GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 μαγκες την ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!! Ο αδερφος μου ειχε μια καρτα γραφικων nvidia πολυ παλια ... το παιχνιδι το επαιζε αλλα στα παντα Low και εσπαγε καρε ... πηρε την ΑΤΙ 6670 με 1 GB και το παιχνιδι δεν παιζετε με τιποτα ..... κανει 182 χρονια για να σπασει το καρε και να προχωρησει ο χαρακτηρας σαν slow motion Παει . Δεν στεκει να φταιει η καρτα γραφικων με την παλιοτερη πηγαινε καλυτερα . Ακομα και εγω στο laptop με την Intel HD 3000 παιζω μια χαρουλα σχετικα οταν δεν ειμαι στο σταθερο . Καπου ειχα διαβασει για καποιο προβλημα των ATI με το Diablo 3 και καποια διορθωση ; Θυμαται κανεις ; και αν ναι εχει κανεις το Link ?
Doug21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 καθησα λιγο και το εψαξα και δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει το dmg των 2 οπλων σε σχεση με ενα οπλο. κανεις τα φωτα του?
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 καθησα λιγο και το εψαξα και δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει το dmg των 2 οπλων σε σχεση με ενα οπλο. κανεις τα φωτα του? Κι εγω θα ηθελα μια εξηγηση σε αυτο
Doug21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 απο οτι καταλαβα και με τη συζητηση με ενα παιδι, το πρωτο οπλο πολλαπλασιαζεται κανονικα επι το % του strength κτλ ενω το δευτερο απλα προσθετει το dps Που λεει. δηλαδη αν βαλεισ το ενα χερι ενα οπλο με 500 dps κι εχεις 1200 strength θα σου δωσει 6κ dmg, αλλα αν στο δευτερο χερι βαλεις αλλο ενα οπλο με 500 dps δεν θα παρεις αλλο τοσο dmg αλλα απλα 500 dmg εξτρα...
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Εφοσον δεν βαραει και με τα δυο οπλα ταυτογχρονα ειναι λογικο να μην υπολογιζει και το dps του δευτερου οπλου Υπολογιζει μονο το stats του,δηλαδη εχεις μονο τα stats του και 500 dmg καθε 2 sec?Γιατι να βγαλεις ασπιδα λοιπον? Ισως το καταλαβαινω λαθος δεν ξερω
Doug21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Καλα λογικο δεν ειναι! Αφου στο description του strength λεει οτι επηρεαζει ολο το dmg του ηρωα. Ομως το κανανε ετσι γιατι αν οχι θα ειχε περισσοτερο dps απο ολους συν την καλυτερη αμυνα.
aliakas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Εφοσον δεν βαραει και με τα δυο οπλα ταυτογχρονα ειναι λογικο να μην υπολογιζει και το dps του δευτερου οπλουΥπολογιζει μονο το stats του,δηλαδη εχεις μονο τα stats του και 500 dmg καθε 2 sec?Γιατι να βγαλεις ασπιδα λοιπον? Ισως το καταλαβαινω λαθος δεν ξερω αν παίζεις coop και είναι άλλος tank και πας καρφί για dps ε τότε δεν σου χρειάζεται η ασπίδα αλλά για όλες τις άλλες περιπτώσεις χρειάζεται
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 μαγκες την ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!! Ο αδερφος μου ειχε μια καρτα γραφικων nvidia πολυ παλια ... το παιχνιδι το επαιζε αλλα στα παντα Low και εσπαγε καρε ... πηρε την ΑΤΙ 6670 με 1 GB και το παιχνιδι δεν παιζετε με τιποτα ..... κανει 182 χρονια για να σπασει το καρε και να προχωρησει ο χαρακτηρας σαν slow motion Παει . Δεν στεκει να φταιει η καρτα γραφικων με την παλιοτερη πηγαινε καλυτερα . Ακομα και εγω στο laptop με την Intel HD 3000 παιζω μια χαρουλα σχετικα οταν δεν ειμαι στο σταθερο . Καπου ειχα διαβασει για καποιο προβλημα των ATI με το Diablo 3 και καποια διορθωση ; Θυμαται κανεις ; και αν ναι εχει κανεις το Link ? UP γιατι με εχει ζαλισει με την καρτα...... Κατι ακομα .... εκανα το quest που πεθαινει ο Cain .....αυτος παρολαυτα ειναι ζωντανος εξω απο την πορτα του σπιτιου του και κανει κυκλους απο τον εαυτο του !!!!!!!!!
jim777 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Κράτα καμιά ασπίδα με καλό block chance για act3 - act4 ... .. .. (πχ. sacred shield , με 8+ %life , 8+ %block , 60+vit ,40+str , 60+ all res και 27%+ block rate ) Εδώ act2 και δεν έχω όλα τα pack με dw (40+k life, 31k dps, 900+ all res) Δε παιζει αδερφε αυτο που λες. Οκ εχω αρκετα παραπανω dps αλλα act 2 σχεδον προσπαθω να αποφυγω WotB γτ πολυ απλα πεφτουν σε 5sec οταν το ενεργοποιω. Απλα stick to it και δουλεψε σε crit (chance+damage). Εχω τα ιδια defencive stats και act2 βγαζω semi-afk με ενα χερι. Επισης φιλε το πιο σημαντικο stat στην ασπιδα ειναι το crit chance 7-10%. Γενικα οσο μπορειτε αφου φτασετε τα 500-600 res unbuffed μη ψαχνετε για high AR low VIT/STR items και επισης δεν ειναι κακο ενα item να μην εχει καθολου καποιο/καποια απο AR/VIT/STR αν εχει καποιο αλλο σε υψηλα νουμερα. ΠΧ ενα brace 250str/30AR/3%crit chance ειναι πολυ καλυτερο και φτηνοτερο απο ενα 70AR/50str/60vita (τα νουμερα ειναι τυχαια αλλα με πιανετε). Ειχα λιωσει με τη γαμοασπιδα και τα 1200 res και μονο def skills για να διαπιστωσω οτι πλεον ειναι εξισου viable ενα semi-dps για να μη πω full dps built που σκαει 250k hits. Σε σχεση με το DW και το πως δουλευει. Αθροιζονται τα "γυρω-γυρω" stats των 2 οπλων κανονικα σαν να ειναι sword+shield (vitality dexterity strength crit damage κτλ κτλ) με ισως μοναδικη εξαιρεση το life on hit (δε χρησιμοποιω οποτε δε ξερω αλλα ετσι εχω διαβασει) και εν τελη χτυπας με το DPS του καθενος ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΠΧ ας πουμε οτι το ενα εχει 700dps και το αλλο 350 dps και τα stats σου (συνολικα μαζι με τα δυο weapons) αντιστοιχουν σε 70k και 35k dmg αντιστοιχα. Οταν βαρας με το πρωτο σκας 70κ και με το 2ο 35κ. Ο λογος που το χρησιμοποιεις ειναι αφενος το ξεκαθαρο 15% aspeed που κερδιζεις και αφετερου επειδη μπορεις ΠΟΛΥ φτηνα να βγαλεις 300% crit dmg μονο απο τα 2 οπλα που κατ'εμε αξιζει 1000φορες παραπανω απο block chance και παπαριες. Εξαλλου με το νεο hotfix δε θα εχεις καν λογο να φαρμαρεις ποτε πανω απο act2 με 8% ilvl63 που ειναι 10 φορες πιο ευκολο απο act 3 λογω mob mechanics. Οχι οτι ειναι αδυνατο το farmαρισμα act3-4 απλα δεν αξιζει. Edit: Δεν παιζεις DW αν δεν εχεις τα καταλληλα stats. Ειναι ανουσιο με χαμηλο crit/dps. Απλα οταν αρχιζεις να βαρας σαν κτηνος δεν εχει νοημα να tankαρεις και απλα σκοτωνεις γρηγοροτερα απ οτι πεθαινεις. Δεν εχει κανενα νοημα με καλα stats να farmαρεις με ασπιδα. Απλα σε καθυστερει ΠΟΛΥ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Κατι ακομα .... εκανα το quest που πεθαινει ο Cain .....αυτος παρολαυτα ειναι ζωντανος εξω απο την πορτα του σπιτιου του και κανει κυκλους απο τον εαυτο του !!!!!!!!! Cain LIVES! (σόρρυ, αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό )
