Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ένα το έχω πολύ χαλαρά με κανά 2 deaths από βαρεμάρα :mrgreen:

οπότε ασ μείνω στο 1 που όντως ρίχνω πιο πολλά rare απλά τα περισσότερα είναι γτπ..

Δημοσ.
  Στις 24/6/2012 στις 11:08 ΠΜ, nevermore είπε

το ένα το έχω πολύ χαλαρά με κανά 2 deaths από βαρεμάρα :mrgreen:

οπότε ασ μείνω στο 1 που όντως ρίχνω πιο πολλά rare απλά τα περισσότερα είναι γτπ..

ναι οντως τα περισσοτερα ειναι χαλια...αλλα δες τι μου επεσε στο 1 μια μερα...ειναι να σε πηγαινει η μερα :-)

Δημοσ.

Για έναν νέο παίχτη στη φιλοσοφία του Diablo, που θα παίξει μετά το καλοκαίρι το νωρίτερο, πιστεύεται ότι θα είναι πιο δύσκολο να βρει αντικείμενα, απ' την στιγμή που υπάρχει και το RMAH; Εννοώ ότι θα μπορώ να βρω αντικείμενα ξοδεύωντας gold και όχι ευρώ; Και αυτό θα έχει και κάποιο όριο; Δλδ μέχρι ένα επίπεδο εξοπλισμού θα μπορείς να βρεις με gold, ενώ από ένα σημείο και μετά όλα θα υπάρχουν μόνο στο RMAH;

Με άλλα λόγια, η εξέλιξη στο παιχνίδι θα είναι διαφορετική σε σχέση με κάποιον που παίζει από τις πρώτες μέρες; Γιατί το άπειρο farming δίνει μεν gold, αλλά δεν δίνει ευρώ..

Δημοσ.
  Στις 24/6/2012 στις 11:35 ΠΜ, Catalyst είπε

Για έναν νέο παίχτη στη φιλοσοφία του Diablo, που θα παίξει μετά το καλοκαίρι το νωρίτερο, πιστεύεται ότι θα είναι πιο δύσκολο να βρει αντικείμενα, απ' την στιγμή που υπάρχει και το RMAH; Εννοώ ότι θα μπορώ να βρω αντικείμενα ξοδεύωντας gold και όχι ευρώ; Και αυτό θα έχει και κάποιο όριο; Δλδ μέχρι ένα επίπεδο εξοπλισμού θα μπορείς να βρεις με gold, ενώ από ένα σημείο και μετά όλα θα υπάρχουν μόνο στο RMAH;

Με άλλα λόγια, η εξέλιξη στο παιχνίδι θα είναι διαφορετική σε σχέση με κάποιον που παίζει από τις πρώτες μέρες; Γιατί το άπειρο farming δίνει μεν gold, αλλά δεν δίνει ευρώ..

οχι δεν εχει καμια σχεση αυτο. σιγουρα πολλα καλα κομματια πουλιουνται μονο rmah αλλα μιλαμε για κομματια που οι περισσοτεροι απο εμας δε θα δουμε ποτε πανω μας. μια χαρα θα εισαι

Δημοσ.

μεγάλη μαλακία αυτό με τα πραγματικά χρήματα....είναι κάτι σαν τα free to play games , όποιος έχει βαθιά τσέπη είναι και τούμπανο !

Δημοσ.
  Στις 24/6/2012 στις 12:37 ΜΜ, lefteris210 είπε

μεγάλη μαλακία αυτό με τα πραγματικά χρήματα....είναι κάτι σαν τα free to play games , όποιος έχει βαθιά τσέπη είναι και τούμπανο !

απο τη στιγμη που δεν υπαρχει pvp δεν ειναι και μεγαλο προβλημα. αλλα και pvp να υπαρξει καποια στιγμη αφου το παιχνιδι δεν ειναι φτιαγμενο για pvp τοτε οντως δεν υπαρχει προβλημα. στο travian ας πουμε (εντελως τυχαιο παιχνιδι) που ο σκοπος ειναι να σκοτωσεις τον αλλον ανθρωπο, εχει μεγαλη σημασια

Δημοσ.
  Στις 24/6/2012 στις 12:39 ΜΜ, Doug21 είπε

απο τη στιγμη που δεν υπαρχει pvp δεν ειναι και μεγαλο προβλημα. αλλα και pvp να υπαρξει καποια στιγμη αφου το παιχνιδι δεν ειναι φτιαγμενο για pvp τοτε οντως δεν υπαρχει προβλημα. στο travian ας πουμε (εντελως τυχαιο παιχνιδι) που ο σκοπος ειναι να σκοτωσεις τον αλλον ανθρωπο, εχει μεγαλη σημασια

έχω την εντύπωση ότι λέγανε κατι για Arena PVP με ranking στο max lvl...

Δημοσ.

πολλα μπορουν να γινουν και μακαρι αλλα αφου το παιχνδι δεν γυριζει γυρω απο το Pvp δεν υπαρχει και μεγαλο προβλημα. μακαρι στο pvp βεβαια να μην μπορουμε να χρησιμοποιησουμε gear που αγοραστηκε με λεφτα αλλα χλωμο το κοβω...

Δημοσ.

]Το οτι τελειωσεις τωρα το νορμαλ ειναι μια χαρα, αλλα γιατι με βοηθεια βρε; Δε χρησιμοποιεις καθολου AH?

Οχι τιποτα απο AH(ο τσιγκουνης ο ιδιος) γιαυτο με καθε Boss παλευα κανα μισαωρο...Αλλα με dps 140 που πηγαινα απορω lol...

Αρχιζω τωρα nightmare με dps 200..Τι να κανουμε :mrgreen:

Δημοσ.

πηγαινε AH....

εχω 2 ερωτησεις για barb

1) Το revenge αξιζει? αν ναι, γιατι?

2) το Threatening shout πως ακριβως δουλευει? 25 yards απο οπου κι αν εισαι η απο εκει που το εκανες?

Δημοσ.

Να ρωτησω και κατι αλλο..Επειδη ειχα πλακωθει στο Salavge στο Normal και μου εχουν περισεψει αρκετα Subtle Essenses να τα πουλησω σε Vendors η εχει νοημα να τα κρατησω για αλλους chars στο μελον?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...