Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα προσφατα αγορασα κι εγω το game και μολις σε μερικες ωρες μετα το καψιμο τελειωσα το normal και αρχισα nightmare με τον 40αρη barb μου

Μερικες ερωτησεις που οποιος εχει ορεξη και θελει ας απαντησει

Main stats που πρεπει να εχουν τα items σε ενα all around build ας πουμε απλα για level up μεχρι το inferno(Νομιζω δεν χρειαζεται build απο τωρα)?

Προτεινομενα skill setup για aoe farming?

Dual wield?2h?1h/shield?Τι προτεινετε?

Κι ενα μικρο προβλημα που ισως να εξηγειται οτι ειμαι παραπανω lvl απο οτι χρεαζεται.΄Τα item που βρισκω ειναι μικροτερο lvl απο το οποιο ειμαι' date='κατι που με εχει αναγκασει ειτε να αγοραζω ειτε να ανεβαζω το crafting παραπανω απο οτι χρειαζεται για τωρα τουλαχιστον ετσι ωστε να φτιαχνω τα items που μου λειπουν[/quote']

Θα σου προτεινα απλα να παιζεις και να χαρεις μεχρι να τελειωσεις το χελ. Ειναι αρκετα απλο και δε θα σε δυσκολεψει. Που και που περνα απο το AH και παρε κανα αντικειμενο οταν τα βρισκεις σκουρα. Ανεβασε με χαμηλες τιμες τα κλασσικα strength/vitality και απο ινφερνο το σκεφτεσαι αλλιως

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα αγορασα κι εγω το game και μολις σε μερικες ωρες μετα το καψιμο τελειωσα το normal και αρχισα nightmare με τον 40αρη barb μου

Μερικες ερωτησεις που οποιος εχει ορεξη και θελει ας απαντησει

Main stats που πρεπει να εχουν τα items σε ενα all around build ας πουμε απλα για level up μεχρι το inferno(Νομιζω δεν χρειαζεται build απο τωρα)?

Προτεινομενα skill setup για aoe farming?

Dual wield?2h?1h/shield?Τι προτεινετε?

Κι ενα μικρο προβλημα που ισως να εξηγειται οτι ειμαι παραπανω lvl απο οτι χρεαζεται.΄Τα item που βρισκω ειναι μικροτερο lvl απο το οποιο ειμαι,κατι που με εχει αναγκασει ειτε να αγοραζω ειτε να ανεβαζω το crafting παραπανω απο οτι χρειαζεται για τωρα τουλαχιστον ετσι ωστε να φτιαχνω τα items που μου λειπουν

Κοιτα το main build του barb γενικα ωστε να tankαρεις σωστα και να μη τρεχεις γυρω γυρω ειναι κατ' εμε:

revenge-provocation

leap strike-με 300% armor

wotb- (μπορεις να παιξεις και με κατι αλλο εδω απλα εμενα μ αρεσει)

warcry- με τα 50% resistances

ignore pain- (και αυτο μπορει να αντικατασταθει με κατι αν μαθεις να χρησιμοποιεις leap strike σωστα αλλα μετα θα εχεις kiting που εμενα δε μ αρεσει)

frenzy- (με ειτε sidearm ή εκείνο που σου δινει 20% dmg παραπανω)

Για Masteries:

1)Εκεινο με το +25% armor

2)Εκεινο που κανει το vitality>>>armor

3)Superstition

(Αυτα ειναι τα main defencive masteries)

4)5% crit chance 50% crit dmg (αξιζει αν καταληξεις με καλο crit που θα καταληξεις αργα ή γρηγορα)

5)+25% dmg σε full fury (το παραπανω build δε χρησιμοποιει καθολου fury οποτε free dps)

(αυτα ειναι τα main offencive που χρησιμοποιω)

Γενικα συνηθως συνδιαζεις 2+1 ή 1+2 σχετικα με offencive/defencive masteries αναλογως των items και της δυσκολιας που αντιμετωπιζεις.

Τωρα σε σχεση με το τι να χρησιμοποιησεις σε hell...Ο,τι και να βαλεις βγαινει ευκολα. Εγω με DW το εβγαλα και με full offensive spells/masteries αλλα ισως θα σε βολευε σιγα σιγα να μαθεις και τα παραπανω skills και να τα συνηθισεις γιατι θες δε θες ΛΟΓΙΚΑ με 1h+shield tank barb θα ξεκινησεις.

Μεχρι το lvl60 στο AH ψωνισε οτι γουσταρεις και εκτος απο το weap μη ριξεις πολλα λεφτα.

Στο lvl60 και ΠΡΙΝ μπεις inferno αρχισε να κανεις search για +30 allres/60 strength/60vitality για ολα τα slots και παρε φτηνα πραγματα μεχρι 100k το καθενα. Λογικα θα φτασεις 500-600 res ευκολα με 1m οποτε act1-2 θα μπορεις να farmαρεις κουτσα στραβα και μετα μονος αποφασιζεις πιο δρομο θα ακολουθησεις και τι θα upgradαρεις (κατ' εμε το crit θα nerfaristei πολυ συντομα αλλα μεχρι τοτε ειναι απειρα OP οποτε καλο θα ειναι να αρχισεις να το κυνηγας)

Υπαρχουν παρα πολλα φορουμ να βρεις πληροφοριες οποτε μη μενεις σε οτι ακουσεις εδω.

