Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 καλά δεν είναι και η πρώτη φορά που είναι down το ΑΗ
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ε ναι Αληθεια τωρα παιδες,σορυ που σας τα ξανακανω κοκκινα,αλλα δεν πουλιεται ΤΠΤ και γυρνανε ΟΛΑ πισω... Και καλα items +60 to all resistances,700-800 1h weapons me Loh κτλπα οχι μλκιες -.- Τι σταματησε ο κοσμος για καλοκαιρι??? το αντιθετο επρεπε να γινει... Αγοραζουνε μονο godly stats items?? δεν μπορει να αρχσαν να διαβαζουν οδηγους Sigh... Κατι αλλο τωρα... To lifesteal δηλαδη το convert dmg to life πχ στον barb που φτανει max 9% εχω διαβασει οτι δεν ψιλοδουλευει σωστα,ισχυει???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 αν δεν κάνω λάθος μόνο το Life Each Hit δουλεύει στο inferno όπως αναγράφεται, τα υπόλοιπα είναι nerfed κατα 80% (?), χωρίς βέβαια να το διαβάζεις κάπου στο game...
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Γτ γαμωωω?? Επειδη οταν κανω 250k critical θα επαιρνα 20Κ life πισω??? Another Sigh.... pfff
xaralas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ε ναι Αληθεια τωρα παιδες,σορυ που σας τα ξανακανω κοκκινα,αλλα δεν πουλιεται ΤΠΤ και γυρνανε ΟΛΑ πισω... Και καλα items +60 to all resistances,700-800 1h weapons me Loh κτλπα οχι μλκιες -.- Τι σταματησε ο κοσμος για καλοκαιρι??? το αντιθετο επρεπε να γινει... Αγοραζουνε μονο godly stats items?? δεν μπορει να αρχσαν να διαβαζουν οδηγους Sigh... Κατι αλλο τωρα... To lifesteal δηλαδη το convert dmg to life πχ στον barb που φτανει max 9% εχω διαβασει οτι δεν ψιλοδουλευει σωστα,ισχυει??? Ετσι ειναι, πολυ κοσμος σταματησε και πιστευω αν δεν κανει κατι η blizz αρκετα συντομα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα, ειδικα με GW2 και Torchlight 2 που ερχονται. αν δεν κάνω λάθος μόνο το Life Each Hit δουλεύει στο inferno όπως αναγράφεται, τα υπόλοιπα είναι nerfed κατα 80% (?), χωρίς βέβαια να το διαβάζεις κάπου στο game... Και το life on hit εχει συγκεκριμενο cap αναλογα με τα skills, πχ οταν χρησιμοποιεις frenzy με sidearm νομιζω ειναι 75% αντι για 100% ενω με maniac 80%.
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Παιδες εχω ενσταση! Μολις ενημερωθηκα απο το control (απο φιλο δλδ ),οτι σημερα με το μονκ του δοκιμασε να παιξει με 5.8% lifesteal στο Αct 3 inferno,και μου λεει η Μερα με την Νυχτα.. απο εκει που ειχε απειρους ψοφους ,το εβγαλε ολο μετα την αλλαγη με μονο 5-6 deaths!!! Και μαζι που ειμασταν εβλεπα ο ιδιος οτι το life του δεν κατεβαινε τοσο ευκολα! Δεν καταλαβαινω τι ισχυει και τι οχι πλεων...
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Uhm μολις πηγα 60 στο Hell Act 2 και πηρα κανονικα το Nephalem Valor μονο που δεν βλεπω να stackαρει,μονο το timer ανανεωνεται Δεν επρεπε να κανει stack και να φτανει max 6 stacks?Φαινεται καπου οτι εχεις παραπανω απο 1?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 μέχρι 5 stacks πάει, κανονικά...
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ναι ακυρο δεν ξερω γιατι δεν μου το εδειχνε πριν τωρα τα μετραει κανονικα
Bigi444444 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Για εμένα πάντως δυστυχώς η αρχική πώρωση υποχώρησε αρκετά γρήγορα.Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα το πάω και για hell.Το βρίσκω λίγο ανόητο παύλα ανούσιο όλο αυτό.Εξ αρχής αμφέβαλλα για το πόσο θα με κρατούσε η φάση να παίζω δεκαπέντε φορές το ίδιο πράγμα για να έχω 0,001% καλύτερες πιθανότητες να μου πέσει ένα αντικείμενο και πλέον δε με ξενίζει το γεγονός ότι πολλοί γκρινιάζουν.Δεν ξέρω αν το έχει παρατήσει κόσμος και γι αυτό έχουν πατώσει οι πωλήσεις όπως λέτε, αλλά από την άλλη και οι ίδιοι να παίζουν πόσο καιρό πια να γίνονται αγοραπωλησίες από τους ίδιους και τους ίδιους;Μήπως δηλαδή έχουν αρχίσει αρκετοί να βρίσκουν end game περιεχόμενο οπότε και δεν πάει παραπέρα.Βρίσκουν τον τελικό τους εξοπλισμό και τέρμα; (btw έχασα 4 αντικείμενα που είχα σε δημοπρασία σήμερα με τις μλκς του ah...Σοβαρή η μπλίζαρντ σου λέει.Δυο μήνες τώρα και κάθε δεύτερη μέρα σκάει πρόβλημα...)
