euklidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Λογικα τα patches δεν θα αργησουν. Για να δουμε τι θα δουμε; http://wp.me/p2qJxO-13M
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τι θα δούμε,legendaries buffed,pvp arenas,char balancing. Αν τους καρφωθεί να βάλουν και τίποτα άλλο για end game καλώς αλλά το D2 classic έτσι ακριβώς ήταν.
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Θα βαλουν και αλλα πραγματα οπωσδηποτε αν θελουν το game να πεθανει Συγκρισεις με D2 δεν μπορουν να γινουν που ηταν πριν ποσα χρονια
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Γιατί δεν μπορούν? Τι ακριβώς ας πούμε εμπόδιζε τεχνολογικά το D2 εκτός απο τα γραφικά τότε? Έτσι είναι το game,έτσι ήταν και δεν νομίζω να βάλουν κάτι το τόσο συνταρακτικό σε extra content ωστέ για όσους πάει να πεθάνει να μην πεθάνει ξαφνικά. Θα υπάρξουν expansions όπου θα μπεί πολύ content. Με αυτό το σύστημα δουλεύαν,έτσι θα κάνουν και τώρα,αυτό θα έπρεπε να περιμένουμε.
Doug21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 παιδια, θα μπει καποια στιγμη (ακομα και σε χρονο) expansion?με καινουρια ιστορια εννοω
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Πριν τοσα χρονια δεν υπηρχαν αλλα τοσα παιχνιδια στην αγορα και οι παιχτες δεν περιμεναν πιο πολλα πραγματα Τους αρκουσε αυτο που ειχαν και αυτο που εκαναν Τωρα το ξερεις κ εσυ οτι οσα και να βαλουν παντα ο κοσμος θα ζηταει περισσοτερο Αλλα προς το παρον το παιχνιδι δεν εχει τιποτα να σε κραταει και για αυτο εχασε και κοσμο
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ναι ρε συ και μακάρι να βάλουν,απλά δεν το κόβω και μιας που έτσι δουλεύουν μάλλον αυτό πρέπει να περιμένουμε. Τώρα αν βγεί το Torchlight και χάσουν ακόμα πιο πολύ κόσμο μπορεί να καούν να προσθέσουν το κατιτίς,όμως δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι αυτό που θα κρατήσει τον κόσμο. Αν τουλάχιστον ήταν λίγο πιό social friendly το game π.χ να μπορείς να κάνεις δικά σου game αντί για match making και να έχει κάποια custom channels όπως ήταν στο D2 θα ήταν λίγο καλύτερα. Η αλήθεια είναι οτι έχουμε στα χέρια μας unfinished game και μάλλον το έβγαλαν λόγω του κόσμου που είχε μπουχτίσει και των μετόχων. Έπρεπε να έχει ήδη το PvP και λίγα παραπάνω mechanics όσον αφορά το item customization. Anyway δεν ξέρω για τους άλλους αλλά το game δεν με χαλάει ακόμα,ήμουν ψυχολογικά ready παιδια, θα μπει καποια στιγμη (ακομα και σε χρονο) expansion?με καινουρια ιστορια εννοω Θα μπεί(και μάλλον θα είναι πάνω απο 1) αλλά δεν νομίζω να το κάνουν όπως παλιά που βγήκε σε έναν χρόνο,μάλλον 2ετία και βάλε εκτός κ αν ο ανταγωνισμός τους πιέσει.
Doug21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 απλα αναρωτιομουν τι ιστορια να εχει, με ολους του διαβολους και δαιμονες νεκρους. καλα στο diablo η λεξη νεκρος δεν υπαρχει αλλα οκ
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ε κοίτα για να σκοτώσεις κάποιον από αυτούς έπρεπε να μπεί στο blacksoulstone και μετά να σπάσει η πέτρα. Έλα όμως που στο τελευταίο cinematic απλά πέφτει μαζί με τον Diablo. Άμα θέλουν τους ξαναζωντανεύουν όλους τώρα
Doug21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 μωρε τωρα μεταξυ μας ειμαστε. ΟΤΙ και να γινει, οποιον θελουν ζωντανευουν! Απο το λιγο που το εχω ψαξει μου αρεσει αρκετα η ιστορια του diablo αλλα εχει πολλα κενα που δεν κολλανε. Και φαινεται οτι διαφορα πραγματα ειτε τα εχουν αφησει μισα ειτε τα καναν για να τα κανουν ακομα κι αν δε βγαζει νοημα.
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τελος το act 1 Inferno με barb και με gear των 600k στο πολυ χαλαρο ομως GG
FarCry Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Blizzard: Diablo 3 end-game "just not enough" But fails to address criticisms that Inferno mode forces players to use the real-money auction house. http://www.edge-online.com/news/blizzard-diablo-3-end-game-just-not-enough
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τελος το act 1 Inferno με barb και με gear των 600k στο πολυ χαλαρο ομως GG κανονικά με τόσο λεφτά θα πρέπει να βγάζεις και το act 2
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Θα βγει και αυτο tomorrow δεν βιαζομαι,μετα τι θα εχω να κανω?
Doug21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 κανονικά με τόσο λεφτά θα πρέπει να βγάζεις και το act 2 act 6 τουλαχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις