Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει να κυνηγησεις το secret lvl?Ακουσα εναν τυπα να λεει στο trade channel οτι per run-10 λεπτα βγαζει 10k

Ειδα τα υλικα που χρειαζεται το Staff of herding κι εχω μονο το ενα atm,αν πατησω change quest και farmαρω εκει μεχρι να βρω τα items θα σβηστει το progress μου?

Δημοσ.

όχι

θα ξανά διαλέξεις το quest που ήσουν

και απλά θα το ξεκινήσεις από την αρχή

πάντως απ ότι έχω ακούσει γενικά δεν συμφέρει

το secret lvl

Δημοσ.

Φιλε inferno act 2+ ειναι 1-2 διαφορετικα builds/setups που ειναι viable για τον βαρβαρο. Δοκιμαζεις οτι θελεις ωστε να περασει η ωρα σου μεχρι το ινφερνο (εξαλλου οι δυσκολιες normal-hell ειναι για παιδακια του δημοτικου) αλλα εκει θα δεις οτι τα μισα σου σκιλς θα ειναι αχρηστα' date=' και θα αναθεωρησεις παντελως τον τροπο που παιζεις. Μαλιστα αν διαλεξεις να παιξεις αμυντικα θα γινει και τρομερα βαρετο το gameplay σου

Εφαγα τον diablo hell για πλακα και στο ινφερνο ετρωγα σφαλιαρες απο τα ζομπι :devil:

Θελω απλα να σου πω οτι ολοι μας με τον ιδιο τροπο παιζουμε στο ινφερνο (οι barbs) με ελαχιστες εξαιρεσεις.[/quote']

Το γνωριζω φιλε μου. Ευχαριστω. Εχω εναν μαγο ινφερνο ακτ 2 ετσι κι αλλιως!

Αξιζει να κυνηγησεις το secret lvl?Ακουσα εναν τυπα να λεει στο trade channel οτι per run-10 λεπτα βγαζει 10k

Ειδα τα υλικα που χρειαζεται το Staff of herding κι εχω μονο το ενα atm' date='αν πατησω change quest και farmαρω εκει μεχρι να βρω τα items θα σβηστει το progress μου?[/quote']

Σου φαινονται 10κ ανα 10 λεπτα πολλα; Τι difficulty εισαι;

Δημοσ.

Hell ειμαι act 2 και εχω μεινει με 100κ

Δεν ξερω γιατι αλλα λεφτα δεν βγαζω με τιποτα γενικα και τα items δεν πουλιουνται ουτε για αστειεο ακομα κ τσαμπα να τα βαλω οποτε ναι 10k per run μου μοιαζουν πολλα για τωρα

Δημοσ.

Hell ειμαι act 2 και εχω μεινει με 100κ

Δεν ξερω γιατι αλλα λεφτα δεν βγαζω με τιποτα γενικα και τα items δεν πουλιουνται ουτε για αστειεο ακομα κ τσαμπα να τα βαλω οποτε ναι 10k per run μου μοιαζουν πολλα για τωρα

Πως και ξεμεινες με τοσα λιγα? Δεν χρειαζεται να ξοδευτεις πολυ για να βγαλεις τα επιπεδα μεχρι ΚΑΙ το hell. Ενα αξιοπρεπες οπλακι αντε και κανα 200αρι resistance και βγαινει το hell. Που τα χαλασες τα λεφτα?

Σχετικα με το AH πραγματι δεν ξερω γιατι αλλα τα κομματια πουλιουνται δυσκολα. Ισως παιζουν ολοι στο rmah. Να κοιτας να βαζεις τις καλυτερες τιμες. Να προσεχεις το αμεσως πιο ακριβο και πιο φτηνο απο τις τιμες που βαζεις γιατι ευκολα καποιος θα προτιμησει να δωσει λιγα παραπανω η να αγορασει κατι λιγο κατωτερο αν υπερκοστολογεις.

Γενικα υπαρχει προβλημα

Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις πιο ειναι το πιο αξιοποιστο σαιτ για αγορα gold στο diablo 3?

Βρικα αυτο εδω το σαιτ http://www.idiablo3gold.com/eu/Diablo-3-Gold και γραφει οτι τα 1000Κ κοστιζουν 3.3 ευρω... Αλλα επειδη φοβαμαι μην πεσω σε παγιδα οταν γραφει 1000Κ , εννοει 1000 gold η 1000.000 gold???

Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις πιο ειναι το πιο αξιοποιστο σαιτ για αγορα gold στο diablo 3?

Βρικα αυτο εδω το σαιτ και γραφει οτι τα 1000Κ κοστιζουν 3.3 ευρω... Αλλα επειδη φοβαμαι μην πεσω σε παγιδα οταν γραφει 1000Κ , εννοει 1000 gold η 1000.000 gold???

Δεν εχεις βαλει το link να δουμε, αλλα και παλι θα δωσεις λεφτα να αγορασεις gold? Η μηπως ειναι λεφτα που κερδισες απο το AH?

Δημοσ.

Πως και ξεμεινες με τοσα λιγα? Δεν χρειαζεται να ξοδευτεις πολυ για να βγαλεις τα επιπεδα μεχρι ΚΑΙ το hell. Ενα αξιοπρεπες οπλακι αντε και κανα 200αρι resistance και βγαινει το hell. Που τα χαλασες τα λεφτα?

Σχετικα με το AH πραγματι δεν ξερω γιατι αλλα τα κομματια πουλιουνται δυσκολα. Ισως παιζουν ολοι στο rmah. Να κοιτας να βαζεις τις καλυτερες τιμες. Να προσεχεις το αμεσως πιο ακριβο και πιο φτηνο απο τις τιμες που βαζεις γιατι ευκολα καποιος θα προτιμησει να δωσει λιγα παραπανω η να αγορασει κατι λιγο κατωτερο αν υπερκοστολογεις.

Γενικα υπαρχει προβλημα

Δεν ηταν θεμα να βγαλω το hell απλα δεν μου επεφταν items για το lvl μου και γενικα δεν επεφταν και items ης προκοπης εως τωρα οποτε δεν μπορουσα να καθομαι με lvl 35 και 40 items

Βγαζω πολυ λιγο dps ομως ενω εχω 32k hp,κατι κανω λαθος

• Super Moderators
Δημοσ.

Βρικα αυτο εδω το σαιτ http://www.idiablo3gold.com/eu/Diablo-3-Gold και γραφει οτι τα 1000Κ κοστιζουν 3.3 ευρω... Αλλα επειδη φοβαμαι μην πεσω σε παγιδα οταν γραφει 1000Κ , εννοει 1000 gold η 1000.000 gold???

υπάρχουν κι άλλα sites που έχουν 2 euro το 1m αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

υπάρχουν κι άλλα sites που έχουν 2 euro το 1m αν δεν κάνω λάθος...

μπορεις να μου πεις εστω σε pm?

ευχαριστω πολυ!

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορεις να μου πεις εστω σε pm?

ευχαριστω πολυ!

δυστυχώς δεν τα θυμάμαι απέξω, μόνο ότι βλέπω από το spam στο general channel (το οποίο έχει μειωθεί τρομακτικά)

Δημοσ.

δυστυχώς δεν τα θυμάμαι απέξω, μόνο ότι βλέπω από το spam στο general channel (το οποίο έχει μειωθεί τρομακτικά)

παντως ειναι σιγουροπ πως ολα αυτα τα σαιτ που πουλανε οταν γραφουν 1000Κ εννοουν 1εκ gold?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...