Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακομα χρειαζομαι απαντησεις σε αυτα...

μερικες ερωτησεις

1) το intelligence δε μας νοιαζει στον βαρβαρο?

2) το physical resistance τι ακριβως σταματαει?

3) το Life on hit κανει ακριβως αυτο που λεει? δηλαδη με καθε χτυπημα που κανεις ανεξαρτητως, παιρνεις τοσο Life? και δουλευει το ιδιο με ολα τα skills/spells η μονο με απλα Hits?

4) κανα Build εχουμε για ινφερνο ακτ 2+?

1)βάλε τον κέρσορα πάνω στο stat...γράφει τι κάνει

2)ίδιο με πάνω

3)όχι...όχι...ναι

4)

http://www.youtube.com/watch?v=0YZd680H5EE

Δημοσ.

το 1 και το 2 φυσικα και γραφει τι κανει. για να ρωταω εχω λογο που ρωταω

το 3 --> :huh:

το 4 αυτο ειναι gear οχι build

Ένα video που ρίχνει τον diablo είδα στο channel του. Δεν υπάρχει βίντεο που να καθαρίζει act2-act3-act4.

Θες να σου δώσω το checkpoint να φας diablo (free etc :P )? Με tank barb τον κατεβάζεις άνετα με αυτά τα stats.

Αλλά δεν λέει και τπτ. Γιατί δεν μας δείχνει πως κατεβάζει elites στο act3-act4 με αυτά τα stats????

Έστω ότι 2 κομμάτια armor έχουν και τα δυο -> 100str' date='100vit και 500armor.

1) To πρώτο έχει 65 all resist και καθόλου int.

2) To δεύτερο έχει 60 all resist και 100int.

Προτιμάς το δεύτερο, καθώς το resist στην πραγματικότητα είναι ( 60 + 100/10 = 70)[/quote']

Σωστα. Αλλα βασικα αυτο που ρωταω ειναι μιας και ο βαρβαρος χρειαζεται res πολλα, ο δρομος του intelligence ειναι σωστος η προτιμουμαι πρωτα τα all res? φυσικα και ανα την περιπτωση διαφερει οπως εδειξες

Δημοσ.

Βρήκα αυτό το Sheet ψάχνοντας online ψυχολογική υποστήριξη για DH μιας που δηλώνω full απελπισμένος απο το class αλλά κατα βάθος δεν θέλω να το παρατήσω. Ριξτε του μια ματιά καθώς και στα notes του τύπου που το φτιαξε.

Δημοσ.

το 1 και το 2 φυσικα και γραφει τι κανει. για να ρωταω εχω λογο που ρωταω

το 3 --> :huh:

το 4 αυτο ειναι gear οχι build

Σωστα. Αλλα βασικα αυτο που ρωταω ειναι μιας και ο βαρβαρος χρειαζεται res πολλα, ο δρομος του intelligence ειναι σωστος η προτιμουμαι πρωτα τα all res? φυσικα και ανα την περιπτωση διαφερει οπως εδειξες

To intelligence δεν θα σου δωσει τπτ. Στα 1000 intelli παιρνεις 100 resist all. Resistance to all χρειαζεσαι και μαλιστα γυρω στα 1000 buffed για να τελειωσεις ινφερνο.

Δημοσ.

οποτε δεν αξιζει να επενδυσεις εκει τοσο πολυ. οκ καλως.

γενικα υπαρχει κανεις εδω που εχει τελειωσει ινφερνο ολομοναχος και με gear μεχρι 5Μ το πολυ?

Δημοσ.

Ωραία και τι άλλο έχει να προσφέρει το παιχνίδι?Έχεις φτάσει σε ένα καλό σημείο να φαρμάρεις στο inferno έχεις βγάλει και κάποια ψηλά απο το RMAH και όλα αυτά σε μικρότερο διάστημα απο 1 μήνα και χωρίς τρελό λιώσιμο, τι άλλο μένει λοιπόν να κάνεις?Να συνεχίζεις να φαρμάρεις μήπως και βρεις ένα όπλο κτλπ με 1 ή 2% λίγο παραπάνω crit ή Att Speed κτλπ?Πολύ ανούσιο και απίστευτα βαρετό(κατά την άποψη μου φυσικά) να κάνεις το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά.Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι ενώ όλοι κορόιδευαν το RMAH στην ουσία πάρα πολλοί παίζουν μόνο και μόνο για αυτό το λόγο μπας και βγάλουν τίποτα.Επίσης αυτή την στιγμή βρίσκεται στο patch 1.0.3 και μέχρι το 1.1 προβλέπω να στολίζουμε το δέντρο για τα Χριστούγεννα και αν θα έχει βγει πάλι.Νομίζω πως θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχουν 8 acts(βέβαια θα μου πεις εδώ με 4 acts και βγήκαν τόσα bugs και exploits φαντάσου αν είχε 8 τι θα γινόταν αλλά τέσπα)για να υπάρχει τουλάχιστον μια πιο αξιοπρεπείς διάρκεια.Τέλος θεωρώ πως αν δεν λεγόταν Diablo το πιο πιθανό είναι να είχε πάει άκλαυτο μιας και νομίζω ότι το παιχνίδι δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στης απαιτήσεις των περισσότερων παιχτών(κατά την άποψη μου πάντα)ίσως πολλοί να ικανοποίηθηκαν και να τα βλέπω εγώ λίγο διαφορετικά.

