klainmaingr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Πολυ;Αν ας πούμε απο 870dps πάω σε 870 με 50%crit θα έχει μεγάλη διαφορα; Ναι. Γι αυτό τα όπλα με socket έχουν υπερδιπλάσια τιμή. Παράδειγμα: 1050 dps + socket στα 3m = ευκαιρία 1100 dps στα 500k δεν φεύγει κάν. Ενδεικτικά αν απο το weapon μου βγάλω το crit dmg 70% gem χάνω 5k real dps και 28k ss.
Cryptic Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 μαγκες την ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!! Ο αδερφος μου ειχε μια καρτα γραφικων nvidia πολυ παλια ... το παιχνιδι το επαιζε αλλα στα παντα Low και εσπαγε καρε ... πηρε την ΑΤΙ 6670 με 1 GB και το παιχνιδι δεν παιζετε με τιποτα ..... κανει 182 χρονια για να σπασει το καρε και να προχωρησει ο χαρακτηρας σαν slow motion Παει . Δεν στεκει να φταιει η καρτα γραφικων με την παλιοτερη πηγαινε καλυτερα . Ακομα και εγω στο laptop με την Intel HD 3000 παιζω μια χαρουλα σχετικα οταν δεν ειμαι στο σταθερο . Καπου ειχα διαβασει για καποιο προβλημα των ATI με το Diablo 3 και καποια διορθωση ; Θυμαται κανεις ; και αν ναι εχει κανεις το Link ? Έχει αλλάξει σωστά τα drivers; Είναι διαδικασία...
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 για να φτιάξω κάτι exalted στον blacksmith ilvl 62 θέλω περίπου 200κ gold για 4 RANDOM stats ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ εκεί στην blizard ? Dont' do it. Μόνο απο 6 properties και πάνω υπάρχει μια στις 20 πιθανότητα να σου βγεί κάτι καλό (εμπειρικά). Οτιδήποτε παρακάτω είναι πεταμένα λεφτά.
Doug21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Nooope τι nope Μωρε και κανανε και Like Οι αλλοι... απλα τα πραγματα. crit hit chance 2% με crit dmg 200% = σκατα crit hit chance 30% με crit dmg 100% = σουπερ αυτο εννοουμε. οτι ειναι αναλογα. δηλαδη ανεξαρτητα ποσο ψηλα ειναι το crit dmg, δεν εχει και μεγαλη σημασια αν το Hit chance σου ειναι πολυ χαμηλο
Stavrakas13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Κάποιος πρέπει να μάθει ελληνικά μου φαίνεται.
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ειμαι στο μισο run του act 1 και εχω ηδη ριξει 3 rare item lvl63,τα οποια θα ποιασουν καλες τιμουλες στο AH No more rage and cry from me Back to my game,επιτελους ενα καλο hotfix απο την blizz ^^
Doug21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Κάποιος πρέπει να μάθει ελληνικά μου φαίνεται. συμφωνω, αλλα μην νιωθεις ασχημα. μπορουμε να σε βοηθησουμε. ____________ Ενα πειραματακι για το dual wielding βαρβαρος lvl 48 nightmare εναντιον diablo με 2 οπλα 2' 40'' και η ζωη κατεβαινε συχνα πυκνα μεχρι το 1/4 και ισως να πεθαινα αν δεν ημουν προσεκτικος. γενικα ομως δε συναντησα προβληματα με 1 οπλο και ασπιδα 3' 00'' και η ζωη κατεβηκε μονο μια φορα κατω απο τη μεση απο βαρεμαρα να κουνηθω. κανενα προβλημα * το οπλο και η ασπιδα που επιλεχθηκαν να αλλαχθουν για το πειραμα εδιναν σχεδον τα ιδια vitality and strength (το οπλο καμια 5αρια απο το καθενα παραπανω), ενω η ασπιδα εδινε και 18 dexterity γνωμη μου με οσα ειδα οτι ναι μεν ειναι λιγο πιο γρηγορο να πολεμας με οπλο (καθε ωρα μαχης γλυτωνεις 7-8 λεπτα) αλλα σιγουρα εισαι safer με την ασπιδα
Atallos1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Στην προκειμενη περιπτωση δεν μιλαμε για nightmare,ειναι εντελως αλλιως το παιχνιδι στο hell και στο inferno και εντελως διαφορετικο το gear που εχεις Οταν εχεις 1 στις 2 πιθανοτητες να κανεις crit και εχεις 2 οπλα με 100 crit dmg υπολογισε το συνολο του dmg που θα κανεις Κι εγω με ασπιδα παιζω στο hell,αλλιως δεν βγαινει Αλλα μετα σιγουρα θα το γυρισω αν βρω το καταλληλο gear
Locko Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 συμφωνω, αλλα μην νιωθεις ασχημα. μπορουμε να σε βοηθησουμε. ____________ Ενα πειραματακι για το dual wielding βαρβαρος lvl 48 nightmare εναντιον diablo με 2 οπλα 2' 40'' και η ζωη κατεβαινε συχνα πυκνα μεχρι το 1/4 και ισως να πεθαινα αν δεν ημουν προσεκτικος. γενικα ομως δε συναντησα προβληματα με 1 οπλο και ασπιδα 3' 00'' και η ζωη κατεβηκε μονο μια φορα κατω απο τη μεση απο βαρεμαρα να κουνηθω. κανενα προβλημα * το οπλο και η ασπιδα που επιλεχθηκαν να αλλαχθουν για το πειραμα εδιναν σχεδον τα ιδια vitality and strength (το οπλο καμια 5αρια απο το καθενα παραπανω), ενω η ασπιδα εδινε και 18 dexterity γνωμη μου με οσα ειδα οτι ναι μεν ειναι λιγο πιο γρηγορο να πολεμας με οπλο (καθε ωρα μαχης γλυτωνεις 7-8 λεπτα) αλλα σιγουρα εισαι safer με την ασπιδα Το καταλαβαίνεις ότι στο level 60 + Inferno παίζεις άλλο game οπότε το να αντλείς και να συγκρίνεις δεδομένα από lvl 48 nightmare είναι λίγο άτοπο και άκυρο.
Doug21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 ΟΛΑ ειναι σχετικα με το που εισαι την καθε στιγμη. το τεστ αυτο ηταν για lvl 48 nightmare. ΟΤΑΝ θα παω και τον βαρβαρο 60 και ινφερνο τοτε θα ξανακανω. Και για να μην ακουω **** δεν ειναι μονο το lvl. Ας πουμε ειμαι σιγουρος οτι lvl 60 farming act1 κανεις καλυτερα με dual, ενω προχωρας μπας και τελειωσεις το παιχνιδι act 3-4 με ασπιδα
jim777 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 1ον συχνα στα endbosses ειδικα οταν εισαι undergeared κανεις switch σε items, skills κτλ αν θες απλα να τα βγαλεις γτ ειναι long battles και θες sustain κ.α. 2ον ψαχνουμε καλο build για τα ζορικα rare packs του inferno.. Ποιος τον γ@μα€ι τομ nightmare diablo? Δηλαδη αν καποιος dh τον κανει 1hit με cluster arrow αυτο σημαινει οτι..; 3ον και βασικοτερο. Εγραψα 10 φορες οτι ναι μεν ειναι το καλυτερο build κατ εμε αλλα εχει απαιτησεις. Θελει crit chance/damage και γενικα dmg. Δε κανεις ενα switch shield με sword και αιντε γιουργια. Τελος με dw ειναι αλλο game. Δεν ειναι απλα πιο γρηγορο. Πως να στο εξηγησω.. Ειναι αυτο που πρεπει να στοχευει ο καθε tank barb. Παιζεις tank με σκοπο να βγαλεις χρηματα και να καταληξεις σε dps. Ειναι η εξελιξη του με λιγα λογια. Αντι να κανεις αυτα τα χαζα τεστ, φτασε μια σε ενα καλο επιπεδο stats σε inferno, δοκιμασε το και αν δε σου δουλεψει θα σημαινει οτι κατι λειπει απο τα stats η το build σου και μπορει το φορουμ να σε βοηθησει. Μην αμφιβαλλεις για πραγματα που αποδεδειγμενα ειναι facts οχι απο μενα αλλα απο profecional gamers που κανουν streaming ζουν απ αυτο κτλ
Doug21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 1ον συχνα στα endbosses ειδικα οταν εισαι undergeared κανεις switch σε items, skills κτλ αν θες απλα να τα βγαλεις γτ ειναι long battles και θες sustain κ.α. 2ον ψαχνουμε καλο build για τα ζορικα rare packs του inferno.. Ποιος τον γ@μα€ι τομ nightmare diablo? Δηλαδη αν καποιος dh τον κανει 1hit με cluster arrow αυτο σημαινει οτι..; 3ον και βασικοτερο. Εγραψα 10 φορες οτι ναι μεν ειναι το καλυτερο build κατ εμε αλλα εχει απαιτησεις. Θελει crit chance/damage και γενικα dmg. Δε κανεις ενα switch shield με sword και αιντε γιουργια. Τελος με dw ειναι αλλο game. Δεν ειναι απλα πιο γρηγορο. Πως να στο εξηγησω.. Ειναι αυτο που πρεπει να στοχευει ο καθε tank barb. Παιζεις tank με σκοπο να βγαλεις χρηματα και να καταληξεις σε dps. Ειναι η εξελιξη του με λιγα λογια. Αντι να κανεις αυτα τα χαζα τεστ, φτασε μια σε ενα καλο επιπεδο stats σε inferno, δοκιμασε το και αν δε σου δουλεψει θα σημαινει οτι κατι λειπει απο τα stats η το build σου και μπορει το φορουμ να σε βοηθησει. Μην αμφιβαλλεις για πραγματα που αποδεδειγμενα ειναι facts οχι απο μενα αλλα απο profecional gamers που κανουν streaming ζουν απ αυτο κτλ το οτι εσυ βαριεσαι τη ζωη σου και ΟΤΙ εχεις καταφερει το εχεις καταφερει επειδη αντιγραφεις αλλους profecional ( ) gamers, δεν θα μου το περασεις κι εμενα. θα παιζω οπως θελω και θα κανω οσα τεστ θελω γιατι ΕΤΣΙ παιζεται το παιχνιδι. κατσε εσυ και παιζε τοσες ωρες και να μην εχεις κανει ΤΙΠΟΤΑ μονος σου
Tmark Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Doug21 για το καλό όλων μας εδώ μέσα, σταμάτα να παίζεις Diablo.
GnsP Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Doug21 για το καλό όλων μας εδώ μέσα, σταμάτα να παίζεις Diablo και μην αρχίσεις lol. fixed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις