Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω για να πω την αληθεια δε ξοδευω τιποτα στο AH και προσπαθω να ντυνομαι με οτι πεφτει..Αφου εχω φτασει σε σημειο να κραταω μια rare shield για intelligence...Καταντια :mrgreen:

Υ.Γ. Lvl39 πλεον με 4070hp και 801dps αρχιζει και στρωνει το πραγμα...

Δημοσ.

εχει διαβασει μηπως κανεις (η εστω σκεφτει) το revnge να γινεται triggered και αναλογα τη δυναμη του χτυπηματος? δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι τρωω ΜΙΑ απο ελιτε και ανοιγει αμεσως ενω τρωω μετρημενες πανω απο 15-20 απο απλα και εντελως αδυναμα τερατακια και δεν λεει να ανοιξει.

κι εχω και μια ερωτηση. απο τη στιγμη που το war cry λειτουργει γαι 60'' γιατι εχει cooldown 30''?

Δημοσ.

To revenge απλα λειτουργει σαν proc

Δεν εχει σχεση το ποσο dmg σου σκανε,με πιθανοτητες παιζεις

Δεν ξερω ποσο πιο πολυ ανοιγει με το 59αρι το passive,παντως σ'εμενα σε ενα mediocre pack με 5-6 mobs θα ανοιξει σιγουρα 1-2 φορες

Ε κ στις 1-2 φορες αυτες το pack ειναι dead συνηθως

@klain Λιγα πραγματακια εχω παρει,το πολυ 20k συνολικα να εχω χαλασει και εχω πουλησει κιολας οποτε μαλλον ειμαι μια η αλλη.

2 ερωτησουλες

Τα recipes πεφτουν κι αυτα ως drops οπως και τα υπολοιπα πραγματα?

Κι αν ναι γιατι υπαρχει η επιλογη να αγορασεις απο το AH και πως υπολογιζεται αυτη η generic τιμη?

Δημοσ.

ως Demon Hunter μετα απο αρκετες ωρες, εχω βρει πλεον τοιχο και το παιχνιδι εχει γινει πλεον κουραστικο...δυστυχώς

Δημοσ.

ως Demon Hunter μετα απο αρκετες ωρες, εχω βρει πλεον τοιχο και το παιχνιδι εχει γινει πλεον κουραστικο...δυστυχώς

Και εγω το ιδιο νιωθω...Βαρεθηκα.Εκανα id πανω απο 600 rares τις τελευταιες μερες και μονο 4 αξιζαν κατι και πουληθηκαν για 1 μυριο μονο,ολα μαζι.Χαμενος χρονος,χαλια items με 150 dps και level 50 armor,no rewards/progression...Κριμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

έπεσε μια καλή ασπίδα σήμερα για monk, μπήκε στο ΑΗ για 17m, αλλά με βλέπω να την κατεβάζω στα 13m...το 1ο αξιόλογο μου drop (άνω των 5m) για ΑΗ

Δημοσ.

Το ένα το κρατάω γιατί ήταν τσάμπα upgrade από την μλκία που είχα,το legendary δεν ξέρω μάλλον θα το δώσω για 4-5M λέω.

Δημοσ.

Μου έπεσε ένα το απόγευμα με Str νομίζω 115 ... attack speed 6ή7 και SOCKET !

Το έχω προς το παρών στο dps gear αλλά δεν με ενθουσιάζει κιόλας...ενα HOC θέλω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...