Δημοσ.

Κολλάει και σε σάς στο retrieving hero list? (There was an error switching heroes) και τρώει logout.

ναι , το παρατησα μετα την 3η-4η φορα.

Δημοσ.

Σε 170 ώρες μου είχανε πέσει 3 legendaries και χτες σε 3 act1 runs πέσανε 2!είναι τόσο χάλια όμως που πραγματικά με κάνει να απορώ γιατί η blizzard τα έχει κάνει τόσο άχρηστα.Στο ΑΗ με το ζόρι πιάνουν 10κ lol

Δημοσ.

Magic, Rare, Legendary...σημασία δεν έχει το χρώμα αλλά τα affixes που βγάζεις στο item. Υπάρχουν legendary που δεν πιάνουν τίποτα οπότε τι συζητάμε...

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν θα με χαλαγε να εβρισκα και ενα string of ears belt ας πουμε με 20% melee damage reduction, που σε rare αυτο δεν παιζει...

Edit: Αλλα οι περισσοτεροι αν οχι ολοι δεν περιμενουν το καλο ledgendary για να το φορεσουν αλλα για να το πουλησουν. εξαλλου τι πιθανοτητες εχεις να σου κανει ενα item (οτι και να ειναι αυτο) στο ινφερνο οπου το καθε item που εχεις ειναι απολυτα συγκεκριμενο? Οπως και να χει δλδ το 99,9% του loot απο ινφερνο παει ειτε στον merchant ειτε στο ah (Με εξαιρεση στα οπλα ισως)

Δημοσ.

Πήγες από το ένα άκρο στο άλλο. Όχι μόνο να droppάρεις string of ears αλλά να έχει και 20% reduction!

Ενταξει ακραιο αλλα θελω να σου πω οτι υπαρχουν και περιπτωσεις ledgandary με stats που δεν τα βρισκεις στα αλλα.

Δημοσ.

Ειδικά για barbarian είναι 4 items και δεν είναι must have ειδικά post 1.0.3 με το nerf στο dmg των elites.

Stormshield, String of ears, Justice lantern, Helm of Command...ξεχνάω κάτι άλλο?

Ίσως και Mara's Kaleidoscope.

Δημοσ.

Να ρωτησω παλι κατι γιατι η μαλον κατι δεν κανω σωστα η ετσι ειναι..Ειμαι 38lvl Wizard Nightmare με 2359hp και 592dps..Εκτος του οτι δε σκοτωνω με μεγαλη ανεση τα απλα mobs οταν βρισκω packs με elites η θα πεσει ο ψοφος της αρκουδας η θα πρεπει να τα κανω kite σε ολοκληρο το χαρτη μεχρι να τα σκοτωσω...Πιστευετε οτι ειναι ακομα πολυ χαμηλα τα στατς μου?Η με τα elites θελει τετοιο τρεξιμο ουτως η αλλως?

Δημοσ.

Στα 43 lvl που έχω τον δικό μου είναι με 9k hp και ~2k dps χωρίς κάτι εξωφρενικό απο gear. Μόλις ξεκίνησα act3 nightmare και τα περισσότερα mobs είναι 2shot (τα elite θέλουν και λίγο kite). Ζήτημα για ότι φοράω να έχω δώσει 150-200k. Πιστεύω οτι με ένα 100ρικο μπορείς να πάς εύκολα 1400k και 5,5-6k hp για να είσαι άνετος.

Τα παραπάνω με +125xp +19%xp gear. Αν δε σε νοιάζει αυτό μπορείς να βρείς πολύ καλύτερα items σχεδόν τζάμπα.

Δημοσ.

Στα 43 lvl που έχω τον δικό μου είναι με 9k hp και ~2k dps χωρίς κάτι εξωφρενικό απο gear. Μόλις ξεκίνησα act3 nightmare και τα περισσότερα mobs είναι 2shot (τα elite θέλουν και λίγο kite). Ζήτημα για ότι φοράω να έχω δώσει 150-200k. Πιστεύω οτι με ένα 100ρικο μπορείς να πάς εύκολα 1400k και 5,5-6k hp για να είσαι άνετος.

Τα παραπάνω με +125xp +19%xp gear. Αν δε σε νοιάζει αυτό μπορείς να βρείς πολύ καλύτερα items σχεδόν τζάμπα.

Wtf πολυ dps δεν ειναι για lvl 43?

Ουτε το 1000ρικο δεν φτανω με τον barb αλλα η αληθεια ειναι δεν εχω χαλασει λεφτα και το gear μου ειναι αρκετα μικροτερο απο το lvl μου

Hp ειμαστε τα ιδια

Δημοσ.

Eίναι mediocre το dps γιατί δεν υπάρχει λόγος να δώσω παραπάνω όταν σε 5lvl θέλει πάλι αλλαγή gear. Ξαναλέω αυτό για rush progress όχι για φυσιολογικό παιχνίδι. Δεν σηκώνω κάν items σε αυτή τη φάση. Απλά rushάρω και όταν βλέπω οτι δυσκολεύει λίγο το πράγμα περνάω απο το ah για ένα μικροupgrade. Οπότε αν δέν έχεις αγοράσει κάτι είσαι πολύ καλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...