Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αρχίσεις, δεν νομίζω ότι θα μείνεις στο να βγάλεις το κέρδος του παιχνιδιού..

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ

http://www.youtube.com/watch?v=3bDxVp-GE1I&feature=plcp

Σημερα υιοθετησα το συγκεκριμενο build (με τις απαραιτητες αγορες απο ah) και σας λεω με ασφαλεια οτι εκει που δεν μπορουσα να σκοτωσω μυγα στο act 2 inferno τωρα κανω παρτυ. Δεν ξερω αν εχει ξανασυζητηθει αλλα το build απλα τα σπαει.

Προσοχη, μην το επιχειρησετε καν αν δεν εχετε το λιγοτερο 30% critical chance απο το gear μονο.

Οποιος θελει να ξεμπερδευει με το ινφερνο και λιγο gold ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ

μπορει καποιος να μου εξηγησει πως η....super saiyan.. μορφη του κραταει κανα 3λεπτο , και οταν τρεχει γυρω γυρω απο τον diablo πως παιρνει ζωη και fury χωρις να εχει thorns?

Δημοσ.
Αν αρχίσεις' date=' δεν νομίζω ότι θα μείνεις στο να βγάλεις το κέρδος του παιχνιδιού..[/quote']

Δε σε καταλαβαινω. Παιζω το παιχνιδι μου ετσι; Κι οπως παιζω βρισκω ενα αντικειμενο και το πουλαω. Που ειναι το προβλημα ακριβως σε αυτο;

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου εξηγησει πως η....super saiyan.. μορφη του κραταει κανα 3λεπτο , και οταν τρεχει γυρω γυρω απο τον diablo πως παιρνει ζωη και fury χωρις να εχει thorns?

Πολυ απλο, στο wrath of the berseker εχει βαλει το τελευταιο rune (thrives of chaos) που ριχνει κατα 1 δευτερολεπτο το cooldown για καθε 25 fury που κερδιζει απο τα κριτικαλ. Και επειδη ολο το build ειναι προσανατολισμενο στα κριτικαλ και το fury regeneration πρακτικα μπορεις να εχεις επ απειρον ενεργοποιημενο αυτο το σκιλ, εφοσον βρισκεσαι σε μαχη βεβαια.

Fury παιρνει χαρη στο battle rage και το rune που του δινει fury regeneration για καθε κριτικαλ χιτ.

Επισης να προσθεσω οτι το παιχνιδι γινεται ακομα πιο ευκολο αν βαλετε και το overpower skill με crashing advance rune με το οποιο πρακτικα αντι να παθαινεις damage απο τις φωτιες τα λεηζερ κτλ healαρεσαι με στην ουσια μηδενικο cooldown αφου πεφτει απο τα συνεχομενα κριτικαλ.

Ο βαρβαρος αποδειχτηκε πολυ πιο ευκολη class απο οτι φαινοταν καθως κανεις δεν ειχε παρει χαμπαρι τι συνδυασμους μπορει να κανει με τα σκιλς του. Δεν ειναι και τοσο gear depended τελικα αν διαλεξεις να παιξεις με τα critical

Διαβασε εδω τα λεει ολα http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4551697399?page=1

Ειναι τοσο ευκολο οσο φαινεται στο βιντεο, απλα θελει μια εξοικειωση με το νεο στυλ παιχνιδιου και ειναι λιγο προβλημα πως θα βρεις το αρχικο fury οταν εισαι αδειος να ξεκινησεις το παρτυ.

• Super Moderators
Δημοσ.

έχω έναν στη friendlist που μάλλον παίζει με αυτό τον τρόπο αλλά βγάζει 40k dps, όχι 18k που έχει αυτός στο video :P

Δημοσ.

έχω έναν στη friendlist που μάλλον παίζει με αυτό τον τρόπο αλλά βγάζει 40k dps, όχι 18k που έχει αυτός στο video :P

Ακομα καλυτερα. Αλλα σκεψου οτι εχει τερματιστει solo ινφερνο με 16Κ με αυτον τον τροπο ;)

Δες με λιγο dps τι μπορεις να κανεις

www.youtube.com/watch?v=5nayhzdLGKo&feature=youtu.be

• Moderators
Δημοσ.

Edit: Άκυρο, απαντήθηκε ήδη.

Πάντως για το προαναφερθέν build του Barb, δεν θα το έβαζα, αλλά για να το παίζεις μαζί με trololo στο background και να τρως κόσμο, πρέπει να έχει πλάκα. :P

Edit 2:

Πολυ απλο, στο wrath of the berseker εχει βαλει το τελευταιο rune (thrives of chaos) που ριχνει κατα 1 δευτερολεπτο το cooldown για καθε 25 fury που κερδιζει απο τα κριτικαλ.

