Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Να ρωτησω και κατι αλλο..Επειδη ειχα πλακωθει στο Salavge στο Normal και μου εχουν περισεψει αρκετα Subtle Essenses να τα πουλησω σε Vendors η εχει νοημα να τα κρατησω για αλλους chars στο μελον? Τα πουλας στο ah
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 σωθηκε. εδω και μερες δεν πουλιεται τιποτα στο AH απο nightmare/hell crafting υλικα. ουτε στην αναζητηση βγαζει αλλα ατομα να τα πουλανε. τι εγινε,ξαφνικα κανεις δεν θελει να φτιαχνει gear με τον blacksmith;
aliakas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 για πιο λόγο να φτιάξει κάποιος low lvl item με craft ? και να αγοράσει και τα mats LOL
xaralas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 πηγαινε AH.... εχω 2 ερωτησεις για barb 1) Το revenge αξιζει? αν ναι, γιατι? 2) το Threatening shout πως ακριβως δουλευει? 25 yards απο οπου κι αν εισαι η απο εκει που το εκανες? 1)Για μενα μεσα στα 3 καλυτερα skills του barb. Σου δινει τεραστιο sustain, κανει τρελο aoe dmg και οταν το συνδυασεις με το τελευταιο rune (30% chance) ειναι vital για βαρβαρο. 2)Δεν το χρησιμοποιω αλλα νομιζω οτι ειναι 25 yards οπου και να εισαι, αλλιως δεν νομιζω να εχει νοημα καθως πρεπει να καιταρεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 +1 για το Revenge και το Provocation rune. Σε σώζει από διάφορα.
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 σωθηκε.εδω και μερες δεν πουλιεται τιποτα στο AH απο nightmare/hell crafting υλικα. ουτε στην αναζητηση βγαζει αλλα ατομα να τα πουλανε. τι εγινε' date='ξαφνικα κανεις δεν θελει να φτιαχνει gear με τον blacksmith;[/quote'] για πιο λόγο να φτιάξει κάποιος low lvl item με craft ?και να αγοράσει και τα mats LOL Του ινφερνο πουλανε σαν τρελλα. Και με αληθινα λεφτα δεν γινεται να πουλησεις κατι αλλο εκτος απο εξοπλισμο ακομα. Οσο για τον βαρβαρο ειμαι λεβελ 28 ακομα οποτε δεν τα ξερω ολα τα runes! Παντως μεχρι και ολο το νορμαλ ειναι πολυ καλυτερος του μαγου
aliakas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 του ινφερνο ναι γιατί είναι end game βάλε στον βάρβαρο οπωσδήποτε revenge και ignore pain βεβαίως τα καλά runes ξεκλειδώνουν αργότερα...
john6945 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά τρώει κανείς άλλος αλλεπάλληλα disconnect ή μόνο σε μένα συμβαίνει;;;
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 για πιο λόγο να φτιάξει κάποιος low lvl item με craft ? και να αγοράσει και τα mats LOL τοσο καιρο γιατι τα αγοραζανε; τι αλλαξε ξαφνικα και δεν πουλαει κανεις nightmare/hell crafting materials?
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 καταρχην δεν εχω καταλαβει πως γινεται η αγοραπωλησια σε αυτα. αν εχετε προσεξει υπαρχει μονο μια γραμμη με αυτα και αγοραζεις οσα θες. δεν υπαρχουν διαφορα σε διαφορες τιμες οπως τα οπλα. τι συμβαινει με αυτο? εκτος αυτου ΟΠΟΤΕ εχω βαλει τετοια αντικειμενα στην τιμη που γραφει το average, φευγουν σε δευτερολεπτα. How does selling commodities differ from selling equipment? When you sell a commodity such as crafting materials or gold, you select a stack size and a buyout price, and the auction house automatically adds the items to a unified marketplace pool. When a potential buyer searches for that item, the auction house system automatically tries to find the best prices on the market. If your items are priced lowest at the time, the system will draw from your listing to fulfill the buyer’s request. Because of the way the system works, it’s possible only part of your stack will be included in a purchase; in that case, the rest will remain in the auction house until another player buys the rest, the auction expires, or you cancel the auction. οποτε ΓΙΑ ΑΥΤΟ δε φευγουν τα αντικειμενα σας! αν δεν τα βαλετε στην καλυτερη τιμη της αγορας, τοτε απλα ΔΕΝ φευγουν!
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ενώ στο Diablo 2 ήταν το αντίθετο... Το ΑΗ κάνει όλη τη διαφορά. Είναι χαζό να το αρνούμαστε. Το D2 εγώ το έπαιξα για το παιχνίδι το ίδιο. Το loot ήταν ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού για να το προχωρήσω και όχι αυτοσκοπός για να κάνω εικονικό εμπόριο. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα loot-based παιχνίδια που έχω παίξει εως τώρα. Βέβαια αυτός ο οποίος στο D2 κατέφευγε σε εικονικό εμπόριο εκτός παιχνιδιού, σίγουρα δεν θα βλέπει ουσιαστική διαφορά. Φυσικά αυτά καμία σημασία δεν έχουν για εσάς που γουστάρετε το παιχνίδι ώς έχει. Και καλά κάνετε. Απλά συμφωνώ με το συμφορουμίτη που βλέπει εκφυλισμό στο παιχνίδι, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται στις συζητήσεις σας στο τόπικ.
Red_Phantom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μια απλή ερώτηση: Ποια είναι η πιθανότητα ώστε να συμβούν και τα 3-4 παρακάτω.. 1. Να πέσει loot ilvl62 - ilvl63 2. Να είναι rare 3. Να rollarei καλά stats από τα 30+ (δεν θυμάμαι καλά) 4. (προαιρετικά) Να κάνει για τους char σου. Thanks για το 1.0.3 #!$@# blizzard. PS. Γι'αυτούς που λένε για το RMAH ότι μπορείς να βγάλεις χρήματα etc. Ένα @$232#$$ game πήραμε που διαφημίζεται ως hack and slash. Δεν θέλω να βγάλω φράγκα. Θέλω loot και να γουστάρω. Και άκου εκεί 250$ microtransactions. Βρε ούστ...
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εγώ πάλι θα κάνω άλλη ερώτηση: Ποιός ο ορισμός της λέξης rare? Και εγώ θα ήθελα να είχα ένα perf rare άνα 5 run αλλά είναι γελοία απαίτηση σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις