Stavrakas13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Χθες που έπαιζα και πέρασα απο εκεί δεν είχε πρόβλημα.
Sayan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Οι μοναχοι πως τα πανε στο ινφερνο? Εχω αφησει ενα χαρακτηρα στο nightmare και σκεφτομαι να τον συνεχισω η να αρχισω demon hunter
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Οι μοναχοι πως τα πανε στο ινφερνο? Εχω αφησει ενα χαρακτηρα στο nightmare και σκεφτομαι να τον συνεχισω η να αρχισω demon hunter ρίξε μια ματιά στα chalenges 200/500k και θα καταλάβεις
Sayan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ρίξε μια ματιά στα chalenges 200/500k και θα καταλάβεις Καταλαβα, φθηνο gear κυριως λογω επειδη εχεις τη δυνατοτητα να στακαρεις ενα resistance και με το παθητικο το εξισωνεις με ολα τα αλλα. Θα το προχωρησω τοτε
Jikail Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μπορώ να πω ότι ήμουν τυχερός καθώς έλαβα το πρώτο μου πράσινο (ACT I - Inferno). Αν δεν αποφασίσω να το κρατήσω πόσο λέτε να πάει το μαλλί στο AH;
Sayan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μπορώ να πω ότι ήμουν τυχερός καθώς έλαβα το πρώτο μου πράσινο (ACT I - Inferno). Αν δεν αποφασίσω να το κρατήσω πόσο λέτε να πάει το μαλλί στο AH; Με το γεγονος οτι για καποιο λογο οι αγοραπωλησιες εχουν πεσει κατακορυφα? Good luck (Εκτος αν μιλαμε για rmah)
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Με το γεγονος οτι για καποιο λογο οι αγοραπωλησιες εχουν πεσει κατακορυφα? Good luck (Εκτος αν μιλαμε για rmah) Και νόμιζα πως εγώ είμαι άτυχος και δε πουλάω τίποτα.
Sugizo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Καταλαβα, φθηνο gear κυριως λογω επειδη εχεις τη δυνατοτητα να στακαρεις ενα resistance και με το παθητικο το εξισωνεις με ολα τα αλλα. Θα το προχωρησω τοτε δεν stackaris ένα resistance απλά.. προτιμάς items με ένα(κάποιο) resistance + all resistance, έτσι πας σε μεγάλα νούμερα πολύ εύκολα επίσης crit + crit dmg στο gear για sweeping wind + cyclone rune και παίζεις κάπως έτσι (Link) αν και προτιμάνε 1h+ shield γιατί η shield δίνει πολύ crit chance. και LoH.
Doug21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 υπαρχει κανεις που να εχει φτασει ινφερνο ακτ 2-3 με βαρβαρο και Gear του 1Μ ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Jikail, από τι σου έπεσε αυτό; Κανονικό mob ή boss.
Jikail Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Jikail, από τι σου έπεσε αυτό; Κανονικό mob ή boss. Θα σε γελάσω. Ήταν ένας πανικός από έναν κίτρινο και τρεις μπλε κακούς στην απόστολή για τον Skeleton King. Ήμουν σε group με 3 DH αν θυμάμαι καλά και το είδα πεσμένο μετά το πέρας της μάχης καθώς κατά τη διάρκεια αυτή είχα κρυφτεί σε μιά γωνιά μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.....
nevermore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 έχει κανείς άλλος Problem με το ah? ή μόνο εγώ?
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 έχει κανείς άλλος Problem με το ah? ή μόνο εγώ? Οταν λες problem?
nevermore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Οταν λες problem? μου βγάζει γκριζαρισμένο το κουμπί για να μπω στο ah Και λέει currently unavailable
Προτεινόμενες αναρτήσεις