Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 3 games ειχα παθει πλακα μολις τα επαιξα

Ολα το Νο1 οχι οι συνεχειες τους

Μπορει να ειχαν σχετικα απλα γραφικα αλλα ειχαν τρομερα εθιστικο gameplay

1.warcraft

2.diablo

3.Command & Conquer

Θυμαμαι ξεκινησα να παιζω το warcraft(1) που μολις ειχε βγει και ηταν μαζι κατι φιλοι, λοιπον σε καποια στιγμη λεει ο ενας : παιδια ξερετε τι ωρα ειναι? 4 (το πρωι)

Δημοσ.

Αρρώστια... Μόλις είδα το 20λεπτο gameplay βίντεο...

Ο witchdoctor είναι κάτι σαν necromancer ε; Ξέρει κανείς τπτ για τις άλλες κλάσεις;;; Ελπίζω το D3 να έχει κάτι και σε druid!!!

Επίσης καλό θα ήταν να μην ανακατεύουμε το WOW στη συζήτηση, για να μην μπερδεύονται οι μικροί (μου φαίνεται απίθανο να υπάρχει gamer άνω των 20-22 που να μην ξέρει τι εστί Diablo)!

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατί ρε tresh έτσι;

Μόνο χολή σε βλέπω να βγάζεις για το d3...

Ντάξει μπορεί να σε έλιωσε το wow.. αυτό δεν σημαίνει οτι η blizzard δεν βγάζει οκ παιχνίδια (αν μη τι άλλο παιχνίδια που ΔΕΝ αξίζουν θάψιμο)

Το χρονοδιάγραμμα είναι γνωστό χρόνια τώρα και γενικά ο τρόπος με τον οποίο κινείται η blizzard είναι γνωστός παντού...

Το οτί σε 1 χρόνο απο τώρα και κάτι θα βγεί το d3 είναι χαράς ευαγγέλια για πολλούς...

Και το ξέρω οτι δεν είσαι κάνας περίεργος που περίμενες την bliz να βγάλει και release date ξαφνικά... Άν κάποιος είναι fan του d3 χάρηκε ΠΑΡΑ πολύ με αυτή την ανακοίνωση..

Αν δεν είναι δεν τον ένοιαξε...

Και αν είναι αντιblizzardικός κάνει δυστυχώς σχόλια σαν τα παραπάνω.. (no offence πάντα)

τι χολή βγάζω? επειδή λέω ότι θα βγει το 2010? ή επειδή λέω ότι η Blizzard βγάζει 1 παιχνίδι το χρόνο πάντα? πληροφορίες δίνω για να μην υποθέτουμε ότι θα βγει "μεθαύριο" το D3...

το εδώ γελάμε που είπα για την αναβάθμιση...σιγα το Crysis, ο mindtrapper το έπιασε αμέσως αυτό που εννοούσα

η Blizzard δεν βγάζει μια χαρά παιχνίδια, βγάζει γαμηστερά παιχνίδια και δεν είμαι καθόλου αντιblizzardικος

πιστεύω το αποδεικνύει το γεγονός ότι μόνο δικά της παιχνίδια αγοράζω original και έχω αρκετά στην συλλογή μου από το Warcraft 1 μάλιστα (βάλε και την συλλογή με τα απίστευτα wallpapers της :P )

πάντως από όλα αυτά που είπες με πείραξε το tresh....%*@#%)@#*^_@#^

Δημοσ.

εγω μολις τελιωσα την εγκατασταση του D2 LOD κατεβασμενο απο torrent αλλα με γνησιο Cd-Key γιατι το δισκακι μου ειχε χαλασει :( Ευτιχως δουλεψε κανονικα και μαλιστα με το patch 1.12 που ζητησε το Battle.Net δεν μου ζηταει και το Cd για να ξεκινησει οποτε ολα καλα :) Τωρα παω battle net να ξεκινησω το lvl up μεχρι να ερθει το D3 θα ΛΙΩΣΩ ΛΕΜΕ .... 30 Ιουνιου ληγει και η καρτα μου στο WoW και δεν παιζει να κανω ανανεωση μεχρι τον Σεπτεμβιο λογο διακοπων οποτε ....

Δημοσ.

αυτά τα βιντεάκια με σκοτώνουν. πραγματικά οι άνθρωποι ξέρουν τι θα πει ατμόσφαιρα. stacraft, warcraft και diablo.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ζητάω ειλικρινά και ταπεινά συγγνώμη :P

δεν κάνει τπτ, 500 euro για ψυχική οδύνη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...