Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω σοβαρο προβλημα με το παιχνιδι.

δεν σωζει τα κεφαλαια που εχω τελειωσει με coop αλλα στο single συνεχιζω κανονικα απο κει που σταματησα τελευταια φορα.

πχ τελειωσα σημερα στο coop το κεφαλαιο οπου πρεπει να σκοτωσεις την Μαγδα και το επομενο κεφαλαιο που πρεπει να σωσεις την μανα της Λια.

κανω leave game και οταν επιλεγω public game,το τελευταιο προσβασιμο κεφαλαιο ειναι εκεινο οπου πρεπει να σκοτωσω την Μαγδα παλι απο την αρχη!!

αν ομως πατησω resume στο single game,με βγαζει κανονικα απο κει που το ειχα αφησει.

ενα μηνα που παιζω το παιχνιδι,δεν ειχα τετοιο προβλημα.

τι στο καλο συμβαινει; σιγουρα κατι παιζει με τon σερβερ.εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα; ξερει κανεις;

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κανω leave game και οταν επιλεγω public game,το τελευταιο προσβασιμο κεφαλαιο ειναι εκεινο οπου πρεπει να σκοτωσω την Μαγδα παλι απο την αρχη!!

αν ομως πατησω resume στο single game,με βγαζει κανονικα απο κει που το ειχα αφησει.

ενα μηνα που παιζω το παιχνιδι,δεν ειχα τετοιο προβλημα.

τι στο καλο συμβαινει; σιγουρα κατι παιζει με τon σερβερ.εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα; ξερει κανεις;

Έτσι λειτουργεί το game. Για να μην κάνεις skip και καλά τα quest. Πρέπει να τα φας πρώτα solo αλλιώς τσάμπα την ώρα σου χαλάς.

Δημοσ.

μα τι λες;

παντα σε coop παιζω και ποτε δεν χρειαστηκα να κανω αυτο που λες.

εμπαινα στο παιχνιδι,παταγα public games και με εβγαζε στο τελευταιο κεφαλαιο οπου ειχα αφησει το παιχνιδι τελευταια φορα.

απο χτες αυτο το πραγμα δεν συμβαινει πλεον.

εγινε καποια αλλαγη με hotfix η ο server αρχισε παλι τα προβληματα;

Δημοσ.

ΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ

http://www.youtube.com/watch?v=3bDxVp-GE1I&feature=plcp

Σημερα υιοθετησα το συγκεκριμενο build (με τις απαραιτητες αγορες απο ah) και σας λεω με ασφαλεια οτι εκει που δεν μπορουσα να σκοτωσω μυγα στο act 2 inferno τωρα κανω παρτυ. Δεν ξερω αν εχει ξανασυζητηθει αλλα το build απλα τα σπαει.

Προσοχη, μην το επιχειρησετε καν αν δεν εχετε το λιγοτερο 30% critical chance απο το gear μονο.

Οποιος θελει να ξεμπερδευει με το ινφερνο και λιγο gold ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ

Δημοσ.

Κατι ακομα για να καταλαβω τι παιζει..Το συγκεκριμενο Item πιστευετε οτι ειναι πολυ καλο για το lvl του?Με μια προχειρη αναζητηση στο AH δεν βρηκα κατι αντιστιχο κυριως εξαιτιας του Resistance..Αν πιστευετε οτι ειναι καλο και μπορει να πουληθει σημαινει οτι τετοιου ειδους αντικειμενα εννοω με συγκεκριμενα στατς(μην εχει πχ μεσα Int Str και Dext)ειναι αυτα που πουλιουνται και πιο ευκολα?

post-79241-0-47182500-1340580220_thumb.jpg

Δημοσ.

Not sure if trolling.

Όχι το αντικείμενο δεν είναι καλό. Για κανένα λόγο.

Εκτός αμα το ah το εννοείς για 10k οπότε πάσο εκεί είναι full random. Για below 60 items να πουλάτε ότι δίνει καλούτσικα stats και +experience/-lvl req. Εγώ όποτε ανεβάζω άλλο class δίνω ένα 100ρικάκι και παραπάνω κάθε 5-6lvl για upgrades ώστε να έχω τα πάντα one shot με xp boost.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος..Βλεπω οτι ενα item πχ το οποιο εχει μεσα intel/dexterity/strength δε φευγει τοσο ευκολα οσο ενα που εχει πιο συγκεκριμενα attributes οπως μονο intel και απο κει και περα εξτρα με resistance +xp +life κτλ.

