Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά με μόνκο inferno έχω φάει τον άπειρο ψόφο στο halls of agony. Τι χάλι είναι αυτό; Αν δω elite pack μιλάμε ξενερώνω γιατί ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!

Όσοι έχετε μόνκο το χετε κομπλέ; Έχω ξενερώσει άπειρα μιλάμε. Τελευταία κάνω ραν azmodan hell με το buff αλλά πέρα απο gold δεν έχει πέσει ούτε ένα item που να μπορώ να χρησιμοποιήσω. Παίζω dual wield (δοκίμασα 2h κι ενώ dmg βγαίνει κανένα 3χίλιαρο παραπάνω είναι πιο αργό κι απ΄τον Κατσουράνη). Βρήκα μία ασπίδα οκ με 1100+ άρμορ αλλά δεν είδα και καμιά τρελή βελτίωση. Ουφ...

http://www.youtube.com/watch?v=4fu9zw1J0EE

Ρίξε μια ματιά. Δε χρειάζεσαι τρομερό gold.

Δημοσ.

έχω επενδύσει σε fire μαζί με το passive 346 με mantra of healing πάει 416

Μου φαίνονται κάπως λίγα τα resistances σε συνδυασμό με το χαμηλό dps. Δηλαδή να είχες αυτά τα res. με 20κ dps κάτι θα γινόταν. Βέβαια monk δεν έχω παίξει αλλά συγκρίνω με wizard που είναι και ranged και master kiter. Τέτοια resistances είχα εγώ περίπου και με περισσότερο dps, γύρω στα 20κ όταν πρωτοέβγαλα act I.

Φαντάζομαι λοιπόν ότι αφού είσαι melee θες περισσότερα αμυντικά χαρακτηριστικά για να τη βγάλεις καθαρή.

Δημοσ.

ρε παιδια εγω που ειμαι με symbian, πως κανω auth μπας και πουλησω τιποτα για ευρω? Ουτε στο ovi store εχει εφαρμογη ουτε και στο site...

Δημοσ.

ρε παιδια εγω που ειμαι με symbian, πως κανω auth μπας και πουλησω τιποτα για ευρω? Ουτε στο ovi store εχει εφαρμογη ουτε και στο site...

αγοράζεις το key authenticator από το site της Blizz

Δημοσ.

χαζη ερωτηση .. μην με φατε !!!

Επειδη ο wizard μου ειναι 52 lvl σχεδον και μολις εφαγα σε Hell Skeleton King ....Και επειδη λογω του μωρου δεν παιζω πανω απο 1-2 ωρες την ημερα και ΑΝ .....

Αυτο το buff που λετε τι ακριβως ειναι ; μπορει καποιος να μου εξηγησει ; τα 5 stack που λενε καποιοι ; απο ποτε εμφανιζετε ; πως το περνω ;

Δημοσ.

60 lvl και μετά.

Max 5 stacks,κάθε ένα stack και 15% gf-mf.

Δίνει ένα τουλάχιστον rare drop σε bosses και ένα τουλάχιστον rare σε elites.

Δημοσ.

και πως ανεβαινουν τα stack ? δηλαδη γινομαι 60 lvl και αυτοματα περνω 1 stack ; για να μπει και το 2ο , 3ο , 4ο , 5ο πρεπει να κανω κατι ; ή απλα με τα runs μεγαλώνει ; ή πρεπει π.χ να τρώω τον diablo για να περνω stack ;

Αν πεθανω τα χανω ; ποση ωρα διαρκουν ;

Δημοσ.

χαζη ερωτηση .. μην με φατε !!!

Επειδη ο wizard μου ειναι 52 lvl σχεδον και μολις εφαγα σε Hell Skeleton King ....Και επειδη λογω του μωρου δεν παιζω πανω απο 1-2 ωρες την ημερα και ΑΝ .....

Αυτο το buff που λετε τι ακριβως ειναι ; μπορει καποιος να μου εξηγησει ; τα 5 stack που λενε καποιοι ; απο ποτε εμφανιζετε ; πως το περνω ;

καθε μπλε η κιτρινο εχθρο (ξερεις, αυτους τους δυσκολου) που θα σκοτωνεις και ΑΦΟΥ πας lvl 60 θα σου δινει ενα τετοιο (θα το δεις πανω απο τα skills σου με χρονομετρο (κραταει μιση ωρα). μπορεις να μαζεψεις μεχρι 5 στη σειρα και αυτο αυξανει το magic and gold find σου. αν φας και εκτο τετοιο εχθρο απλα ο μετρητης της μισης ωρας αρχιζει απο την αρχη. οτι αλλο θες ρωτα

Δημοσ.

μαλιστα .... μονο σε inferno δυσκολια μπορεις να τα παρεις ; ή και σε hell ?

να είσαι 60 lvl χρειάζεται μόνο :), στο hell που φάρμαρα κάποια στιγμή στο act3 κανονικά έπερνα το buff

Δημοσ.

Eχω αρχισει να αμφιβαλλω κατα ποσο αξιζει να κανουμε runs με mf gear.. Ξεκιναω απο Act1 απο τον Alaric οπως καθε φορα και με 5stakcs φαρμαρω τα παντα με 260% magic find... Σε ολο το run 1 item lvl63 δεν μου εριξε...μονο τα μπλε items 52,54,56 lvl επεφταν πιο συχνα.. good goin blizz..

Δημοσ.

Eχω αρχισει να αμφιβαλλω κατα ποσο αξιζει να κανουμε runs με mf gear.. Ξεκιναω απο Act1 απο τον Alaric οπως καθε φορα και με 5stakcs φαρμαρω τα παντα με 260% magic find... Σε ολο το run 1 item lvl63 δεν μου εριξε...μονο τα μπλε items 52,54,56 lvl επεφταν πιο συχνα.. good goin blizz..

Αμ δεν λειτουργεί έτσι το mf,δεν ανεβάζει πιθανότητες για ilvl παρά μόνο το quality(rare/magic/white)

Υ.Γ Jim το Amu είναι διαθέσιμο,όποτε θες πες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...