Δημοσ.

@Messiass δηλ επειδη κανανε τοσα (και καλα) χρονια να βγει επρεπε να βαλουν 100 acts για να χαρουμε και να μην παιζουμε τα ιδια και τα ιδια?

Στο 1 και 2 που παιξαμε τα ιδια και ιδια ΤΕΣΣΕΡΑ acts δεν παραπονεθηκε κανενας.Δεν λεω οτι εχεις τελειως αδικο αλλα το οτι θα παιζαμε τα ιδια και ιδια ΤΕΣΣΕΡΑ acts συνεχεια και συνεχεια το ξεραμε απο πριν βγει καν το ΒΕΤΑ :-)

Μηπως στο torch1 γινοταν κατι διαφορετικο ?(dungeon crawling χωρις ελεος...και χωρις τερμα...)

Πιστευεις στο torch2 που περιμενουν πολλοι που κραζουν το ντιαμπλο θα γινεται κατι διαφορετικο? :-)

Δημοσ.

Το auction house είναι officialy broken για πάνω απο 24 ώρες. Πέρα απο το τεράστιο μπουρδέλο σε 2 αγορές που έκανα/δεν έκανα god knows χθές το βράδυ, τα χαμένα auctions και την ευκαιριάρα bow που δεν αγόρασα ποτέ "due to high traffic" συνειδητοποίησα οτι το παιχνίδι είναι 80% auction house και 20% hamster farming για μένα. Μακράν μεγαλύτερο reward το να ψάχνεις το auction house για ευκαιρίες παρά το να φαρμάρεις για να παίρνεις τα ανύπαρκτα drops και το ilvl63 1hand με το 200dmg.

Απο την άλλη το σιχαμένο storyline του kulle με κάνει να τρενάρω συνέχεια το levelling άλλων class και έτσι μένω στο να κάνω achievements για το replayability (τα οποία σχεδόν έχουν τελειώσει). Το farm δεν μπορώ να πώ οτι είναι unfun αλλα σίγουρα είναι unrewarding. Έχοντας πλέον ~280 ώρες μόνο στον dh, δεν έχω σηκώσει τίποτα το οποίο φοράω αυτή τη στιγμή. Σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει end game και που το μόνο που διακρίνεται είναι τα cheevos και το στακάρισμα dps (for me) το να μην έχω ΠΟΤΕ drop για μένα είναι αηδιαστικό. Είναι δουλειά επίσημα. Να πάω να φαρμάρω gold/πουλήσω items ώστε να μπορέσω να αγοράσω μετά πράγματα για μένα. Πληρώνω και τους φόρους μου στις αγορές μου και όλα καλά. Έχουμε και υποτίμηση της τιμής του χρυσού. Μόνο το ΔΝΤ λείπει. Κανένα πραγματικό reward για τον χρόνο που ξοδεύεις και καμία επαφή με actual παιχνίδι. Όταν παίζω θέλω να ξεφεύγω υποτίθεται απο την ρουτίνα της καθημερινότητας... όχι να την συνεχίζω ingame -.- (αυτά περισσότερο με αφορμή κάτι farm efficiency και gold price charts που χάζευα και μου βάρεσε φλασιά στο πόσο η ρουτίνα του πρωινού καφέ στη δουλειά είναι ίδια και απαράλλαχτη με τη ρουτίνα του απογευματινού καφέ στο game).

Δημοσ.
Είναι δουλειά επίσημα. Να πάω να φαρμάρω gold/πουλήσω items ώστε να μπορέσω να αγοράσω μετά πράγματα για μένα. Πληρώνω και τους φόρους μου στις αγορές μου και όλα καλά. Έχουμε και υποτίμηση της τιμής του χρυσού. Μόνο το ΔΝΤ λείπει. Κανένα πραγματικό reward για τον χρόνο που ξοδεύεις και καμία επαφή με actual παιχνίδι. Όταν παίζω θέλω να ξεφεύγω υποτίθεται απο την ρουτίνα της καθημερινότητας... όχι να την συνεχίζω ingame -.- (αυτά περισσότερο με αφορμή κάτι farm efficiency και gold price charts που χάζευα και μου βάρεσε φλασιά στο πόσο η ρουτίνα του πρωινού καφέ στη δουλειά είναι ίδια και απαράλλαχτη με τη ρουτίνα του απογευματινού καφέ στο game)

και πως το εξηγείς που κάποιος άλλος

δεν έχει βγάλει κάτι καλύτερο ?

και να σπάσει στα φράγκα

Δημοσ.

Το παιχνιδι εχει το καλυτερο και most balanced skill set που ειχε ποτε παιχνιδι. ΟΛΑ τα classes ειναι viable και fun με δυνατα και αδυναμα σημεια. Ειναι απιστευτο σαν ACTION game αλλα ναι συμφωνω εν μερη οτι χανει πολυ στο rpg/farm κομματι που ηταν και το core του παιχνιδιου. Επισης στο 1.0.4 ή οποτε με το καλο φτιαξουν τα legendaries και ΑΝ τα κανουν BIS τοτε θα μιλαμε για αλλο παιχνιδι και αλλο ειδος φαρμαρισματος.

Αν εβγαινε στη μορφη που ηταν σημερα και οχι πριν 1,5 μηνα που εμοιαζε ουτε καν με beta αλλα με alpha εκδοση θα ηταν πολυ καλυτερο.

Καταλαβαινω πληρως το τι λεει ο klainmain επειδη υποθετω και αυτος οπως και γω εχει φτασει σε ενα σημειο οπου ενα significant stat upgrade κοστιζει 20-100m (μιλαω για significant 10-20%+ οχι απλο 10stat upgrade) και ενα καλο drop πουλιεται 5m (απλα καλο οχι BIS drop). Τους υπολοιπους που για καποιο λογο βρισκουν το Diablo επαναλαμβανομενο (lol...) η που υα ηθελαν να επαναλαμβανουν 8-18-58 acts δε τους πολυκαταλαβαινω.

Hit a wall πρωτα και γκρινιαξτε μετα. Μη γκρινιαζετε πριν καν το δειτε το wall επειδη περιμενατε skyrim αγοραζοντας diablo.

Στο diablo 2 ησουν lvl85 σε 4 μερες και ειχες ενα δυνατο set αντικειμενων (mara's,shaco,soj's, charms με skill+ κτλ) σε λιγοτερο απο 15 ημερες. Γιατι αντεξε τοσα χρονια? Επειδη ΚΑΠΟΙΟΙ θελάν τα PERFECT ROLLED ITEMS. Εδω κανενας δεν ειναι καν κοντα σε BIS items πολυ απλα επειδη τα ιδια τα legendaries ειναι broken οποτε αδικα μιλαμε. Οποτε τι ακριβως συζηταμε? Δε θα διαφωνισω οτι ατομα που καηκαν οπως ο klainmain ο paularas ή οποιοσδηποτε αλλος ισως θα ηταν καλο να κανουν ενα break γτ δεν εχει πολυ νοημα αυτη τη στιγμη (υποθετω. Δεν εχω δει τα stats τους) μεχρι να φτιαχτουν λιγο τα αντικειμενα και να συγκεκριμενοποιηθει για τι ακριβως farmαρουμε αυτη τη στιγμη. Για παραδειγμα εγω farmαρα (ah/ingame) ενα crit kit που ξερω οτι θα νερφαριστει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το auction house είναι officialy broken για πάνω απο 24 ώρες. Πέρα απο το τεράστιο μπουρδέλο σε 2 αγορές που έκανα/δεν έκανα god knows χθές το βράδυ, τα χαμένα auctions και την ευκαιριάρα bow που δεν αγόρασα ποτέ "due to high traffic" συνειδητοποίησα οτι το παιχνίδι είναι 80% auction house και 20% hamster farming για μένα. Μακράν μεγαλύτερο reward το να ψάχνεις το auction house για ευκαιρίες παρά το να φαρμάρεις για να παίρνεις τα ανύπαρκτα drops και το ilvl63 1hand με το 200dmg.

Απο την άλλη το σιχαμένο storyline του kulle με κάνει να τρενάρω συνέχεια το levelling άλλων class και έτσι μένω στο να κάνω achievements για το replayability (τα οποία σχεδόν έχουν τελειώσει). Το farm δεν μπορώ να πώ οτι είναι unfun αλλα σίγουρα είναι unrewarding. Έχοντας πλέον ~280 ώρες μόνο στον dh, δεν έχω σηκώσει τίποτα το οποίο φοράω αυτή τη στιγμή. Σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει end game και που το μόνο που διακρίνεται είναι τα cheevos και το στακάρισμα dps (for me) το να μην έχω ΠΟΤΕ drop για μένα είναι αηδιαστικό. Είναι δουλειά επίσημα. Να πάω να φαρμάρω gold/πουλήσω items ώστε να μπορέσω να αγοράσω μετά πράγματα για μένα. Πληρώνω και τους φόρους μου στις αγορές μου και όλα καλά. Έχουμε και υποτίμηση της τιμής του χρυσού. Μόνο το ΔΝΤ λείπει. Κανένα πραγματικό reward για τον χρόνο που ξοδεύεις και καμία επαφή με actual παιχνίδι. Όταν παίζω θέλω να ξεφεύγω υποτίθεται απο την ρουτίνα της καθημερινότητας... όχι να την συνεχίζω ingame -.- (αυτά περισσότερο με αφορμή κάτι farm efficiency και gold price charts που χάζευα και μου βάρεσε φλασιά στο πόσο η ρουτίνα του πρωινού καφέ στη δουλειά είναι ίδια και απαράλλαχτη με τη ρουτίνα του απογευματινού καφέ στο game).

respect και +1000 από εμένα

μετά από καμιά 130 ώρες με wizard δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα από ότι εσύ

εδιτ 162 ώρες με την wizard είχα καιρό να μπω :P

Επεξ/σία από nevermore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...