nzeppos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Για εμένα πάντως δυστυχώς η αρχική πώρωση υποχώρησε αρκετά γρήγορα.Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα το πάω και για hell.Το βρίσκω λίγο ανόητο παύλα ανούσιο όλο αυτό.Εξ αρχής αμφέβαλλα για το πόσο θα με κρατούσε η φάση να παίζω δεκαπέντε φορές το ίδιο πράγμα για να έχω 0,001% καλύτερες πιθανότητες να μου πέσει ένα αντικείμενο και πλέον δε με ξενίζει το γεγονός ότι πολλοί γκρινιάζουν.Δεν ξέρω αν το έχει παρατήσει κόσμος και γι αυτό έχουν πατώσει οι πωλήσεις όπως λέτε, αλλά από την άλλη και οι ίδιοι να παίζουν πόσο καιρό πια να γίνονται αγοραπωλησίες από τους ίδιους και τους ίδιους;Μήπως δηλαδή έχουν αρχίσει αρκετοί να βρίσκουν end game περιεχόμενο οπότε και δεν πάει παραπέρα.Βρίσκουν τον τελικό τους εξοπλισμό και τέρμα; (btw έχασα 4 αντικείμενα που είχα σε δημοπρασία σήμερα με τις μλκς του ah...Σοβαρή η μπλίζαρντ σου λέει.Δυο μήνες τώρα και κάθε δεύτερη μέρα σκάει πρόβλημα...) Ακριβώς για τον ίδιο λόγο το παράτησα στα μισά του Hell εδώ και μερικές βδομάδες και δεν νομίζω να ασχοληθώ ξανά. Βρίσκω μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο να ξαναρχίσω το WoW, παίζοντας για λίγους μήνες με race που δεν έχω δοκιμάσει (πχ. goblin) παρά να κάνω ατέλειωτο (όσο και ανούσιο) φαρμάρισμα στο D3. Τελικά όμως μάλλον θα συνεχίσω το ανυπέρβλητο Skyrim και θα τελειώσει η υπόθεση.
LuNaTiC Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Gloves me 91 STR - Χ νούμερο Fire Resist - Critical DMG 28% - Critical Chance 10% πόσο μπορώ να τα δώσω? Κάντε ένα ενδεικτικό search στο AH πριν μου πείτε γιατί εγώ χτες δεν έβγαλα συμπέρασμα... Επίσης... Υπάρχει κάποιο site ή κάποια εφαρμογή που να σου έχει σαν character planner ? να βάζω μόνος μου items ώστε να φτιάξω σιγά σιγά τα στατιστικά που θέλω και μετά να κινηθώ ανάλογα στο AH για αγορές? (Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι λέω )
paularas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Και νόμιζα πως εγώ είμαι άτυχος και δε πουλάω τίποτα. αν και σταμάτησα 2 εβδομάδες λόγω δουλείας που έτρεχα και λόγω 2 γάμων που είχα το μόνο που έκανα ήταν να βάζω πράγματα στο ah όπου δεν πούλησα τίποτα εδώ και 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ... τίποτα... τόσο να έπεσαν οι αγοροπωλησίες ή απλά μου πέφτουν μόνο μαλακιές και δεν πουλιούνται στο ah. έστω με τα 20m που μου έμειναν μπορώ να πάρω ποια τίποτα της προκοπής ή να περιμένω (δεδομένου ότι λείπω 2 εβδομάδες απο το παιχνίδι) μήπως πέσουν παραπάνω οι τιμές
LuNaTiC Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ναι ρε...τπτ δε πουλάς...τα 20μ είναι από...κληρονομιά Χου ρε
paularas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 παίρνεις τίποτα όμως? γιατί για όπλα που είδα πάλι οι τιμές είναι στον θεό... άρα μας βλέπω να καταφεύγουμε στην λύση china town gold
Προτεινόμενες αναρτήσεις