pc_admin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Σε 3 games ειχα παθει πλακα μολις τα επαιξα Ολα το Νο1 οχι οι συνεχειες τους Μπορει να ειχαν σχετικα απλα γραφικα αλλα ειχαν τρομερα εθιστικο gameplay 1.warcraft 2.diablo 3.Command & Conquer Θυμαμαι ξεκινησα να παιζω το warcraft(1) που μολις ειχε βγει και ηταν μαζι κατι φιλοι, λοιπον σε καποια στιγμη λεει ο ενας : παιδια ξερετε τι ωρα ειναι? 4 (το πρωι)
pappous_soulis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Επειδή ούτε γω το'χω παίξει,είναι σε στυλ Warcraft το Diablo?
V for Vagelis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 RPG είναι, σε στυλ Baldur's Gate, Titan Quest
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Ε όχι και Baldur's Gate... Μόνο Baldur's Gate: Dark Alliance πως λεγόταν για κονσόλες. Καμιά σχέση με το BG του PC.
akisk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Αρρώστια... Μόλις είδα το 20λεπτο gameplay βίντεο... Ο witchdoctor είναι κάτι σαν necromancer ε; Ξέρει κανείς τπτ για τις άλλες κλάσεις;;; Ελπίζω το D3 να έχει κάτι και σε druid!!! Επίσης καλό θα ήταν να μην ανακατεύουμε το WOW στη συζήτηση, για να μην μπερδεύονται οι μικροί (μου φαίνεται απίθανο να υπάρχει gamer άνω των 20-22 που να μην ξέρει τι εστί Diablo)!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Γιατί ρε tresh έτσι;Μόνο χολή σε βλέπω να βγάζεις για το d3... Ντάξει μπορεί να σε έλιωσε το wow.. αυτό δεν σημαίνει οτι η blizzard δεν βγάζει οκ παιχνίδια (αν μη τι άλλο παιχνίδια που ΔΕΝ αξίζουν θάψιμο) Το χρονοδιάγραμμα είναι γνωστό χρόνια τώρα και γενικά ο τρόπος με τον οποίο κινείται η blizzard είναι γνωστός παντού... Το οτί σε 1 χρόνο απο τώρα και κάτι θα βγεί το d3 είναι χαράς ευαγγέλια για πολλούς... Και το ξέρω οτι δεν είσαι κάνας περίεργος που περίμενες την bliz να βγάλει και release date ξαφνικά... Άν κάποιος είναι fan του d3 χάρηκε ΠΑΡΑ πολύ με αυτή την ανακοίνωση.. Αν δεν είναι δεν τον ένοιαξε... Και αν είναι αντιblizzardικός κάνει δυστυχώς σχόλια σαν τα παραπάνω.. (no offence πάντα) τι χολή βγάζω? επειδή λέω ότι θα βγει το 2010? ή επειδή λέω ότι η Blizzard βγάζει 1 παιχνίδι το χρόνο πάντα? πληροφορίες δίνω για να μην υποθέτουμε ότι θα βγει "μεθαύριο" το D3... το εδώ γελάμε που είπα για την αναβάθμιση...σιγα το Crysis, ο mindtrapper το έπιασε αμέσως αυτό που εννοούσα η Blizzard δεν βγάζει μια χαρά παιχνίδια, βγάζει γαμηστερά παιχνίδια και δεν είμαι καθόλου αντιblizzardικος πιστεύω το αποδεικνύει το γεγονός ότι μόνο δικά της παιχνίδια αγοράζω original και έχω αρκετά στην συλλογή μου από το Warcraft 1 μάλιστα (βάλε και την συλλογή με τα απίστευτα wallpapers της ) πάντως από όλα αυτά που είπες με πείραξε το tresh....%*@#%)@#*^_@#^
Harkon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 είδα τα βίντεο... τί να λέμε τώρα... νομίζω πως θα ξεθάψω το 2 για να ηρεμίσω λίγο...
xvagos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 και μέχρι το Starcraft 2? Starcraft και Diablo 2. Δεν θα καταλάβεις πως θα περάσει ο καιρός...
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 εγω μολις τελιωσα την εγκατασταση του D2 LOD κατεβασμενο απο torrent αλλα με γνησιο Cd-Key γιατι το δισκακι μου ειχε χαλασει Ευτιχως δουλεψε κανονικα και μαλιστα με το patch 1.12 που ζητησε το Battle.Net δεν μου ζηταει και το Cd για να ξεκινησει οποτε ολα καλα Τωρα παω battle net να ξεκινησω το lvl up μεχρι να ερθει το D3 θα ΛΙΩΣΩ ΛΕΜΕ .... 30 Ιουνιου ληγει και η καρτα μου στο WoW και δεν παιζει να κανω ανανεωση μεχρι τον Σεπτεμβιο λογο διακοπων οποτε ....
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Ανακοινώθηκε τελικά? Εδώ υπάρχει και trailer http://www.thelab.gr/showthread.php?t=52540
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Ανακοινώθηκε τελικά? Εδώ υπάρχει και trailer http://www.thelab.gr/showthread.php?t=52540 Καλα που ζουσες απο χθες ? σε καμμια σπηλια ? :Ρ ( no offence ) ΦΕΡΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 πάντως από όλα αυτά που είπες με πείραξε το tresh....%*@#%)@#*^_@#^ Ζητάω ειλικρινά και ταπεινά συγγνώμη
LuxJaja Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 αυτά τα βιντεάκια με σκοτώνουν. πραγματικά οι άνθρωποι ξέρουν τι θα πει ατμόσφαιρα. stacraft, warcraft και diablo.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Ζητάω ειλικρινά και ταπεινά συγγνώμη δεν κάνει τπτ, 500 euro για ψυχική οδύνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις