Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα οποια expansion σε συνεντευξη εχουν υπονοησει οτι θα ειναι παραπανω απο ενα :-D (ακομα δν βγηκε το παιχνιδι λιγουρευομαι expansions :-D)

Δημοσ.
Παιδιά είμαι ο μόνος που φοβάται ότι θα παρατήσει τις δουλειές του για το Diablo 3?

Είναι το μονο παιχνίδι που θα κάνει φίλους μου που δεν είναι πλέον gamers να ξαναλιώσουν ..... ξέρεις αυτοί οι τύποι που φοράνε κουστούμια πίσω απτα γραφεία κτλ και περιμένουν την αποκάλυψη.

Δημοσ.
Παιδιά είμαι ο μόνος που φοβάται ότι θα παρατήσει τις δουλειές του για το Diablo 3?

Πολύ θα ήθελα να συμφωνήσω μαζί σου αλλά τώρα τελευταία κάτι φωτό που ποστάρουν στο twitter με έχουν ξενερώσει πολύ.

Δείτε καλή ώρα ενα σετ για μάγο και πέιτε μου αν το θεωρείτε αυτό όμορφο...

> http://twitpic.com/2xlsfg 

Έχει κ μερικές ακόμα φωτό οι οποίες δεν εντυπωσιάζουν θα έλεγα...μακάρι να είναι απλά ένα όχι κ τόσο καλό δείγμα...

Δημοσ.

Και έμενα μου αρέσει, το artwork της blizzard πάντα είναι πολύ κάλο. Κάποια set μπορεί να είναι fail, όπως και στο wow δεν μου άρεσαν κάποια. Το όλο θέμα όμως θα είναι τόσο καλό πιστεύω, που δεν θα με πειράξει.

Δημοσ.

Πέρα από οτιδήποτε άλλο, είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα είναι σε σχέση με το Torchlight. Δαυίδ με Γολιάθ αλλά το ματσάκι θα έχει ενδιαφέρον γιατί το Torchlight είναι πολύ μερακλήδικο. Άς που ανήκω στη μειοψηφία που λάτρεψε το Diablo 1 και σιχάθηκε το Diablo 2.

Δημοσ.

Ο πραγματικος αντιπαλος του Diablo 3 θα ειναι το Dungeon Siege 3 το οποιο δειχνει καταπληκτικο και πραγματικα next-gen hack & slash. Το Torchlight μπορει να ειναι πολυ καλο αλλα δεν ειναι πραγματικα αντιπαλος του Diablo 3.

Δημοσ.
Πέρα από οτιδήποτε άλλο, είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα είναι σε σχέση με το Torchlight. Δαυίδ με Γολιάθ αλλά το ματσάκι θα έχει ενδιαφέρον γιατί το Torchlight είναι πολύ μερακλήδικο. Άς που ανήκω στη μειοψηφία που λάτρεψε το Diablo 1 και σιχάθηκε το Diablo 2.

Φιλαρακο νομιζεις οτι ανηκεις στη μειοψηφια..στην πλειοψηφια να λες.

Δημοσ.
Φιλαρακο νομιζεις οτι ανηκεις στη μειοψηφια..στην πλειοψηφια να λες.

Νομίζω είναι λίγο υπερβολική η δήλωση κατά την ταπεινή μου γνώμη...

Δημοσ.

Ότι θα λειώσουμε είναι δεδομένο.

Αυτό που θυμάμαι από το Dungeon Siege είναι το ηλίθιο σύστημα με τα set items και το ότι από κάποιο σημείο και μετά το μόνο που έκανα ήταν να μαζεύω loot από κακούληδες που πέθαιναν πριν καν τους δω.Δεν είναι για μένα.

Δημοσ.
Νομίζω είναι λίγο υπερβολική η δήλωση κατά την ταπεινή μου γνώμη...

Δεν είναι καθόλου υπερβολική η δήλωση και η ταπεινή σου γνώμη είναι λανθασμένη!!! :-D Εντάξει προσωπικά δεν μίσησα το Diablo 2, αλλά το 1 ήταν super!!!

... και είχε και σωστό save!!!

---------- Προσθήκη στις 13:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:45 ----------

Ότι θα λειώσουμε είναι δεδομένο.

Αυτό που θυμάμαι από το Dungeon Siege είναι το ηλίθιο σύστημα με τα set items και το ότι από κάποιο σημείο και μετά το μόνο που έκανα ήταν να μαζεύω loot από κακούληδες που πέθαιναν πριν καν τους δω.Δεν είναι για μένα.

Το dungeon siege προσπάθησα να το παίξω, αλλά ποτέ δε με κράτησε... Diablo forever!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...