Στη τελικη δεν ειναι ακυρο εγω σαν μαγος να παρω ενα item που εχει μεσα και strength?Ας εχει και intelligence που ειναι το βασικο..Βεβαια θελοντας και μη φοραω αυτη τη στιγμη item που εχει και strength γιατι δεν εχω βρει καποιο φτηνο που να προσφερει τα ιδια αλλα αντι για strength να εχει +xp για παραδειγμα...

ΕΛπιζω να μην τα εμπλεξα χειροτερα :P

Υ.Γ Μπορει να μην ισχυει τιποτα απο αυτα που λεω απλα το εχω συνδεσει καπως με το WoW που πχ το cloth armor του mage δεν ειχε μεσα strength η agility...

Δημοσ.

και ποιος σου ειπε οτι το παιχνιδι φτιαχτηκε για σενα; Το 90% θελει.

Κάνεις μεγάλο λάθος.

Δημοσ.

Κάνεις μεγάλο λάθος.

Και ποιος το λεει αυτο; Επειδη δηλαδη βγηκαν σε δημοσια φορουμ μερικοι και το ειπαν; Κανε μου τη χαρη. Δεν θα βρεις ΕΝΑΝ που να μπορουσε να πουλησει και να μην το εκανε.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος..Βλεπω οτι ενα item πχ το οποιο εχει μεσα intel/dexterity/strength δε φευγει τοσο ευκολα οσο ενα που εχει πιο συγκεκριμενα attributes οπως μονο intel και απο κει και περα εξτρα με resistance +xp +life κτλ.

Στη τελικη δεν ειναι ακυρο εγω σαν μαγος να παρω ενα item που εχει μεσα και strength?Ας εχει και intelligence που ειναι το βασικο..Βεβαια θελοντας και μη φοραω αυτη τη στιγμη item που εχει και strength γιατι δεν εχω βρει καποιο φτηνο που να προσφερει τα ιδια αλλα αντι για strength να εχει +xp για παραδειγμα...

ΕΛπιζω να μην τα εμπλεξα χειροτερα :P

Υ.Γ Μπορει να μην ισχυει τιποτα απο αυτα που λεω απλα το εχω συνδεσει καπως με το WoW που πχ το cloth armor του mage δεν ειχε μεσα strength η agility...

Φυσικά και ο συνδυασμός των main stats είναι που σε ενδιαφέρει. Απο κει και πέρα το να έχει 1-2 σκουπιδοattributes παραπάνω δε σε νοιάζει απο τη στιγμή που καλύπτει τα βασικά. Βέβαια στο παιχνίδι δεν υπάρχουν μηδενικά stats. Το dex δίνει dodge, το strength armor, το intel resistances κτλ κτλ οπότε τίποτα δεν πάει χαμένο. Αλλα φυσικά όλοι θα κυνηγάν τα main που κατα βάση είναι dex/int/str + vit. To παραπάνω με dex και κάποιο resistance θα μπορούσε να το χτυπήσει κάποιος monk που μαζεύει τον συγκεκριμένο τύπο res (οι monk έχουν ένα passive που όλα τα resistances ανεβαίνουν σύμφωνα με το μεγαλύτερο οπότε stackάρουν συχνά έναν μόνο τύπο). Για τα level του έχω την εντύπωση οτι έχει πολύ λίγο dex, though.

Doug μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Και γώ θα ευχόμουν να μην υπάρχει το rmah. Είναι η αιτία των περισσότερων προβλημάτων αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, είτε αυτό είναι σκατένια drops, είτε gold price inflation, είτε μεγάλων ilvl με stat για πέταμα. Ακόμα και των class "Balances" και του σκοτώματος των farm spots. Όλα γίνονται για το rmah που afaic είναι ο καρκίνος του παιχνιδιού και ήταν απο την πρώτη μέρα που τα πάντα ετοιμαζόντουσαν για αυτό.

Να μην πώ για το WvW (wallet vs wallet)

Δημοσ.

Doug βρες μια δουλειά και κράτα το Diablo για το fun που έχει, μην το βλέπεις σαν τρόπο για κέρδος.

Φιλική συμβουλή.

Δημοσ.
Doug βρες μια δουλειά και κράτα το Diablo για το fun που έχει' date=' μην το βλέπεις σαν τρόπο για κέρδος.

Φιλική συμβουλή.[/quote']

Ποιος το βλεπει μωρε σαν δουλεια; Δηλαδη αν καποιος μπορει και θελει να βγαλει ας πουμε το κοστος του παιχνιδιου παιζοντας και χωρις καμια δυσκολια παει να πει οτι το κανει σαν δουλεια; Αλλο το ενα αλλο το αλλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...