Δεν ρίχνει το cooldown (δηλαδή πότε να ξαναξεκινήσει), αλλά ανεβάζει το duration κατά ένα δευτερόλεπτο κάθε φορά. :)

Δημοσ.

Edit: Άκυρο, απαντήθηκε ήδη.

Πάντως για το προαναφερθέν build του Barb, δεν θα το έβαζα, αλλά για να το παίζεις μαζί με trololo στο background και να τρως κόσμο, πρέπει να έχει πλάκα. :P

Edit 2:

Δεν ρίχνει το cooldown (δηλαδή πότε να ξαναξεκινήσει), αλλά ανεβάζει το duration κατά ένα δευτερόλεπτο κάθε φορά. :)

Εχεις δικιο δικο μου λαθος

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις δικιο δικο μου λαθος

Np man, keep killing! :D

Ενδιαφέρον αυτό με το overpower σε συνδυασμό με τα άλλα. Δεν το έχω δοκιμάσει και ποτέ το συγκεκριμένο skill.

Δημοσ.

Με earthquake δεν παιζετε; Παντως βρισκω οτι ο βαρβαρος εχει περισσοτερα χρησιμα σκιλς απο τον μαγο

Δημοσ.

Np man, keep killing! :D

Ενδιαφέρον αυτό με το overpower σε συνδυασμό με τα άλλα. Δεν το έχω δοκιμάσει και ποτέ το συγκεκριμένο skill.

Και εγω τα θεωρουσα σκουπιδια, αλλα αποδειχτηκε οτι παιρνουν μεγαλη αξια στα critical based builds οπως αυτο.

το overpower + crushing advanced κανει reflect damage αλλα ταυτοχρονα trigger το life on hit.

Xθες ημουν με λιγο Life σε μια μαχη και εμπαινα μεσα στα λεηζερ για να healαριστω χαχαχα

• Moderators
Δημοσ.
Xθες ημουν με λιγο Life σε μια μαχη και εμπαινα μεσα στα λεηζερ για να healαριστω χαχαχα

Ειδικά γι'αυτό σκέφτομαι να το τσεκάρω. :)

Ειδικά όταν σου πέφτει κανένα pack που σου ρίχνει 2-3 arcane enchants και πρέπει να παίξεις American Gladiator για να τα αποφύγεις!

Δημοσ.

Ειδικά γι'αυτό σκέφτομαι να το τσεκάρω. :)

Ειδικά όταν σου πέφτει κανένα pack που σου ρίχνει 2-3 arcane enchants και πρέπει να παίξεις American Gladiator για να τα αποφύγεις!

Αρκει να εχεις μπολικο life on hit (πανω απο 1000 σιγουρα)

Με earthquake δεν παιζετε; Παντως βρισκω οτι ο βαρβαρος εχει περισσοτερα χρησιμα σκιλς απο τον μαγο

Δεν το βρισκω χρησιμο πολυ απλα γιατι εχει τεραστιο cooldown και τελειωνει πριν τελειωσει η μαχη με τα elites οποτε μετα μενεις ξεκρεμαστος.

Θεωρητικα ομως με μεγαλο Loh και earthquake μπαινεις σε god Mode για οσο κρατησει. Προτιμω berseker για να αποφευγω και τα traps fear κτλ...

• Moderators
Δημοσ.

Αρκει να εχεις μπολικο life on hit (πανω απο 1000 σιγουρα)

O λόγος που δεν μπορώ να το δοκιμάσω ακόμα. :P

Κι εγώ προτιμώ το Berserker. Εκτός του ότι είναι cool, +damage (attack speed και έχω και το rune gia +100% attack) +movement, +dodge δεν μας χαλάει ποτέ.

Δημοσ.

Κατι ακομα για να καταλαβω τι παιζει..Το συγκεκριμενο Item πιστευετε οτι ειναι πολυ καλο για το lvl του?Με μια προχειρη αναζητηση στο AH δεν βρηκα κατι αντιστιχο κυριως εξαιτιας του Resistance..Αν πιστευετε οτι ειναι καλο και μπορει να πουληθει σημαινει οτι τετοιου ειδους αντικειμενα εννοω με συγκεκριμενα στατς(μην εχει πχ μεσα Int Str και Dext)ειναι αυτα που πουλιουνται και πιο ευκολα?

post-79241-0-47182500-1340580220_thumb.jpg

Τελικα το Item εφυγε ευκολα για 8000κ σε αντιθεση με καποια αλλα magic που δε φευγουν ουτε για 500..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...