Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Leep strike

War cry

Wotb

Frenzy side arm

revenge provocation

Ignore pain με τα 7s αλλα μπορει να το αλλαξω σε life steal

Και τωρα απο passives συνηθως 2defence 1dps ή 2dps με 1defence αναλογως που φαρμαρω. Δε θυμαμαι απ εξω ονοματα skill/runes αλλα χρησιμοποιω τα προφανη.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παλι εχω ενδοιασμους για το Revenge. χτες σε μια ωρα παιχνιδιου μου εγινε αctivate 3-4 φορες...

Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο... εκτός αν δεν πολεμούσες και ήσουν στα npc μια ώρα

Δημοσ.

Μέχρι να βάλεις το provocation θα έχεις τους ενδοιασμούς αυτούς,άλλωστε στο inferno είναι που νιώθεις πραγματικά πόσο χρειάζεται.

ισως για αυτο

Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο... εκτός αν δεν πολεμούσες και ήσουν στα npc μια ώρα

τι εννοεις δεν υπαρχει μια στο εκατομμυρια? μηπως λεω ψεμματα για να το βγαλω σκαρτο? ολοκληρες missions εκανα και ουτε μια φορα δεν ανοιγε

____

μολις πουληθηκε το τοξο που λεγαμε χτες για 100κ .....

πως γινεται η ιδια αποστολη στο ΝΟΡΜΑΛ να δινει διπλασια xp απο οτι στο nightmare.... α ρε blizzard...

Δημοσ.

Δε ξέρω τι κάνεις... δεν πιστεύω οτι δε σου procάρει το Revenge ...

μηπως παιζει κατι αλλο ρολο? μηπως δε με χτυπουσαν? δεν ξερω, λεω τι εγινε χτες

Δημοσ.

μηπως παιζει κατι αλλο ρολο? μηπως δε με χτυπουσαν? δεν ξερω, λεω τι εγινε χτες

1) Αν έχεις πολύ dex, μείωσε το.

2) Βάλε rune -> provocation.

3) Καμιά φορά τυχαίνει να μην ανοίγει.

4) Μπορεί να είναι και gear check για το life που έχεις. Πχ. να μην μπορείς να φαρμάρεις act2 με 30κ Life.

Δημοσ.

1) Αν έχεις πολύ dex, μείωσε το.

2) Βάλε rune -> provocation.

3) Καμιά φορά τυχαίνει να μην ανοίγει.

4) Μπορεί να είναι και gear check για το life που έχεις. Πχ. να μην μπορείς να φαρμάρεις act2 με 30κ Life.

με τον βαρβαρο ειμαι ακομα μικρο λεβελ οποτε ενταξει. αλλα οντως ειναι τοσο καλο που συμφερει να κατεβασεις dext?

Α, οποιος ξερει κανεναν καλο τροπο lvl up παρακαλω ας πει γιατι εχω μπουχτισει

Δημοσ.

Ρε παιδια λιγο τη νοημοσυνη μας ρε σεις. Τι dodge και παπαριες αναφερετε στον βαρβαρον... Ημαρτον...

Το revenge ειναι το main surviving/life recovery spell του βαρβαρου. Αν εχεις πια 109174123 dext και δε σε βαρανε που δεν εχεις τοτε δε χρειαζεσαι revenge... Ημαρτον ρε σεις...

Και για να ληξει το θεμα δεν υπαρχει περιπτωση να μην ανοιγει με οτι rune και να χεις. Εμενα μου ανοιγει τοσο συχνα που το πετυχαινω σε cooldown συνεχεια.

Δημοσ.

Ρε παιδια λιγο τη νοημοσυνη μας ρε σεις. Τι dodge και παπαριες αναφερετε στον βαρβαρον... Ημαρτον...

Το revenge ειναι το main surviving/life recovery spell του βαρβαρου. Αν εχεις πια 109174123 dext και δε σε βαρανε που δεν εχεις τοτε δε χρειαζεσαι revenge... Ημαρτον ρε σεις...

Και για να ληξει το θεμα δεν υπαρχει περιπτωση να μην ανοιγει με οτι rune και να χεις. Εμενα μου ανοιγει τοσο συχνα που το πετυχαινω σε cooldown συνεχεια.

κουλαρε. δεν ειναι οτι λες και νομος. προσωπικα δε με πειθει και ΔΕΝ μου ανοιγε οποτε και δε μου χρειαζεται. ΑΝ και ΟΠΟΤΕ δουλεψει και βγει κανα καλο ρουν, τοτε οκ. αλλα με τοσα warcries που σε κανουν τουμπανο δε βλεπω τη χρισιμοτητα ενος απλα πιο δυνατου χτυπηματος

Δημοσ.

κουλαρε. δεν ειναι οτι λες και νομος. προσωπικα δε με πειθει και ΔΕΝ μου ανοιγε οποτε και δε μου χρειαζεται. ΑΝ και ΟΠΟΤΕ δουλεψει και βγει κανα καλο ρουν, τοτε οκ. αλλα με τοσα warcries που σε κανουν τουμπανο δε βλεπω τη χρισιμοτητα ενος απλα πιο δυνατου χτυπηματος

Δεν ειναι κατι που λεω εγω...Ειναι ο τροπος που παιζει το 80% των barb.

Ειναι απο τα λιγα mass attack που εχεις και η χρησιμοτητα του ειναι το Life steal.

Δημοσ.

Δεν ξες πόσα πετυχημένα builds αμφισβητείς με αυτά που λες.

Τέλος πάντων,παίζω ranged barb για πλάκα και έχει όντως πολύ πλάκα :mrgreen:

Δημοσ.

λοιπον, σε 7' στο vault of the assasin και σε difficulty Που ειναι μπροστα απο το lvl Μου. με 84 μονο dexterity και σε αυτα τα 7 λεπτα ΣΥΝΕΧΟΥΣ μαχης ανοιξε 7 φορες... αν αυτο σας φαινεται "main surviving spell" Τοτε παω πασο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...