aleilo03 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μολις το τελειωσα κι εγω στο νορμαλ(τι σας λεω τωρα :Ρ) αλλα με βοηθεια 2 ατομων ακομα γιατι 2 φορες απο μακακια ενω τον εφτανα στο 5% αυτοκτονουσα στην κυριολεξια...
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Xωρίς να έχω διαβάσει με προσοχή την συγκεκριμένη αντιπαράθεση .... Στα weapon και το πως υπολογίζει η ΒλιΖΖ το dps κατά την γνώμη μου εχει γινει major F'upΓι αυτο μπορεις να δεις ενα μπλεδακι με 1000 dps nα ειναι πολυ καλυτερο ενος κιτρινου με καποια επιπλεον στατιστικα και καποιο dps λιγότερο.... Είναι πολύ δυσκολο να βρείς ένα οπλο με πολυ καλα στατιστικα ικανα απο μονα τους να υπερκερασουν μια σοβαρή διαφορα στο dmg του όπλου απο μονο του. Στη μοναδική περίπτωση που θα προτιμουσα ενα οπλο με αρκετα χαμηλότερο dps είναι αν το stat που μου έδινε θα βοηθούσε αρκετά στο να καλύψω κατι αλλο που μου λειπει...πχ Vitality... Συνήθως τα 2Η έχουν καποια σεβαστά στατιστικά ... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα συγκρινεις με καποιο αξιοπιστο spreadsheet και βλέπεις... Και βεβαια πρεπει να τσεκαρουμε το damage calculator! Μολις το τελειωσα κι εγω στο νορμαλ(τι σας λεω τωρα :Ρ) αλλα με βοηθεια 2 ατομων ακομα γιατι 2 φορες απο μακακια ενω τον εφτανα στο 5% αυτοκτονουσα στην κυριολεξια... Το οτι τελειωσεις τωρα το νορμαλ ειναι μια χαρα, αλλα γιατι με βοηθεια βρε; Δε χρησιμοποιεις καθολου AH?
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=isZ4n-iaueo αντε λεβελαρετε οι νερφαρισμενοι το δοκιμασε κανεις να μας πει? δεν καταλαβαινω κατι
Tobajara Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ο εκφυλισμός του παρόντος θέματος αντικατοπτρίζει πλήρως τον εκφυλισμό του κανονικού παιχνιδιού θα έλεγα... (Μαέβιους Παχατουρίδης mode on)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 :shock: http://www.youtube.com/watch?v=2D9lcapZ9uo
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ο εκφυλισμός του παρόντος θέματος αντικατοπτρίζει πλήρως τομ εκφυλισμό του κανονικού παιχνιδιού θα έλεγα... (Μαέβιους Παχατουρίδης mode on) Γιατί, περίμενες κάτι διαφορετικό? Αφού το Diablo 3 είναι φτιαγμένο γύρω από το AH. Είναι επόμενο το παιχνίδι να καταλήξει σε ατελείωτο κυνήγι αντικειμένων και απόλυτη προσύλωση σε νούμερα.
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 :shock: http://www.youtube.com/watch?v=2D9lcapZ9uo αυτο ειναι οριτζιναλ βιντεο?
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Γιατί, περίμενες κάτι διαφορετικό? Αφού το Diablo 3 είναι φτιαγμένο γύρω από το AH. Είναι επόμενο το παιχνίδι να καταλήξει σε ατελείωτο κυνήγι αντικειμένων και απόλυτη προσύλωση σε νούμερα. Ενώ στο Diablo 2 ήταν το αντίθετο...
mphxths Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ενώ στο Diablo 2 ήταν το αντίθετο... Ελπιζω να το λες ειρωνικα..γιατι ακομα θυμαμαι το inventory στο 2 που ηταν τιγκα με εκεινα τα μακροστενα δεν θυμαμαι πως λεγονταν..που δινανε MF. ειχα 2 θεσεις ισα ισα για healing pots kai mana pots. Σε ολα τα ντιαμπλο τα αντικειμενα κυνηγαγαμε..μην κοροιδευομαστε..απλα στο 3 εχουμε και το ΑΗ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ε ναι προφανώς ήταν σαρκαστικό το post...
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Εννοείται πως τα αντικείμενα ήταν το θέμα,και αν τα game mechanics είναι δύσκολα στο D3 μια φορά στο D2 ήταν 10,με όλα τα breakpoints που το 90% του κόσμου δεν ήξερε και άλλα τόσα που είχαν σχέση με αριθμούς και υπολογισμούς. Τέλος πάντων η προκατάληψη πάει σύννεφο σε μερικούς...
nevermore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ενώ στο Diablo 2 ήταν το αντίθετο... απλά στο d2 έριχνες και κανά αντικείμενο της προκοπής! εδώ δεν.....
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ναι και πάλι δεν μπορώ να μιλήσω για όλους,αλλά εγώ δεν έχω παράπονο,έιχα μερικά αξιόλογα drops μέχρι τώρα.
nevermore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 μια ηλίθια ερώτηση... το να φαρμάρεις σε μεγαλύτερο act από το 1 το κάνεις μόνο και μόνο γιατί έχει καλύτερο drop rate για μεγάλου lvl αντικείμενα έτσι(60+)?θέλω να πώ ένα item lvl62 από το act1 έχει τις ίδιες πιθανότητες να βγει καλό αντικείμενο όπως και ένα 62αρι από το act2-3-4. Αυτό που με τυραννάει αυτές τις μέρες είναι μήπως δεν κάνω καλά που φαρμάρω στο act1 και τα καλά items πέφτουν στα άλλα... ελπίζω να το έθεσα σωστα ααα και κάτι last το magic find αυξάνει τις πιθανότητες για περισσότερα rares έτσι και όχι στην ποιότητα των αντικειμένων?σωστά?
mphxths Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Στο d2 μια φορα μπηκα στο open battlenet (εγω επαιζα με necromancer) πετυχαινω εναν ακυρο τυπο και μου λεει "φιλε θες φουλ σετ necromancer?". Αφου συνηλθα απο το σοκ και την συγκινηση του απαντησα "φυσικα και θελω" , και εκτοτε ο necromancer μου ηταν ντυμενος φουλ σετ Λιγες μερες πριν βγει το 3 , πηγα να παιξω λιγο...στο τελευταιο difficulty τελευταιο act. Προχωρουσα μιση οθονη στο μισαωρο...πολυ ξυλο. Ωραιες εποχες Τελοσπαντων , παντα τα αντικειμενα ψαχναμε και στα παλια ντιαμπλο δεν ειχαμε ΑΗ , παιζαμε με τα χρονια να μας κατσει το upgrade για τον χαρακτηρα μας. Στο 3 με την ελευση του ΑΗ σαφως και ειναι πιο ευκολο να ντυθεις. @nevermore Η σκεψη σου ειναι σωστη , αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο το εχεις το 1 και κατα ποσο το 2.Γιατι αν το εχεις ανετα το 1 , το καθαριζεις πιο γρηγορα αρα περισσοτερα αντικειμενα ανα ωρα. Το 2 , με μετρια προς καλα αντικειμενα , ειναι act που πρεπει να εισαι στην τσιτα συνεχως να μην σε ακουμπησει κατι και να ευχεσαι να μην σου βγει ελιτε γκρουπ με απαλευτα affixes και παει το repair συννεφο Κοινως το φαρμινγκ ειναι παντα συναρτηση του χρονου..θες γρηγορο progress...
Προτεινόμενες αναρτήσεις