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 συμφωνω...χαχααχαχ logout login δεν διορθωσε το bug ... o cain ειναι ζωντανος του μιλαω κανονικα παρολο που επρεπε να ειναι πεθαμενος.... !!! απλα ειναι κολημενος σε ενα σημειο και κανει στροφες γυρω απο τον εαυτο του !!! απιστευτα πραγματα χααχχαχααχ
Red_Phantom Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Edit: Δεν παιζεις DW αν δεν εχεις τα καταλληλα stats. Ειναι ανουσιο με χαμηλο crit/dps. Απλα οταν αρχιζεις να βαρας σαν κτηνος δεν εχει νοημα να tankαρεις και απλα σκοτωνεις γρηγοροτερα απ οτι πεθαινεις. Δεν εχει κανενα νοημα με καλα stats να farmαρεις με ασπιδα. Απλα σε καθυστερει ΠΟΛΥ. Πόσο dps έχεις? Μπορώ να πάω και 37κ dps με 720 all res- 38k life . Αλλά μετά βαράνε πολύ. Βασικά θέλω να ξεφορτωθώ το tanking spec για του λόγους που αναφέρεις. PS. Παρατήρησες αν απόψε βγάζει πιο συχνά shielding, arcane , waller, disecrator? Μου φαίνεται επίσης ότι για κάποιο περίεργο λόγο τα champion- elite πλεον σπαμάρουν τα spells. Πχ γεμίζει ο τόπος arcane sentries, σχεδόν συνέχεια με shield on, αν σε πιάσει nightmarish - frozen έξω απο berserk είσαι μόνιμα cc . etc.
aleilo03 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Πολυ για Barb μιλατε τελευταια και με βλεπω να αφηνω τον Wizard 46 και να πιανω barb..Ειδα και λιγο τα skills και δεν παιζονται...Εκει που νομιζα οτι μονο ο μαγος σπερνει...
Sayan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Να θυμισω οτι στους barbs που τα εχουν βρει σκουρα act 2 inferno και μετα οτι με 1 million gold μαξιμουμ μπορουν να παιξουν με ενα build λιγο παραδοξο για barb που ομως θα τους βγαλει παλικαρια στα δυσκολα. www.youtube.com/watch?v=_hAfXfHAC5Y&feature=youtu.be (Επιδειξη σε μαχη) Οποιος ενδιαφερεται ας ψαξει και τα αλλα βιντεο του παιδιου να βρει τις πληροφοριες. Ενδεικτικα σας λεω οτι ειμαι στο δευτερο μισο του act 3 με τα εξης stats και δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα 44K life 500 resist all 5400 armor 17.000 damage 1500 LoH Critical chance 37% (with passives) critical damage 261% Θυσιαζοντας πολυ strength απο τα items διατηρωντας ομως τα υπολοιπα μπορειτε να ξοδεψετε πολυ λιγα λεφτα και το build θα λειτουργει εξισου το ιδιο απλα οι μαχες θα διαρκουν περισσοτερο Οι μονες περιπτωσεις που δεν την παλευω ειναι στους champions που εχουν ασπιδες η που κανουν kite συνεχως. Σε οτιδηποτε αλλο το build σπερνει σας το εγγυωμαι
Stavrakas13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 http://us.battle.net/d3/en/blog/6214196/Diablo_III_Hotfixes_-_June_Updated_612-6_13_2012#blog Υπερδιπλασιάστηκαν τα ποσοστά για ilvl63 σε όλα τα act Τα bosses επίσης έχουν 1 rare drop 100% για 4 NV stacks και με 5 έχουν 2. Good Stuff is good.
Προτεινόμενες αναρτήσεις