Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λοιπον, σε 7' στο vault of the assasin και σε difficulty Που ειναι μπροστα απο το lvl Μου. με 84 μονο dexterity και σε αυτα τα 7 λεπτα ΣΥΝΕΧΟΥΣ μαχης ανοιξε 7 φορες... αν αυτο σας φαινεται "main surviving spell" Τοτε παω πασο

ότι λέει ο jim777777777 (ουπς)

main barba skill για aoe dps και life steal

λειτουργεί με packs όσοι περισσότεροι σε βαράνε τόσο

ποιο γρήγορα procαρει (αν σε βαράει ένας δεν θα σου ανοίξει ποτέ :devil: )

σε συνδυασμό με το ignore pain είναι must have

για όλους τους βάρβαρους

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φιλε. Εδω λεμε οτι με αυτο tankαρουμε 3 elite packs μαζι act2 και 1 ευκολα στο act 3 και εσενα επειδη δε σου φαινεται χρησιμο στο normal/nightmare οπου δουλευουν τα παντα καθεσαι μας την λες.

Δημοσ.

μαλλον λογο ειχαν που τρολλαραν ενα τρολ. το να προσπαθεις να πεισεις καποιον με το ετσι θελω εκτος απο αγνοια δειχνει και ανωριμοτητα. απο που κι ως που ειμαι αναγκασμενος να δεχτω την αποψη σου? και πατα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκεινο τα καιμενο το Ignore μπας και ησυχασουμε

Δημοσ.

Αγνοια ανωριμοτητα υποχθονεια ρευματιτιδα αποσυμπιεση βενζινακατος εμφολευμενη αντικειμενοστραφης ανεκπαιδευτη καταβεβλημενη λαμαρινα

Οσες δυσκολες λεξεις και να βαλεις εγω θα ξερω τι λεω και συ ΠΑΛΙ θα εχεις αποψη για κατι που δε θα πρεπε. Δεν εχεις καν barb στο inferno. Γιατι εχεις αποψη? Απο που?

Και δε θα σε κανω ignore γιατι με τρωει η αγωνια αν θα γινεις πλουσιος απο int+ bows.

Δημοσ.

Doug πάντως εξελίχθηκες...από εκεί που δεν ήξερες πως να ανοίξεις ένα μπαούλο και ρώταγες 20 ερωτήσεις ανά ώρα, έγινες ξερόλας και την λες και από πάνω σε όποιον δεν συμφωνείς μαζί του...καλή φάση

Δημοσ.

Παραπάνω απο 100 Dex δεν χρειάζεσαι Doug... και σχετικά με το Revenge... αν μπορούσα θα το έβαζα σε όλα τα κουμπιά

Δημοσ.

ότι λέει ο jim777777777 (ουπς)

main barba skill για aoe dps και life steal

λειτουργεί με packs όσοι περισσότεροι σε βαράνε τόσο

ποιο γρήγορα procαρει (αν σε βαράει ένας δεν θα σου ανοίξει ποτέ :devil: )

σε συνδυασμό με το ignore pain είναι must have

για όλους τους βάρβαρους

Το revenge δεν είναι μονο για heal, αλλά και το καλύτερο dps-aoe skill για tank barbarian. Χωρις το dmg του δεν πας πουθενά. Στο act2 inferno όταν είχα 35k life αρκετές φορές δεν προλάβαινε να ανοίξει. Με 47k life δεν έχω prob.

Επίσης το ignore pain είναι Must Have όταν δεν έχεις gear. To έχω αντικαταστήσει με leap - iron impact για να έχω mobility, γιατί τα packs έχουν την "συνήθεια" να σε περικυκλώνουν. Έτσι αποφεύγεις τα arcane sentries - desecrator.

Προσωπικά παίζω Battlecry - Marauder, Revenge - Provocation, Leap - Iron Impact , Wotb - Insanity , Frenzy - Sidearm , Warcry - Impunity και φαρμάρω act2 χωρίς κανένα death (Εκτός απο κανένα τρελό pack).

47k life, 1050+ resists , 28% block , 15800 dps.

Δημοσ.

Doug πάντως εξελίχθηκες...από εκεί που δεν ήξερες πως να ανοίξεις ένα μπαούλο και ρώταγες 20 ερωτήσεις ανά ώρα, έγινες ξερόλας και την λες και από πάνω σε όποιον δεν συμφωνείς μαζί του...καλή φάση

ειδες? εδω εξελιχθηκαν αλλοι που με λεγανε τρολ (χωρις να ξερουν καν τι σημαινει) και με εχουν ξεπερασει κατα πολυ στον τομεα αυτο...

Παραπάνω απο 100 Dex δεν χρειάζεσαι Doug... και σχετικά με το Revenge... αν μπορούσα θα το έβαζα σε όλα τα κουμπιά

Το revenge δεν είναι μονο για heal, αλλά και το καλύτερο dps-aoe skill για tank barbarian. Χωρις το dmg του δεν πας πουθενά. Στο act2 inferno όταν είχα 35k life αρκετές φορές δεν προλάβαινε να ανοίξει. Με 47k life δεν έχω prob.

Επίσης το ignore pain είναι Must Have όταν δεν έχεις gear. To έχω αντικαταστήσει με leap - iron impact για να έχω mobility, γιατί τα packs έχουν την "συνήθεια" να σε περικυκλώνουν. Έτσι αποφεύγεις τα arcane sentries - desecrator.

Προσωπικά παίζω Battlecry - Marauder, Revenge - Provocation, Leap - Iron Impact , Wotb - Insanity , Frenzy - Sidearm , Warcry - Impunity και φαρμάρω act2 χωρίς κανένα death (Εκτός απο κανένα τρελό pack).

47k life, 1050+ resists , 28% block , 15800 dps.

μακαρι μολις 60αρισω να μου χρειαστει, ισως παιζει ρολο το lvl

Δημοσ.

Troll ειναι καποιος που λεει μια μαλακια, που ειναι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που ισχυει αλλα το υποστηριζει με ηλιθια επιχειρηματα που ναι μεν ισχυουν απλα δεν αναιρουν τη μαλακια που ειπε.

Παραδειγμα:

To revenge ειναι αχρηστο. Γιατι? Γιατι δε μου κανει trigger στο normal mode συχνα (παρολο που δεν εχω το 30% trigger chance rune αλλα whatever) και επισης δεν εχω προβληματα με το survival γιατι τα παντα χτυπανε για 10dmg και εχω 2000 life. Αρα ειναι αχρηστο.

Τι ισχυει? Στο inferno και ειδικα σε tank/melee class το πιο βασικο στοιχειο ειναι το survival και αυτο το spell ειναι στα ορια του overpowered γιατι κανει το καλυτερο dmg + instant flat hp. Ειναι για τους barbs οτι ειναι το smokescreen για τους DH.

Εισαι ο ορισμος του troll. Εδω εβαλες τις προαλλες ενα κακομοιρη να τρωει το χρονο του και να πουλαει στο AH μπουρδες για 2-4k.

Βαζω στοιχημα οτι σε καθε lvl55 yellow spammareis το general chat.

Εισαι η ap evelyn του Diablo. Η ad sona πως το λενε. Που αν του πεις και τιποτα θα σου απαντησει με ηλιθια επιχειρηματα (κατι για το lvl1 burst της sona υποθετω ;p).

Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα αγορασα κι εγω το game και μολις σε μερικες ωρες μετα το καψιμο τελειωσα το normal και αρχισα nightmare με τον 40αρη barb μου

Μερικες ερωτησεις που οποιος εχει ορεξη και θελει ας απαντησει

Main stats που πρεπει να εχουν τα items σε ενα all around build ας πουμε απλα για level up μεχρι το inferno(Νομιζω δεν χρειαζεται build απο τωρα)?

Προτεινομενα skill setup για aoe farming?

Dual wield?2h?1h/shield?Τι προτεινετε?

Κι ενα μικρο προβλημα που ισως να εξηγειται οτι ειμαι παραπανω lvl απο οτι χρεαζεται.΄Τα item που βρισκω ειναι μικροτερο lvl απο το οποιο ειμαι,κατι που με εχει αναγκασει ειτε να αγοραζω ειτε να ανεβαζω το crafting παραπανω απο οτι χρειαζεται για τωρα τουλαχιστον ετσι ωστε να φτιαχνω τα items που μου λειπουν

Δημοσ.

Ο Doug είναι ο νέος Fits και εσείς πείτε ότι θέλετε...

My thoughts exactly (άσχετα αμα ο παραπάνω ζεί ανάμεσα μας ;) )

1hand 790dmg/127str/60%critdmg/300 life on hit. Καιρός να βγάλουμε κάνα φράγκο.

Αtallos καλωσήρθες και απο δώ :)

Str/vit και κάποια res λέει η λογική με κάνα καλό weapoνάκι. Γενικά οτιδήποτε και να κάνεις είναι viable μέχρι να μπείς inferno οπότε θα σου έλεγα να πειραματιστείς όσο περισσότερο μπορείς και να μη μπείς σε cookie cutter builds κτλ ώστε να μάθεις και πλήρως τον χαρακτήρα σου. Have fun while it lasts.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...