Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα :P Μου έδωσε το wp για diablo ένας dh για να μην αναγκαστώ να κάνω skip όλα τα elites.

Tank Barb - 9.7k dps - 1127+ all res - 28%block -50147life - 9793 armor - 1098 str - 1238vit - 316 lph

Skills: Spec -> Ignore Pain - Iron hide, Revenge-Provocation , Threatening Shout-Falter , Wotb-Insanity , Frenzy,Sidearm , Warcry-Impunity

Passives: Nerves of Steel , Tough as Nails, Inspiring Presence

35+ λεπτά το fight.

Δημοσ.

λογικα ειναι τωρα το 2ωρο που ανακοινωσαν και δεν μπορω να μπω. απλα θελω να ρωτησω το 5 am cest - 7 am cest, ποιες ωρες ειναι σε ωρα ελλαδας?

Δημοσ.

λογικα ειναι τωρα το 2ωρο που ανακοινωσαν και δεν μπορω να μπω. απλα θελω να ρωτησω το 5 am cest - 7 am cest, ποιες ωρες ειναι σε ωρα ελλαδας?

6-8 am

Δημοσ.

Crit Dmg 48%

Crit Chance 5%

Dex 124

Και το άλλο έχει

143 Str

403 LoH

4% Crit Chance

Stavraka ενδιαφερομαι για το 2ο. Σκεφτομαι μια αλλαγη στον τροπο που παιζω οποτε μαλλον το LoH θα με βοηθουσε. Αν δε το χεις πουλησει σημερα καποια στιγμη θα κανω log in αν και δε ξερω ποτε ακριβως και θα τα βρουμε στην τιμή δεν εχω θεμα.

Δημοσ.

Ακόμη καλύτερα.

Θελω να δοκιμασω ενα "full-dps" build στον barb μου χωρίς warcry αλλα με overpower και με καμια 600αρια AR οποτε θελω λιγο LoH και crit (έφτασα 40% crit και σπερνει ;p).

Αν για καποιο περιεργο λογο σε ενδιαφερει paypal δε με χαλαει ιδιαιτερα αν κ για τετοια ποσα μαλλον gold καλυτερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εχει διαβασει μηπως κανεις (η εστω σκεφτει) το revnge να γινεται triggered και αναλογα τη δυναμη του χτυπηματος? δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι τρωω ΜΙΑ απο ελιτε και ανοιγει αμεσως ενω τρωω μετρημενες πανω απο 15-20 απο απλα και εντελως αδυναμα τερατακια και δεν λεει να ανοιξει.

έφτιαξα σήμερα έναν Barb για άραγμα απο DH φαρμ και σχετικά με το revenge, ρε συ, μου ανοίγει στανταρδζ. κάνει trigger σαν παλαβό και φαντάσου το έχω σχεδόν σίγουρο οταν leap/stun/cleave σε groups.

υγ, βαρβαρος, τίγκα κέφι μετά απο πολλές ώρες DH. ~ fixed :P

Δημοσ.

1. δεν ξερω τι σημαινει "ρολλαρα"!

2. δεν ξερω τι σημαινει "procarei"!

3. Τι να σου πω, εμενα παλι μου ετυχε να ειναι 3 Μπλε και καμια 20αρια απλοι και να με βαρανε αλυπητα και να μην ανοιγει με την καμια!

4. οντως ειναι ΠΟΛΥ ξεχωριστω το melee (και φαντασου οτι ο μαγος που ειχα ειναι και λιγο Melee) αλλα ΠΟΛΥ ωρα ρε φιλε! πολυ πιο αργο παιχνιδι!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ok το συμμάζεψα λίγο οκ. Για νορμάλ πάντως μια χαρά πάει. δεν θυμάμαι πώς πήγαινε η φάση στο νορμάλ με τον DH αλλά μια χαρά μου φαίνεται και αυτός. Τώρα μπήκα ACT II οπότε βλέπουμε.

Δημοσ.

Παιδιά όσοι πουλήσατε items με ευρώ, σε πόσες μέρες είδατε τα λεφτα στο Paypal σας ?

Σήμερα "έβγαλα" το παιχνίδι απο ένα item που πούλησα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...