IMMORTALFRANK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 κατα πασα πιθανοτητα κρατανε καποιους χαρακτηρες για expansion... .....εννοείται!!!
Stavrakas13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 τα οποια expansion σε συνεντευξη εχουν υπονοησει οτι θα ειναι παραπανω απο ενα (ακομα δν βγηκε το παιχνιδι λιγουρευομαι expansions )
everfrost Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά είμαι ο μόνος που φοβάται ότι θα παρατήσει τις δουλειές του για το Diablo 3?
Vasilius Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά είμαι ο μόνος που φοβάται ότι θα παρατήσει τις δουλειές του για το Diablo 3? Είναι το μονο παιχνίδι που θα κάνει φίλους μου που δεν είναι πλέον gamers να ξαναλιώσουν ..... ξέρεις αυτοί οι τύποι που φοράνε κουστούμια πίσω απτα γραφεία κτλ και περιμένουν την αποκάλυψη.
Hector__21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά είμαι ο μόνος που φοβάται ότι θα παρατήσει τις δουλειές του για το Diablo 3? Πολύ θα ήθελα να συμφωνήσω μαζί σου αλλά τώρα τελευταία κάτι φωτό που ποστάρουν στο twitter με έχουν ξενερώσει πολύ. Δείτε καλή ώρα ενα σετ για μάγο και πέιτε μου αν το θεωρείτε αυτό όμορφο... > http://twitpic.com/2xlsfg Έχει κ μερικές ακόμα φωτό οι οποίες δεν εντυπωσιάζουν θα έλεγα...μακάρι να είναι απλά ένα όχι κ τόσο καλό δείγμα...
everfrost Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Γαμώτο, αυτά τα τύπου lineage γραφικά με ξενερώνουν απίστευτα!
miza Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Και έμενα μου αρέσει, το artwork της blizzard πάντα είναι πολύ κάλο. Κάποια set μπορεί να είναι fail, όπως και στο wow δεν μου άρεσαν κάποια. Το όλο θέμα όμως θα είναι τόσο καλό πιστεύω, που δεν θα με πειράξει.
Tobajara Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Πέρα από οτιδήποτε άλλο, είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα είναι σε σχέση με το Torchlight. Δαυίδ με Γολιάθ αλλά το ματσάκι θα έχει ενδιαφέρον γιατί το Torchlight είναι πολύ μερακλήδικο. Άς που ανήκω στη μειοψηφία που λάτρεψε το Diablo 1 και σιχάθηκε το Diablo 2.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ο πραγματικος αντιπαλος του Diablo 3 θα ειναι το Dungeon Siege 3 το οποιο δειχνει καταπληκτικο και πραγματικα next-gen hack & slash. Το Torchlight μπορει να ειναι πολυ καλο αλλα δεν ειναι πραγματικα αντιπαλος του Diablo 3.
SomnusRX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Πέρα από οτιδήποτε άλλο, είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα είναι σε σχέση με το Torchlight. Δαυίδ με Γολιάθ αλλά το ματσάκι θα έχει ενδιαφέρον γιατί το Torchlight είναι πολύ μερακλήδικο. Άς που ανήκω στη μειοψηφία που λάτρεψε το Diablo 1 και σιχάθηκε το Diablo 2. Φιλαρακο νομιζεις οτι ανηκεις στη μειοψηφια..στην πλειοψηφια να λες.
lalanis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Φιλαρακο νομιζεις οτι ανηκεις στη μειοψηφια..στην πλειοψηφια να λες. Νομίζω είναι λίγο υπερβολική η δήλωση κατά την ταπεινή μου γνώμη...
SleekOperator Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω είναι λίγο υπερβολική η δήλωση κατά την ταπεινή μου γνώμη... όπως και να 'χει, θα λειώσουμε πάλι...
Tobajara Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ότι θα λειώσουμε είναι δεδομένο. Αυτό που θυμάμαι από το Dungeon Siege είναι το ηλίθιο σύστημα με τα set items και το ότι από κάποιο σημείο και μετά το μόνο που έκανα ήταν να μαζεύω loot από κακούληδες που πέθαιναν πριν καν τους δω.Δεν είναι για μένα.
ixthy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω είναι λίγο υπερβολική η δήλωση κατά την ταπεινή μου γνώμη... Δεν είναι καθόλου υπερβολική η δήλωση και η ταπεινή σου γνώμη είναι λανθασμένη!!! Εντάξει προσωπικά δεν μίσησα το Diablo 2, αλλά το 1 ήταν super!!! ... και είχε και σωστό save!!! ---------- Προσθήκη στις 13:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:45 ---------- Ότι θα λειώσουμε είναι δεδομένο. Αυτό που θυμάμαι από το Dungeon Siege είναι το ηλίθιο σύστημα με τα set items και το ότι από κάποιο σημείο και μετά το μόνο που έκανα ήταν να μαζεύω loot από κακούληδες που πέθαιναν πριν καν τους δω.Δεν είναι για μένα. Το dungeon siege προσπάθησα να το παίξω, αλλά ποτέ δε με κράτησε... Diablo forever!!!
million_voices Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Stop! The beast contained herein shall not be set free, not even by you diablo 4 ever ξηγξηγξγξγ
Προτεινόμενες αναρτήσεις