Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Παύλο προτείνω άλλη τακτική, ανέβασε άλλον char και farmαρε με αυτόν act 1, το game trollάρει αυτούς που περιμένουν καλά drops πχ καλό bow farmάροντας με χαρακτήρα που το θέλει, δλδ DH
LuNaTiC Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ε ναι άμα κοιτάς το πρώτο όπλο στην λίστα λογικό είναι να κάνει >20μ... αν πάλι μόνο αυτό το όπλο είναι upgrade για σένα μη κλαίγεσαι...εδώ παλεύουμε με 1500gold...ούτε για repair Και τέλος υπάρχει και το RMAH... Δεν είναι ανάγκη να παντελονιάζεις ότι βγάζεις..δώσε και κάτι και πάρε όπλο ή οτιδήποτε χρειάζεσαι να επενδύσεις στο χαρακτήρα σου
ultralisk Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 πραγματικά θέλω να δω στο PvP αργότερα τι έχει να γίνει με τόσο unbalance στα classes και το RMAH να οργιάζει
LuNaTiC Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα βγει τόσο γρήγορα που να υπάρχει τραγικό imbalance στα classes... Θα τα έχουν ψιλό-fixάρει ως τότε /hope
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 πραγματικά θέλω να δω στο PvP αργότερα τι έχει να γίνει με τόσο unbalance στα classes και το RMAH να οργιάζει μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει στο επόμενο patch (1.0.4) boostάρουν τα legendaries
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 http://us.battle.net/d3/en/item/tal-rashas-guardianship μόλις έπεσε σε φίλο με πήρε τηλέφωνο .... Θέλει να το πουλήσει έχει DH ... πόσο λέτε να το δώσει σε Euro ? και πόσο σε gold ?
mphxths Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 τι κανανε με το ΑΗ ? λειπουν δημοπρασιες , λειπουν "completed" , λειπουν εγγραφες απο το log...δεν μπορεις να βαλεις καινουργιες....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 http://us.battle.net/d3/en/item/tal-rashas-guardianship μόλις έπεσε σε φίλο με πήρε τηλέφωνο .... Θέλει να το πουλήσει έχει DH ... πόσο λέτε να το δώσει σε Euro ? και πόσο σε gold ? αν δεν ξέρουμε συγκεκριμένα stats δεν μπορούμε να σου πούμε...
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 +1 Random Magic Properties μονο αυτο δεν αλλαζει ; ολα τα αλλα ιδια δεν ειναι ; Δεν το σηκωνει ο ΜΠΟΥΦΟΣ !
jim777 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 100k αξιζει. Εβαλα ενα προχθες 150k και δεν εφυγε. Σε Ευρω λογικα μπαινεις μεσα ;p
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 100 k !!?!?!?!? Εισαι σιγουρος ; οταν πουλανε κιτρινακια με 2-3 Μ ?
Tmark Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Υπάρχουν κιτρινάκια χίλιες φορές καλύτερα από set-legendary αντικείμενα..
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 +1 Random Magic Properties μονο αυτο δεν αλλαζει ; ολα τα αλλα ιδια δεν ειναι ; Δεν το σηκωνει ο ΜΠΟΥΦΟΣ ! To συγκεκριμένο με καλούτσικα stats το είχα δώσει πριν 2-3 βδομάδες 3,5-4m Ας δεί τα σχετικά και ας κρίνει. 2 random έχει.
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 δεν το εχει σηκωσει ακομα το τηλεφωνο του . Και εγω πιστευω σε 1-2 m ...τα 100Κ μου ακουγονται υπερβολικα λιγα
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Εξαρτάται συνήθως απο τα main stats. Όπως τα str andariels που έχουν 200k και τα dex που έχουν 10m. Εμένα μου είχε κάτσει καλά αλλα δε θυμάμαι τί και πώς. Πάντως τόσο κάπου στα 3,5-4 πρέπει να είχε φύγει (είναι και unavailable to ah για να δώ αν υπάρχει ακόμα στο log)
Προτεινόμενες αναρτήσεις