sYn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Αν νομίζεις ότι ο ήχος δεν είναι κύριος παράγοντας στα παιχνίδια, τότε...
Xorxhs! Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Αν νομίζεις ότι ο ήχος δεν είναι κύριος παράγοντας στα παιχνίδια, τότε... ε ναι ρε φιλε,αλλα πες μας πρωτα για ολα τα αλλα και μετα πες και για τον ηχο. Ετσι οπως το εγραψες ειναι λες και ο ηχος ειναι το κυριοτερο που σε νοιαζει, τοτε... p.s. Μου φαγες τα καλυτερα μου χρονια Ξανθη!! (να χα κιαλλα να δωσω...)
Luxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Σιγουρα ο ηχος ειναι αρκετα σημαντικος στα Diablo.
ScarletK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ρε παίδες δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που περιμένει το d3 να υστερεί σε ήχο και gameplay. Για το gameplay τι να πω είναι χαρακτηριστικό της blizzard να δημιουργεί μηχανές με εξαιρετικό feel.Έχουμε φάει τα νιάτα μας να κάνουμε grinding.Για τον ήχο, ακόμα θυμάμαι το πως ακούγεται-πόσο εξαιρετικά ήταν-το death sequence των unseen ones και των chaos knights.Δεν έχω αμφιβολία γι'αυτά τα πράγματα. Απλά τόσα χρόνια έχουν περάσει, μετά από 15 χιλιάδες mmos και diablo clones νομίζω η στάση μας απέναντι στο grind έχει αλλάξει λίγο(πόσα baal runs θα κάνουμε στα 25+;Μωρέ θα κάνουμε αλλά με περισσότερες άμυνες up σίγουρα).Και εκεί είναι που μπαίνει η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι.Και επειδή αυτό θεωρώ είναι πιο δύσκολο απ'όλα και βλέπωντας κάποια πασαλλείματα της blizzard σε αυτό τον τομέα(όσον αφορά το wow) εκεί μπαίνει και η ανησυχία μου στο θέμα. Σκέφτομαι από την άλλη βέβαια ότι ζητάω πράγματα που δεν γίνονται λόγω ηλικίας.Πόσο μπορείς να ξαφνιαστείς από μια ηλικία και μετά άραγε;
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 εγω παντως ακομα και στα 31 πλεον χρονια της ζωης μου και ενω ειμουν σε <<gaming>> ηλικια στο D2 θα ηθελα πολυ να ξαφνιαστω ευχαριστα απο τον ηχο και απο το παιχνιδι .
S.O.A.D.MIKE Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά ξέρετε πότε κυκλοφορεί στην Ελλάδα??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί ξέρουμε πότε κυκλοφορεί σε άλλες χώρες?
Anubis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί ξέρουμε πότε κυκλοφορεί σε άλλες χώρες? Εγω ξερω αλλα δε σας λεω
salamalekum Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 εδώ δεν ξέρει ολόκληρη blizzard πότε θα κυκλοφορήσει....
S.O.A.D.MIKE Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 εδώ δεν ξέρει ολόκληρη blizzard πότε θα κυκλοφορήσει.... Τόσο δύσκολα είναι τα πράματα δηλαδή!!!
xctaek21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ειναι δυσκολα η blizz συνήθως ανακοινώνουν τα παιχνίδια λιγο πριν βγουν, κανα δυο μηνες πριν βγει το game θα το ξέρουμε πάντως 90% το 2011, 9% το 2012, 0.9% το 2013 και 0.1% το 2014 σύμφωνα με ευρευνα απο το πανεπιστημιο American P. Bull Terrier
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 βάλε και το 9% του 2012 στο 2011
SomnusRX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά ξέρετε πότε κυκλοφορεί στην Ελλάδα?? Soon.. . . . . . . . .
akisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Diablo III Health System Overhauled Looks like Blizzard has made some pretty significant changes to the health system of Diablo III. While you can use potions or even some class skills to beef up your life force most of the time regenerating your health will come from absorbing the health globes that are generated from dead enemies. The more powerful the enemy, the more health you can gain from his or her death. Boss foes can make things more complicated like having to hunt for hidden health globes. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ;
master18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ξέρετε πότε θα βγει το Diablo III στην ελληνική αγορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις