Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 αλλο Int + vit κι αλλο απο 250+ Το καθενα.... τελοσπαντων.. για αυτο που λεγαμε για 1 η 2 Hand... +100 με 140 dps πάνω με 35000-70000 gold (ψιλικά), πόσο περιμένεις να πουλήσει το δικό σου? ακομα κι αν το αλλαξω με 1hand (843dps, Μικροτερο int, +49% crit dmg) & off-hand ασπιδα με 10% crit chance + Int βγαινω μια η αλλη και εχω ξοδεψει 4Μ οποτε δε λεει! υπάρχουν off-hands που δίνουν αρκετό dmg και με καλά stats, προφανώς δεν μιλάω για shield...
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 δηλαδη εσυ βρισκεις το +100 ιδιο με το +250? ειδικα τωρα με το force armor nerf το vitality ειναι πολυ χρησιμο για μαγους. και δευτερον, δεν ειπα οτι περιμενω να πουλησει πανω απο 100κ. εκει το κοστολογω οσο για το Off... θα προτιμησω shield... κανενα αλλο δεν εχει 10% crit chance, κι ασε που τα μεγαλα ποσοστα block (1/5) σου δινουν πολυτιμα σευτερολεπτα οταν εισαι ενα Hit. ε οριστε βρηκα ενα καλο 2handed που μου ανεβαζει 15κ το damage και κανει 10Μ.... λοιπον, και για να το κανω πιο official! εχω 31κ dmg. δινω μεχρι 2,5Μ χρυσο για οποιοδηποτε 1hand με ανεβασει στα 40κ η για οποιοδηποτε 2hand με ανεβασει στα 45κ! οποιος εχει κατι καλο μου λεει !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 δηλαδη εσυ βρισκεις το +100 ιδιο με το +250? ειδικα τωρα με το force armor nerf το vitality ειναι πολυ χρησιμο για μαγους. και δευτερον, δεν ειπα οτι περιμενω να πουλησει πανω απο 100κ. εκει το κοστολογω το καταλαβαίνεις ότι το +140 dps στο weapon (με όχι άσχημο int) με 35k gold είναι καλύτερο από το να δώσεις 100k gold για 250 Int αλλά 140dps κάτω έτσι?
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 αν δεν γινουν οι πραξεις ειναι λογια του αερα. παραδειγμα... για το οπλο που εχω τωρα (οχι το τοξο) αν μου βγαλω 250 ιντ και βαλω 140 dps ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια. βαλε και τα 250 vit (9k health) τωρα.... βλεπεις λοιπον οτι τα βλεπεις μονοπλευρα και λαθος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ακριβώς τα ίδια αλλά με 65k λιγότερο gold, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 100k για να πάρω κάτι το οποίο μου δίνει ίδιο dmg με ένα άλλο που κάνει 35k? όπως καταλαβαίνεις για να μην φεύγει με τπτ, προφανώς ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά του... οσο για το Off... θα προτιμησω shield... κανενα αλλο δεν εχει 10% crit chance, κι ασε που τα μεγαλα ποσοστα block (1/5) σου δινουν πολυτιμα σευτερολεπτα οταν εισαι ενα Hit. υπάρχουν Source off-hands τα οποία δίνουν int-vit-crit chance (μέχρι 8.5%)-socket και 80-360 damage, προφανώς πανάκριβα αλλά υπάρχουν... εχω 31κ dmg. δινω μεχρι 2,5Μ χρυσο για οποιοδηποτε 1hand με ανεβασει στα 40κ η για οποιοδηποτε 2hand με ανεβασει στα 45κ! οποιος εχει κατι καλο μου λεει ! πολύ δύσκολο έως απίθανο, όπως και να το κάνουμε αυτά είναι ακριβά...
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ακριβώς τα ίδια αλλά με 65k λιγότερο gold, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 100k για να πάρω κάτι το οποίο μου δίνει ίδιο dmg με ένα άλλο που κάνει 35k? όπως καταλαβαίνεις για να μην φεύγει με τπτ, προφανώς ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά του... υπάρχουν Source off-hands τα οποία δίνουν int-vit-crit chance (μέχρι 8.5%)-socket και 80-360 damage, προφανώς πανάκριβα αλλά υπάρχουν... πολύ δύσκολο έως απίθανο, όπως και να το κάνουμε αυτά είναι ακριβά... θα δωσεις 65κ παραπανω για 10κ health παραπανω (δε νομιζω οτι με 1Μ θα σε χαλαγε να εχεις και 100κ ε? αλλα φυσικα δε γινονται αυτα...) δε φευγει γιατι καποιος δε το χρειαζεται τωρα. δηλαδη οταν φυγει ξαφνικα θα αξιζει ε? μη λες μεγαλα λογια.... αυτα μας φαγανε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 θα δωσεις 65κ παραπανω για 10κ health παραπανω (δε νομιζω οτι με 1Μ θα σε χαλαγε να εχεις και 100κ ε? αλλα φυσικα δε γινονται αυτα...) δε φευγει γιατι καποιος δε το χρειαζεται τωρα. δηλαδη οταν φυγει ξαφνικα θα αξιζει ε? μη λες μεγαλα λογια.... αυτα μας φαγανε.... 10k hp το οποίο είναι ψιλοάχρηστο χωρίς resistances, πρωταρχικός ρόλος του weapon είναι το damage, τα stats τα βρίσκεις από armor, το οποίο βέβαια κοστίζει περισσότερο... δεν πρόκειται να το χρειαστεί ποτέ, ένα τέτοιο όπλο συνήθως αντικαθιστάται σε χρόνο dt, απλά κατά την άποψή μου δεν χρειάζεται να ξοδέψει gold/euro για το συγκεκριμένο...
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 και παλι λαθος. ισως ξερεις οτι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ οπλο του μαγου το force armor για να δουλεψει σωστα θελει αρκετα HP και το vitality ειναι αναγκαιο και σωζει ζωες. τελοσπαντων, εσυ μπορει να σκεφτεσαι σαν καποιον εμπειρο που το ψαχνει πολυ κτλ κτλ αλλα εκει εξω υπαροχυν χιλιαδες παικτες απο πολυ ασχετους εως πολυ καλους. γνωμη μου ειναι οτι καποια στιγμη ΘΑ φυγει για 50κ+ και πολυ πιθανο για 100κ που θελω. κι αν οχι, δεν εγινε και τιποτα. αυτα, ωρα για υπνο. τα λεμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ναι θα το πάρει κάποιος άσχετος όπως είπες... από εκεί και πέρα μην παραπονιέστε ότι δεν φεύγουν τα items εξαιτίας του RMAH, δεν φεύγουν γιατί δεν είναι καλά για τα λεφτά τους...
ultralisk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 γιατι να μην παρεις bow με wizard? ποιος το απαγορευει η τι χανεις? οσο για το Off... θα προτιμησω shield... κανενα αλλο δεν εχει 10% crit chance, κι ασε που τα μεγαλα ποσοστα block (1/5) σου δινουν πολυτιμα σευτερολεπτα οταν εισαι ενα Hit.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 εδώ είχε χαρακτηρίσει το bow ως "super", τέσπα...
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ρε φιλε, σε 5 ποστ που εκανες πριν εκανες 6 λαθη. Το προβλημα σου ποιο ειναι τωρα; Οτι το χαρακτηρισα σουπερ; Ναι για μενα σουπερ ειναι, αν δεν ειναι για σενα απλα μπορεις να απεχεις απο τα χαζα ποστ μου. Τι πιο απλο; Εγω απλα θα θυμηθω τη συμβουλη του αλλου παιδιου που ειπε κατι πολυ σωστο μερικες σελιδες πισω και φανηκε στον τελευταιο διαλογο. ---------------------------------- Εσυ αυτο καταλαβες; Οτι παιρνω bow ΚΑΙ off hand ε; Ορεξη που την εχετε ομως... ουσιαστικη συζητηση καμια και μονο εικονιτσες να κανουμε την πλακα μας καταντησε το θεμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 μόνο 6 λάθη σε 5 post? με κολακεύεις, νόμιζα ότι ήταν πολλαπλάσια... good luck με τους ψόφους στο Act 1 και υπομονή για weapon με 2.5m που θα σου δώσει 10-15k dps boost...
LuNaTiC Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Xωρίς να έχω διαβάσει με προσοχή την συγκεκριμένη αντιπαράθεση .... Στα weapon και το πως υπολογίζει η ΒλιΖΖ το dps κατά την γνώμη μου εχει γινει major F'up Γι αυτο μπορεις να δεις ενα μπλεδακι με 1000 dps nα ειναι πολυ καλυτερο ενος κιτρινου με καποια επιπλεον στατιστικα και καποιο dps λιγότερο.... Είναι πολύ δυσκολο να βρείς ένα οπλο με πολυ καλα στατιστικα ικανα απο μονα τους να υπερκερασουν μια σοβαρή διαφορα στο dmg του όπλου απο μονο του. Στη μοναδική περίπτωση που θα προτιμουσα ενα οπλο με αρκετα χαμηλότερο dps είναι αν το stat που μου έδινε θα βοηθούσε αρκετά στο να καλύψω κατι αλλο που μου λειπει...πχ Vitality... Συνήθως τα 2Η έχουν καποια σεβαστά στατιστικά ... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα συγκρινεις με καποιο αξιοπιστο spreadsheet και βλέπεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις