Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω αρχισει να αμφιβαλλω κατα ποσο αξιζει να κανουμε runs με mf gear.. Ξεκιναω απο Act1 απο τον Alaric οπως καθε φορα και με 5stakcs φαρμαρω τα παντα με 260% magic find... Σε ολο το run 1 item lvl63 δεν μου εριξε...μονο τα μπλε items 52,54,56 lvl επεφταν πιο συχνα.. good goin blizz..

μάλλον είσαι γκαντέμης φίλε μου...όχι ότι ρίχνει και τπτ ιδιαίτερο αλλά καμιά 6 item 62-63 σε κάθε run τα δίνει,όχι συνέχεια αλλά συχνά..

keep trying :)

εδιτ : συμφωνώ με τον stavraka ότι στο quantity παίζει ρόλο το mf και όχι στο quality (πως τα ομιλώ τα εγγλέζικα ο άτιμος)

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ψήνεται κανείς για act3?

από αύριο, που θα φτιαχτεί με hotfix το droprate...

Δημοσ.

Nαι αλλα και παλι αφου αυξηθηκαν οι πιθανοτητες να πεσουν μπλε-χρυσα items αρα αυτοματα αυξανεται η πιθανοτητα να τυχεις σε καλα items. E πουντα?? :mad: Αη Σιχτιρης λεω εγω...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει πρόβλημα το Drop rate για να φτιαχτεί θα αυξηθεί απλά.

still, δεν υπάρχει λόγος για προσπάθειες τώρα, καλύτερα act 2...

στο οποίο πήγα 2 φορές σήμερα, στο 10λέπτο DC, χώρια τα lagspikes από το packet loss...

Δημοσ.

still, δεν υπάρχει λόγος για προσπάθειες τώρα, καλύτερα act 2...

στο οποίο πήγα 2 φορές σήμερα, στο 10λέπτο DC, χώρια τα lagspikes από το packet loss...

Ναι συμφωνώ,μιας και χάνεις αρκετό χρόνο για 1 run όταν θα μπορούσες να κάνεις 2 και 3 στο act1 με mf gear.

Δημοσ.

Αμ δεν λειτουργεί έτσι το mf,δεν ανεβάζει πιθανότητες για ilvl παρά μόνο το quality(rare/magic/white)

Υ.Γ Jim το Amu είναι διαθέσιμο,όποτε θες πες.

μάλλον είσαι γκαντέμης φίλε μου...όχι ότι ρίχνει και τπτ ιδιαίτερο αλλά καμιά 6 item 62-63 σε κάθε run τα δίνει,όχι συνέχεια αλλά συχνά..

keep trying :)

εδιτ : συμφωνώ με τον stavraka ότι στο quantity παίζει ρόλο το mf και όχι στο quality (πως τα ομιλώ τα εγγλέζικα ο άτιμος)

Βασικά το αντίθετο πράγμα λέτε νομίζω :P

Όπως και να'χει πρακτικά το είδα μόλις.

1 run Κανονικό gear μόνο με τα valor (100%?)

1 run mf gear (όχι switch, μόνιμα πάνω μου) + τα valor (250%)

Στο run με το mf είχα μόνιμα 2 και τις περισσότερες φορές 3 rares σε κάθε pack σε αντίθεση με το κανονικό που έχω 1 max 2. Η ποιότητα η ίδια σκατένια όπως και τα % των ilvl. Απλά αντί να βγάλω 2 inventory rare σκουπίδια, έβγαλα 3. (Ποσοτικά η διαφορά ήταν εμφανέστατη)

Δημοσ.

Στο run με το mf είχα μόνιμα 2 και τις περισσότερες φορές 3 rares σε κάθε pack σε αντίθεση με το κανονικό που έχω 1 max 2. Η ποιότητα η ίδια σκατένια όπως και τα % των ilvl. Απλά αντί να βγάλω 2 inventory rare σκουπίδια, έβγαλα 3. (Ποσοτικά η διαφορά ήταν εμφανέστατη)

Το θέμα είναι εάν ο περισσότερος χρόνος που έκανες για να κάνεις clear το ACT με το mf gear αξίζει τα παραπάνω gold/mats που έβγαλες από τα επιπλέον rare/blue items.

Δημοσ.

μια ερωτηση: η blizzard πως συντηρει τους σερβερς της με τοσα εκατομμυρια παιχτες που παιζουν καθε μερα.απο που βγαζει τα εξοδα;

Δημοσ.

λολ τώρα το είδα έχεις δίκιο...(το είδα από την δουλειά βιαστικά :-D )

με mf+valor πάντως προσωπικά είδα να πέφτουν περισσότερα rare από elite Και unique bosses και συμφωνώ ότι η ποιότητα είναι σκατένια...

Δημοσ.

μια ερωτηση: η blizzard πως συντηρει τους σερβερς της με τοσα εκατομμυρια παιχτες που παιζουν καθε μερα.απο που βγαζει τα εξοδα;

έχουν βγάλει απο το wow ΑΜΕΤΡΗΤΑ ποσά ωστέ να συντηρήσουν ότι θέλουν χαχα

απο κει και πέρα όσοι παίχτες υπάρχουν είναι όλοι με αυθεντικά παιχνίδια + οτι έχει προμήθεια στο real money AH

Δημοσ.

Στις καλές περιόδους του WoW μόνο από τις συνδρομές έβγαζε ~100M κάθε μήνα.

Nuf said!!!

Δημοσ.

Stavraka στο ενδιαμεσο εφαγα 40M σε νεο kit οποτε τωρα ειμαι ταπι και ψυχραιμος αλλα 45% crit chance 425% crit damage. Πιο OP πεθαινεις..

Προς ολους τους barbarians. Πεταχτε τις ασπιδες και παιξτε με DH. Απειρα more fun και κρατατε και παλι αρκετο hp και res.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...