Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Doug21 για το καλό όλων μας εδώ μέσα, σταμάτα να παίζεις Diablo.

τωρα που μου το ειπες, παω να το πεταξω...

εσυ δεν ησουν που εκλαιγες και γκρινιαζες επι μερες που σου κατσεστρεψαν το παιχνιδι και θα σταματουσες κτλ κτλ? γιατι δε μας εκανες τη χαρη?

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Doug δοκιμασε με δυο ασπιδες χωρις να βαρας καθολου. Πρεπει να δουλευει.

Πληρωνω για να κανεις streaming με σχολιασμο. Δε κανω καν πλακα. Ειμαι σιγουρος οτι κ αλλοι θα συμμετειχαν.

Δημοσ.

@jim777

Για τον DW barb ποιο build χρησιμοποιεις;

Μεχρι τωρα παντως γουσταρω τρελα, αλλο game. Μου εφυγε λιγο η βαρεμαρα που αρχισα να εχω για το game :rolleyes:

Δημοσ.

warcry με res buff

leap strike με armor

ignore pain με life steal

wotb με 2x dmg

frenzy με sideaxe η οπως λεγεται η παπαρια

revenge με extra proc

passives

1.ruthless

2. berserker (δε χρησιμοποιεις fury οποτε τσαμπα 25%dps)

3. 25% armor ή εκεινο που κανει vitality= extra armor (οποιο σου βγαζει καλυτερο armor)

κοιτα και το weapon mastery αν εχεις axe/mace απλα εγω ειχα 40%crit οποτε δε με εκαιγε

Γενικα νομιζω με τα passives μπορεις να παιξεις λιγο αν κ πιστευω 2 offencive πρεπει να παρεις σιγουρα οποια κ αν ειναι αυτα.

Δημοσ.

Ξανα UP γιατι εχω βρει τον μπελα μου @&)!(^#!#

μαγκες την ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!

Ο αδερφος μου ειχε μια καρτα γραφικων nvidia πολυ παλια ... το παιχνιδι το επαιζε αλλα στα παντα Low και εσπαγε καρε ... πηρε την ΑΤΙ 6670 με 1 GB και το παιχνιδι δεν παιζετε με τιποτα ..... κανει 182 χρονια για να σπασει το καρε και να προχωρησει ο χαρακτηρας σαν slow motion Παει . Δεν στεκει να φταιει η καρτα γραφικων με την παλιοτερη πηγαινε καλυτερα . Ακομα και εγω στο laptop με την Intel HD 3000 παιζω μια χαρουλα σχετικα οταν δεν ειμαι στο σταθερο . Καπου ειχα διαβασει για καποιο προβλημα των ATI με το Diablo 3 και καποια διορθωση ; Θυμαται κανεις ; και αν ναι εχει κανεις το Link ?

Δημοσ.

Έχουν αυξήσει το dmg στο inferno και ας το αρνούνται. Disecrator , molten , arcane κάνουν πολύ dmg .

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5978458210

Επίσης στα champion - elite packs τα affixes επιλέγονται ώστε να είναι δύσκολα για το class.

Δεν είναι δυνατόν με solo barb να βγαίνουν σχεδον συνέχεια molten πχ. και σχεδον ποτέ reflect.

Επίσης δεν είναι δυνατόν 3/4 pack με coop dh να έχουν reflect.

Σαν να είναι συνδεδεμένο το drop rate με την δυσκολία. Μάλλον άλλοι έγραψαν τον κώδικα για τον server και άλλοι τον συντηρούν ...

Δημοσ.

Σε Windowed Mode δοκιμασατε αν παιζει νορμαλ? Δεν πιστευω και το τροφοδοτικο να ειναι 10ετιας ετσι??? Full καθαρισμα απο τους driver της nvidia κανατε η απλα βαλατε πανω την καρτα και τους drivers της??? ...

Δημοσ.

Δε θα το ελεγα σημερα το πρωι που επαιξα λιγο αλλα σαν barb τα shielding plague και fire chains δεν ειναι πιο ενοχλητικα απ αυτα που ειπες;

Εισαι σιγουρος οτι απλα δεν επικεντρωνεσαι/θυμασαι τα ενοχλητικα affixes και ξεχνας αυτα που εβγαλες αερα πατερα; Το λεω γτ δεν εχω ικανη τη blizzard μεσα σε ολο το RNG του game να βαλει και τη μεταβλητη του τι class παιζεις(αν μπορουσε θα το εκανε στα drops για προφανη χρηση του rmah)

Δημοσ.

Ναι και εγώ δεν το πιστεύω,απλά είναι περίεργη σύμπτωση που συνέβη και σε εμένα.

