Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όσοι πουλήσατε items με ευρώ, σε πόσες μέρες είδατε τα λεφτα στο Paypal σας ?

72 ωρες ... το λεει και το email

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eχω την εντυπωση οτι μονο με Prepaid δεν μπορεις να τα σηκωσεις παρα θα σου ειναι στην Paypal τα λεφτα σε 2-3 μερες. Θελει τραπεζικο λογοριασμο και πας withdraw στο Paypal και βαζεις εκει τα απαραιτητα στοιχεια για να σταλθουν τα χρηματα εκει.

Δημοσ.

act 2 ακόμα εγώ

αυτός ο kulle δεν λέει να πέσει με τπτ

μέχρι 10% τον πήγα ο γκαντέμης

κάσα και ξερό ψωμί

έχω πληρώσει κάνα 70κ σε repairs

με γαμάει όταν κάνει το teleport ο καριόλης

Δημοσ.

Εγώ πούλησα κάτι rare gloves 15 ευρώ περίπου και με τα λεφτά αυτά πήρα 2-3 αντικείμενα που νομίζω ότι θα με βοηθήσουν στην συνέχεια. Να δούμε...

Σχετικά με το MF GEAR ... υπάρχει πουθενά να διαβάσω τελικά τι ισχύει? Μετράει που το αλλάζω τελευταία στιγμή η θέλει από την αρχή της μάχης να μετρήσει ?

Και επίσης το Grim Harvest Rune του Threatening Shout >.. δουλεύει άμεσα με το κλίκ ή πρέπει να

σκοτώσεις το mob κατά την διάρκεια της επίδρασης... Έχω την εντύπωση το πρώτο... Υπάρχει κανα thread που να αξιολογεί το εν λόγο Rune?

Δημοσ.

ρε παιδιά με μόνκο inferno έχω φάει τον άπειρο ψόφο στο halls of agony. Τι χάλι είναι αυτό; Αν δω elite pack μιλάμε ξενερώνω γιατί ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!

Όσοι έχετε μόνκο το χετε κομπλέ; Έχω ξενερώσει άπειρα μιλάμε. Τελευταία κάνω ραν azmodan hell με το buff αλλά πέρα απο gold δεν έχει πέσει ούτε ένα item που να μπορώ να χρησιμοποιήσω. Παίζω dual wield (δοκίμασα 2h κι ενώ dmg βγαίνει κανένα 3χίλιαρο παραπάνω είναι πιο αργό κι απ΄τον Κατσουράνη). Βρήκα μία ασπίδα οκ με 1100+ άρμορ αλλά δεν είδα και καμιά τρελή βελτίωση. Ουφ...

Δημοσ.

α καλά, οτι κάτι κάνω λάθος είναι δεδομένο χαχα

μιλάμε χωρίς buff πάντα

armor 5431

damage 14718 (30000 ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΧΑΧΑ)

dodge 35

crit 7

σχεδόν ότι φοράω είναι 61 lvl μόνο τα όπλα είναι 63 και 62

με ασπίδα παίζεις;

Δημοσ.

Πες τα stats σου.Αν δεν μπορείς να σκοτωσεις elites στο act 1 κάτι κανεις λάθος.Εγω τους τρώω σε περίπου 5-10 sec με 30k dps.

Εγώ τα σκοτώνω 3-3 τα pack...αλλά με περίπου 8κ-10κ dps... :)

Δημοσ.

α καλά, οτι κάτι κάνω λάθος είναι δεδομένο χαχα

μιλάμε χωρίς buff πάντα

armor 5431

damage 14718 (30000 ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΧΑΧΑ)

dodge 35

crit 7

σχεδόν ότι φοράω είναι 61 lvl μόνο τα όπλα είναι 63 και 62

με ασπίδα παίζεις;

Πες μας τα Resistances

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...