manost Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ξέρετε πότε θα βγει το Diablo III στην ελληνική αγορά; Δύο μηνύματα πιο πάνω να διάβαζες, δεν θα ρωτούσες Soon... . . . . . . .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 άνοιξε ξεχωριστό topic και το post μεταφέρθηκε εδώ, οπότε δεν ήξερε καν την υπάρξη αυτού πόσο μάλλον να διάβαζε τα 2 πιο πάνω posts
Greygore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 most of the time regenerating your health will come from absorbing the health globes that are generated from dead enemies. Αυτο τωρα, μονο εμενα μου φερνει λιγο σε God of War // Devil May Cry?
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αυτο τωρα, μονο εμενα μου φερνει λιγο σε God of War // Devil May Cry? My thoughts exactly. Άντε να δούμε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Diablo May Cry μάλλον.
Bspus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Looks like Blizzard has made some pretty significant changes to the health system of Diablo III. While you can use potions or even some class skills to beef up your life force most of the time regenerating your health will come from absorbing the health globes that are generated from dead enemies. Δεν ειναι νεο. Εχω κατι demo απο diablo 3 πανω απο χρονο που το δειχνουν αυτο
Xorxhs! Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 λετε να ανακοινωσουν blizzcon και το επομενο class?? Ελπιζω να ειναι amazon, αλλιως παιζει τρελη ξενερα...
ikaruga24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δεν παιζει να ειναι amazon αλλα κατι αναλογο. Hunter ή stalker ή κατι τετοιο γιατι ειπαμε οτι πλεον το καθε class εχει και male k female.
Xorxhs! Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δεν παιζει να ειναι amazon αλλα κατι αναλογο. Hunter ή stalker ή κατι τετοιο γιατι ειπαμε οτι πλεον το καθε class εχει και male k female. hunter να ειναι...class με bow/xbow και pet θα ηταν super!
IMMORTALFRANK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε κάποια νέα ανακοίνωσή για release date? Τις τελευταίες ημέρες έχω δει πολλά pre-orders για τον απρίλη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 nope, είναι νωρίς ακόμα...να φανταστείς ότι το Cataclysm για το WoW το ανακοίνωσαν πριν μερικές μέρες ότι βγαίνει 7 Δεκεμβρίου
IMMORTALFRANK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Το κατάλαβα ότι είναι πολύ νωρίς, αλλά μου φάνηκε καλή η τιμή και έκανα pre-order με χρέωση κάρτας την ημέρα αποστολής, για να κρατήσω την τιμή!
million_voices Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 wtf δεν υπαρχει paladin/knight class? αρνουμαι να παιξω με αυτον τον μπετοβλακα τον barbarian
vamour Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 κατα πασα πιθανοτητα κρατανε καποιους χαρακτηρες για expansion...
Προτεινόμενες αναρτήσεις