Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δοκιμασα το συγκεκριμενο build πριν καιρο αλλα δε λεει πολλα.

Αν θες απλα να βγαλεις ινφερνο τοτε οκ. Αν θες να φαρμαρεις σε σωστη ταχυτητα δεν ειναι viable εκτος αν εχεις πολυ καλα stats και αν εχεις καλα stats μπορω να σκεφτω τουλαχιστον 2 καλυτερα build.

Γενικα το να kiteαρεις τοσο πολυ σε barb λες και εισαι blizz/hydra wiz μου φαινεται λιγο ασκοπο και οχι ιδιαιτερα αποδοτικο.

Προσωπικα παιζω με 1100 res 25κ dmg 30%+300% crit 40k hp με tank build και νιωθω παρα πολυ ανετος.

Δημοσ.

Οπως εχω πει δεν ξερω για βαρβαρους και κρινω με τον μαγο μου. Οποτε με 25κ απλα μου φαινεται οτι οι μαχες θα κρατανε πολυ ωρα. Η αληθεια ειναι πως οντως απο το λιγο coop που εχω παιξει με βαρβαρους δεν επεφταν με τιποτα αλλα και εκαναν πανω απο λεπτο να ριξουν ελιτε που ο μαγος εριχνε σε 10".

Με τοσα σκιλς που ανεβαζουν dmg ομως κατι θα γινεται.

Δημοσ.

Οπως εχω πει δεν ξερω για βαρβαρους και κρινω με τον μαγο μου. Οποτε με 25κ απλα μου φαινεται οτι οι μαχες θα κρατανε πολυ ωρα. Η αληθεια ειναι πως οντως απο το λιγο coop που εχω παιξει με βαρβαρους δεν επεφταν με τιποτα αλλα και εκαναν πανω απο λεπτο να ριξουν ελιτε που ο μαγος εριχνε σε 10".

Με τοσα σκιλς που ανεβαζουν dmg ομως κατι θα γινεται.

25k dps ειναι παρα παρα πολυ καλο dps για tank barb. Πχ σκεψου οτι το revenge κανει 220% του weapon dmg & aoe οποτε προχειρα εχεις φτασει περιπου 55k dps. Εγω την παλευω act3 farming με 20k dps (βαλε και αλλα 4.5-5k dps η Enchantress) αλλα ειναι στα πλανα μου να το ανεβασω μεσω crit dmg.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να προσπαθήσω να κάνω ένα σετάκι με items με το μέγιστο reduction που μπορείς να έχεις ... αν δεν κάνω λάθος βγαίνει 99.3%

Είναι ~80% Armor / ~80% Resist / 30% passives / ~10% Dodge / ~60% Block και νομίζω πρέπει να βάλεις και ένα 10% dmg reduction στα Elite/Mellee

Το πιο δύσκολο εκτός του να τα βρεις φυσικά είναι και στο να συνδυάσεις κάθε items ώστε να σου βγούνε τα τελικά νούμερα...

Το έχει ψάχει κανείς?

Δημοσ.

25k dps ειναι παρα παρα πολυ καλο dps για tank barb. Πχ σκεψου οτι το revenge κανει 220% του weapon dmg & aoe οποτε προχειρα εχεις φτασει περιπου 55k dps. Εγω την παλευω act3 farming με 20k dps (βαλε και αλλα 4.5-5k dps η Enchantress) αλλα ειναι στα πλανα μου να το ανεβασω μεσω crit dmg.

αλήθεια το drop rate στα act3-4 το φτιάξαν ή @@αρια μέντολες?

αξίζει να φαρμάρουμε εκεί η stick to act1?

Δημοσ.

Τι μικρο dmg ρε αδερφε? Tankαρω 3 elite packs μαζι και σκαω συνεχεια 100k hits. Ολα τα packs τα βγαζω με ενα Wotb δηλαδη 15sec.

Μη ξεχνας οτι εγω tankαρω που σημαινει βαραω συνεχεια. Δε τρεχω αριστερα δεξια περιμενοντας cooldowns ουτε κρυβομαι σε γωνιες. Εχει ΠΑΡΑ πολυ μεγαλη διαφορα. Αυτο ειναι το tank kit μου. Το αντιστοιχο σε glasscannons θα ειναι 80-100k dmg καθαρο(χωρις SS ;p).

Παντως ειναι πραγματικα απολαυση να παιζεις "χτισμενο" barb και οταν βρισκεις ενα elite grp να ψαχνεις και κανα 2ο διπλα για να μη "ξοδευεις" το wotb ;p.

Σκέφτομαι να προσπαθήσω να κάνω ένα σετάκι με items με το μέγιστο reduction που μπορείς να έχεις ... αν δεν κάνω λάθος βγαίνει 99.3%

Είναι ~80% Armor / ~80% Resist / 30% passives / ~10% Dodge / ~60% Block και νομίζω πρέπει να βάλεις και ένα 10% dmg reduction στα Elite/Mellee

Το πιο δύσκολο εκτός του να τα βρεις φυσικά είναι και στο να συνδυάσεις κάθε items ώστε να σου βγούνε τα τελικά νούμερα...

Το έχει ψάχει κανείς?

Δεν αξιζει ρε φιλε. Ειναι overkill και εν τελη θα εχεις τοσο χαμηλο dmg που απλα θα πεθαινεις γτ θα tankαρεις για παντα αλλα θα σου παιρνει "για παντα" +1 για να τα σκοτωσεις.

Ηδη ειναι πολυ δυσκολο να εχεις ενα balanced kit και ακομη πιο δυσκολο να το κανεις upgrade. Πρεπει να εχεις balanced hp/dps/dmg reduction. Αν επικεντρωθεις σε ενα το εχασες το παιχνιδι.

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να παίζεις πάντα μόνος στο game

... ήδη έχω έναν Barb με καλά αμυντικά στατιστικά και πολύ χαμηλό dps... δεν έχω πρόβλημα να σκοτώσω κάτι λίγο αργότερα αρκεί να μη ψοφάω.

Επίσης δεν είναι απαραίτητο να παντρευτείς κάποιο ρόλο... το να φτιάξω αυτό το πράγμα δε με αποτρέπει από το να εχω και ένα σετάκι με 70κ dps για παράδειγμα και να το φορτώνω όποτε θέλω

Δημοσ.

Το δοκιμασα το συγκεκριμενο build πριν καιρο αλλα δε λεει πολλα.

Αν θες απλα να βγαλεις ινφερνο τοτε οκ. Αν θες να φαρμαρεις σε σωστη ταχυτητα δεν ειναι viable εκτος αν εχεις πολυ καλα stats και αν εχεις καλα stats μπορω να σκεφτω τουλαχιστον 2 καλυτερα build.

Γενικα το να kiteαρεις τοσο πολυ σε barb λες και εισαι blizz/hydra wiz μου φαινεται λιγο ασκοπο και οχι ιδιαιτερα αποδοτικο.

Προσωπικα παιζω με 1100 res 25κ dmg 30%+300% crit 40k hp με tank build και νιωθω παρα πολυ ανετος.

Αν ειχα το gold να φτιαξω τετοια stats δεν θα το συζητουσα. Αλλα απο τη στιγμη που με 1m gold upgrades την παλευω ανετα, γιατι να καθομαι να φαρμαρω αιωνια?

Δημοσ.

Μέχρι να βάλεις το provocation θα έχεις τους ενδοιασμούς αυτούς,άλλωστε στο inferno είναι που νιώθεις πραγματικά πόσο χρειάζεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...