Βγαίνουν πάρα πολλά reflect damage,δεν θα πω πλέον γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς το πόσο συχνά έβγαιναν πριν,οπότε απλά το αναφέρω.

Δημοσ.

Έχουν αυξήσει το dmg στο inferno και ας το αρνούνται. Disecrator , molten , arcane κάνουν πολύ dmg .

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5978458210

Επίσης στα champion - elite packs τα affixes επιλέγονται ώστε να είναι δύσκολα για το class.

Δεν είναι δυνατόν με solo barb να βγαίνουν σχεδον συνέχεια molten πχ. και σχεδον ποτέ reflect.

Επίσης δεν είναι δυνατόν 3/4 pack με coop dh να έχουν reflect.

Σαν να είναι συνδεδεμένο το drop rate με την δυσκολία. Μάλλον άλλοι έγραψαν τον κώδικα για τον server και άλλοι τον συντηρούν ...

πολυ ενδιαφερον αυτο και ισως ισχυει

Δημοσ.

Δε θα το ελεγα σημερα το πρωι που επαιξα λιγο αλλα σαν barb τα shielding plague και fire chains δεν ειναι πιο ενοχλητικα απ αυτα που ειπες;

Εισαι σιγουρος οτι απλα δεν επικεντρωνεσαι/θυμασαι τα ενοχλητικα affixes και ξεχνας αυτα που εβγαλες αερα πατερα; Το λεω γτ δεν εχω ικανη τη blizzard μεσα σε ολο το RNG του game να βαλει και τη μεταβλητη του τι class παιζεις(αν μπορουσε θα το εκανε στα drops για προφανη χρηση του rmah)

Εννοώ έχουν αυξηθεί γενικά τα "ενοχλητικά" affixes. Και το dmg. Πχ εκείνα τα mobs με τα σφυριά στο Halls of Αgony κόβουν πολύ dmg. Aυτό συμβαίνει απο χτες 10 το βράδυ. Το έγραψα και χτες βράδυ ότι αυξήθηκε το dmg αλλά μετα είπα ότι μπορεί να κάνω και λάθος. Μέχρι που είδα το thread στα official forums. Δεν μπορεί ξαφνικά να φαντάζονται όλοι ότι αυξήθηκε το dmg.

Επίσης από τις 4 το πρωί μέχρι τις 8, droparan πολύ συχνά όπλα και gear με reduced lvl requirements, σχεδόν σαν να γινόταν σκοπίμως.

Δημοσ.

Ναι για το dmg στη θεωρια θα μπορουσαν να το κανουν κανα stealth πειραγμα.

Τωρα αν πιο πριν ηταν 10% για το καθε affix και ξαφνικα το πειραξαν σε καποια ενοχλητικα.. ναι και αυτο πιθανο και εφικτο..

Αλλα να κοιταει το class σου και να διαλλεγει αναλογως μου φαινεται λιγο παραλογο και απιθανο. Εχουν 10δες πραγματα να νερφαρουν αν θελουν σε σχεση με κατι τοσο δυσκολο στην υλοποιηση και εκνευριστικο. Εκτος πια και αν εχουν βαλθει να trollaroun στη blizzard (που δε θα με παρεξενευε απλα δε νομιζω ετσι)

Δημοσ.

το οτι εσυ βαριεσαι τη ζωη σου και ΟΤΙ εχεις καταφερει το εχεις καταφερει επειδη αντιγραφεις αλλους profecional ( :confused: ) gamers, δεν θα μου το περασεις κι εμενα. θα παιζω οπως θελω και θα κανω οσα τεστ θελω γιατι ΕΤΣΙ παιζεται το παιχνιδι. κατσε εσυ και παιζε τοσες ωρες και να μην εχεις κανει ΤΙΠΟΤΑ μονος σου

Φιλε inferno act 2+ ειναι 1-2 διαφορετικα builds/setups που ειναι viable για τον βαρβαρο. Δοκιμαζεις οτι θελεις ωστε να περασει η ωρα σου μεχρι το ινφερνο (εξαλλου οι δυσκολιες normal-hell ειναι για παιδακια του δημοτικου) αλλα εκει θα δεις οτι τα μισα σου σκιλς θα ειναι αχρηστα, και θα αναθεωρησεις παντελως τον τροπο που παιζεις. Μαλιστα αν διαλεξεις να παιξεις αμυντικα θα γινει και τρομερα βαρετο το gameplay σου

Εφαγα τον diablo hell για πλακα και στο ινφερνο ετρωγα σφαλιαρες απο τα ζομπι :devil:

Θελω απλα να σου πω οτι ολοι μας με τον ιδιο τροπο παιζουμε στο ινφερνο (οι barbs) με ελαχιστες εξαιρεσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...