Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ta fps δεν εχουν σχεση με το latency σου μην τα μπερδευεις

Αν παιζει καλα το παιχνιδι και δεν σου "κολλαει" απο θεμα γραφικων ετσι ωστε να βλεπεις σε καρε το παιχνιδι κτλ ξεχνα την καρτα γραφικων και τα fps

To ping λοιπον ειναι θεμα συνδεσης και μπορει να ειναι πολλα πραγματα

Δημοσ.

4 μερες και δεν πουλιεται τπτ ουτε στο ΑΗ oυτε στο RMAH :-( σε ξεφτιλα τιμες ολα,αν ειναι δυνατον δλδ τι σκατα γινεται ......

Ιmho 3 λόγοι:

1) Λόγω repair - costs.

2) Γιατί έμαθε ο κόσμος τα stas και αγοράζει μόνο perfect rolled items.

3) Γιατί πολλοί παράτησαν το game αφού φαρμάρεις και πέφτουν κατά 99.99999% άχρηστα items.

Δημοσ.

Παιδια μετα το patch κατι γινεται με τα elite στο inferno, σπαμαρουν τα spells τους με 1 sec cooldown, καλη φαση ενα arcane shielding elite (απο χτες τα 2 στα 3 elites ειναι τετοια, τυχαιο; μπορει) να σπαμαρει καθε 1 sec arcane :mrgreen:

Μολις διαβασα και αυτο http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5978788785

Παρατηρησατε κατι τετοιο;

Δημοσ.

Παιδια μετα το patch κατι γινεται με τα elite στο inferno, σπαμαρουν τα spells τους με 1 sec cooldown, καλη φαση ενα arcane shielding elite (απο χτες τα 2 στα 3 elites ειναι τετοια, τυχαιο; μπορει) να σπαμαρει καθε 1 sec arcane :mrgreen:

Μολις διαβασα και αυτο http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5978788785

Παρατηρησατε κατι τετοιο;

Απλά ισχύει. Έκανα μλκια χτες που δεν πήρα screenshot από ένα horde - arcane enhanted που είδα χτες στο act2.

Δημοσ.

καλα κατι δεν παει καλα .... act 1 hell ... μου την επεσαν 4 κιτρινα και 3 μπλε Mob μαζι.....

Εχουν κανει καμμια μαλακια ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι εννοουσε mobs :)

μάλλον σε pack λογικά...

πάντως δεν είναι να σου πέφτουν ilvl 63 weapons/armor, τρελή απογοήτευση σε κάθε identify...

Δημοσ.

Γενικα εχει πολλη σαβουρα το παιχνιδι απο items και τα αλλα δεν πουλιουνται καν

Long live Blizzard and the gold sellers!

Δημοσ.

καλα κατι δεν παει καλα .... act 1 hell ... μου την επεσαν 4 κιτρινα και 3 μπλε Mob μαζι.....

Εχουν κανει καμμια μαλακια ;

Πολλά δεν είναι? :P

Πάντως τυχαίνει πολλές φορές μετά το 1.0.3 να είναι champion και elite πολύ κοντά μεταξύ τους.

Αν έχεις το gear να τα φας είναι δώρο. Αν όχι .... $#%#@#

Δημοσ.

Μιας και συντομα θα τελειωσω και το hell εχοντας κακο gear για inferno θα ελεγα,ηθελα να μου πειτε ενα aoe dmg build χωρις kiting κτλ αν αυτο εφοσον ειναι εφικτο με φτηνο gear βεβαια

Builds και ενα stat priority για το gear που θα χρειαστω plox

Επισης δεν ξερω γιατι αλλα το dps μου πρεπει να ειναι για κλαμματα,δεν παιζω με crit κτλ παιζω με κλασσικα str/vit και μετα οτι κατσει λιγο εως πολυ

4,7k dps με legendary weapon και ολο το gear με str/vit,με defensive passives και τα 3 στο 58 lvl.Ειναι λογικο?

Δημοσ.

Δεν ξερω ποιοι το εχουν κανει αλλα βαλτε 2 οπλα με 1.50 att speed το καθενα σε βαρβαρο. Και μετα για το κερασακι βαλτε και κανα σκιλ που ανεβαζει att speed η κανα αλλο item . Μιλαμε βαραει σαν καρτουν ο τυπος! Δεν τον προλαβαινεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...