Atallos1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ta fps δεν εχουν σχεση με το latency σου μην τα μπερδευεις Αν παιζει καλα το παιχνιδι και δεν σου "κολλαει" απο θεμα γραφικων ετσι ωστε να βλεπεις σε καρε το παιχνιδι κτλ ξεχνα την καρτα γραφικων και τα fps To ping λοιπον ειναι θεμα συνδεσης και μπορει να ειναι πολλα πραγματα
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 μπα θεμα modem το κοβω να ειναι ή θεμα γραμμης .... θα δειξει ....
Red_Phantom Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 4 μερες και δεν πουλιεται τπτ ουτε στο ΑΗ oυτε στο RMAH σε ξεφτιλα τιμες ολα,αν ειναι δυνατον δλδ τι σκατα γινεται ...... Ιmho 3 λόγοι: 1) Λόγω repair - costs. 2) Γιατί έμαθε ο κόσμος τα stas και αγοράζει μόνο perfect rolled items. 3) Γιατί πολλοί παράτησαν το game αφού φαρμάρεις και πέφτουν κατά 99.99999% άχρηστα items.
xaralas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Παιδια μετα το patch κατι γινεται με τα elite στο inferno, σπαμαρουν τα spells τους με 1 sec cooldown, καλη φαση ενα arcane shielding elite (απο χτες τα 2 στα 3 elites ειναι τετοια, τυχαιο; μπορει) να σπαμαρει καθε 1 sec arcane Μολις διαβασα και αυτο http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5978788785 Παρατηρησατε κατι τετοιο;
Red_Phantom Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Παιδια μετα το patch κατι γινεται με τα elite στο inferno, σπαμαρουν τα spells τους με 1 sec cooldown, καλη φαση ενα arcane shielding elite (απο χτες τα 2 στα 3 elites ειναι τετοια, τυχαιο; μπορει) να σπαμαρει καθε 1 sec arcane Μολις διαβασα και αυτο http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5978788785 Παρατηρησατε κατι τετοιο; Απλά ισχύει. Έκανα μλκια χτες που δεν πήρα screenshot από ένα horde - arcane enhanted που είδα χτες στο act2.
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 καλα κατι δεν παει καλα .... act 1 hell ... μου την επεσαν 4 κιτρινα και 3 μπλε Mob μαζι..... Εχουν κανει καμμια μαλακια ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 όχι απλά πέφτουν αβέρτα όταν έχεις 5 stacks
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 όχι απλά πέφτουν αβέρτα όταν έχεις 5 stacks Κατι μου λεει οτι εννοουσε mobs
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Κατι μου λεει οτι εννοουσε mobs μάλλον σε pack λογικά... πάντως δεν είναι να σου πέφτουν ilvl 63 weapons/armor, τρελή απογοήτευση σε κάθε identify...
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Γενικα εχει πολλη σαβουρα το παιχνιδι απο items και τα αλλα δεν πουλιουνται καν Long live Blizzard and the gold sellers!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 άστα να παν, salvage ivl61 και πάνω, vendor τα υπόλοιπα...
Red_Phantom Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 καλα κατι δεν παει καλα .... act 1 hell ... μου την επεσαν 4 κιτρινα και 3 μπλε Mob μαζι..... Εχουν κανει καμμια μαλακια ; Πολλά δεν είναι? Πάντως τυχαίνει πολλές φορές μετά το 1.0.3 να είναι champion και elite πολύ κοντά μεταξύ τους. Αν έχεις το gear να τα φας είναι δώρο. Αν όχι .... $#%#@#
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μιας και συντομα θα τελειωσω και το hell εχοντας κακο gear για inferno θα ελεγα,ηθελα να μου πειτε ενα aoe dmg build χωρις kiting κτλ αν αυτο εφοσον ειναι εφικτο με φτηνο gear βεβαια Builds και ενα stat priority για το gear που θα χρειαστω plox Επισης δεν ξερω γιατι αλλα το dps μου πρεπει να ειναι για κλαμματα,δεν παιζω με crit κτλ παιζω με κλασσικα str/vit και μετα οτι κατσει λιγο εως πολυ 4,7k dps με legendary weapon και ολο το gear με str/vit,με defensive passives και τα 3 στο 58 lvl.Ειναι λογικο?
Doug21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δεν ξερω ποιοι το εχουν κανει αλλα βαλτε 2 οπλα με 1.50 att speed το καθενα σε βαρβαρο. Και μετα για το κερασακι βαλτε και κανα σκιλ που ανεβαζει att speed η κανα αλλο item . Μιλαμε βαραει σαν καρτουν ο τυπος! Δεν τον προλαβαινεις
Doug21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 το Path to the oasis waypoint δε δουλευει ουτε σε σας? εννοω αν πας απλα διπλα δεν ανοιγει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις