Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 τα λίγο καλύτερα ή τα λίγο χειρότερα τι διαφορά τιμής έχουν και πόσα βρίσκεις (ποικιλία) στο ΑΗ?
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 αρκετά κακό imho... μονο και μονο επειδη η απαντηση σου δεν συγκεκριμενοποιει φαινεται οτι το λες για να το πεις. Κακο για ποιον? για αυτον που μολις εγινε 60 και ειναι χελ κακο? νομιζω θεικο. για καποιον που εχει 20 εκατομμυρια gear και εχει καει να παιζει απο πρωι ως το βραδυ ειναι σκουπιδι. μη τα ισοπεδωνουμε ολα. εδω τις προαλες σου αρεσε ενα αντικειμενο μονο και μονο επειδη ειχε 4.5 crit chance και 30 res all...
Sayan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 τα λίγο καλύτερα ή τα λίγο χειρότερα τι διαφορά τιμής έχουν και πόσα βρίσκεις (ποικιλία) στο ΑΗ? Στα λιγο καλυτερα ειμαι καλυμενος πιστευω (συνηθως ειναι 50Κ+ πιο πανω) Στα λιγο χειροτερα δεν εχω κοιταξει να σου πω την αληθεια. Γενικα πουλαω με τον ιδιο τροπο που πουλαγα και προ real ah και νομιζω οτι απλα οι περισσοτεροι παιζουν στο real. Τα ιδια μου λενε και οι του party μου αλλα και εδω στο φορουμ παρατηρω οτι αρχιζουν και ζοριζονται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 μονο και μονο επειδη η απαντηση σου δεν συγκεκριμενοποιει φαινεται οτι το λες για να το πεις. Κακο για ποιον? για αυτον που μολις εγινε 60 και ειναι χελ κακο? νομιζω θεικο. για καποιον που εχει 20 εκατομμυρια gear και εχει καει να παιζει απο πρωι ως το βραδυ ειναι σκουπιδι. μη τα ισοπεδωνουμε ολα. εδω τις προαλες σου αρεσε ενα αντικειμενο μονο και μονο επειδη ειχε 4.5 crit chance και 30 res all... αν σκεφτείς ότι για έναν DH τα stats είναι χάλια και ότι με πολύ λίγο gold παίρνει magic (μπλε) bow που έχει μεγαλύτερο dps, τότε γιατί να επιλέξει το δικό σου?
Xorxhs! Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ερωτηση: Σε DH θα προτιμουσατε bow 980dps ή xbow 910 dps με 90Critical Hit Damage ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ερωτηση: Σε DH θα προτιμουσατε bow 980dps ή xbow 910 dps με 90Critical Hit Damage ? αναλόγως το gear που έχεις και τα passive που χρησιμοποιείς...
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 αν σκεφτείς ότι για έναν DH τα stats είναι χάλια και ότι με πολύ λίγο gold παίρνει magic (μπλε) bow που έχει μεγαλύτερο dps' date=' τότε γιατί να επιλέξει το δικό σου?[/quote'] Ποιος μιλησε για dh? ερωτηση: Σε DH θα προτιμουσατε bow 980dps ή xbow 910 dps με 90Critical Hit Damage ? Εξαρταται απο το critical chance που εχεις γιατι αν εχεις 3% καλυτερα το dps αλλα αν εχεις 20% καλυτερα το αλλο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ποιος μιλησε για dh? όπως είπα, βρίσκεις καλύτερα μπλε με λίγο gold, ρίξε μια ματιά στο gold AH...
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 όπως είπα, βρίσκεις καλύτερα μπλε με λίγο gold, ρίξε μια ματιά στο gold AH... βρες μου ενα καλυτερο για wizard με λιγοτερο απο 100κ btw μολις πουληθηκε το zunimassa που ποσταρα μερικες σελιδες πισω για 1.8Μ κι αν δεν κανω λαθος ειχες πει οτι δε σου αρεσει... μολις εφαγα την πρωτη μου ψυχολογικη ηττα στο diablo.... ειπαμ με τα 2,5Μ που εχω μαζεψει να παω να φτιαξω λιγο το Gear Μου μιας και γενικα δεν ειναι και πολυ πολυ καλο... ε λοιπον ΟΥΤΕ ενα αντικειμενο καλυτερο απο αυτα που εχω δεν πωλειται για λιγοτερο απο 2Μ. ναι οκ μπορω να βρω +20 ιντ. δινοντας 500κ αλλα αυτο δε μου λεει και τιποτα μιας και ειναι πολυ μικρη η διαφορα. οποτε τι? πρεπει να φαρμαρω μεχρι τον σεπτεμβρη για να φτιαξω 2-3 κομματια gear? δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 βρες μου ενα καλυτερο για wizard με λιγοτερο απο 100κ btw μολις πουληθηκε το zunimassa που ποσταρα μερικες σελιδες πισω για 1.8Μ κι αν δεν κανω λαθος ειχες πει οτι δε σου αρεσει... μολις εφαγα την πρωτη μου ψυχολογικη ηττα στο diablo.... ειπαμ με τα 2,5Μ που εχω μαζεψει να παω να φτιαξω λιγο το Gear Μου μιας και γενικα δεν ειναι και πολυ πολυ καλο... ε λοιπον ΟΥΤΕ ενα αντικειμενο καλυτερο απο αυτα που εχω δεν πωλειται για λιγοτερο απο 2Μ. ναι οκ μπορω να βρω +20 ιντ. δινοντας 500κ αλλα αυτο δε μου λεει και τιποτα μιας και ειναι πολυ μικρη η διαφορα. οποτε τι? πρεπει να φαρμαρω μεχρι τον σεπτεμβρη για να φτιαξω 2-3 κομματια gear? δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα... ποιος χρησιμοποιεί bow σε wizard? όσο πολύ κι αν σου φαίνεται το 250-270 Int, το DPS είναι λίγο για 2Η ώστε να δώσει κάποιος gold ή euro... δεν είχα πει κάτι για το set item, o Tmark είχε γράψει ότι δεν τον τρελαίνει... farmάρεις μαζεύεις gold/euro με όποιον τρόπο μπορείς, καίγεσαι στο AH και ψάχνεις για προσφορές...
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ποιος χρησιμοποιεί bow σε wizard? δεν είχα πει κάτι για το set item, o Tmark είχε γράψει ότι δεν τον τρελαίνει... farmάρεις μαζεύεις gold/euro με όποιον τρόπο μπορείς, καίγεσαι στο AH και ψάχνεις για προσφορές... γιατι να μην παρεις bow με wizard? ποιος το απαγορευει η τι χανεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 γιατί υπάρχουν καλύτερες επιλογές 1Η & Off-hand που βγάζουν παραπάνω dps και αξίζει περισσότερο η "επένδυση" gold σε αυτά...
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 γιατί υπάρχουν καλύτερες επιλογές 1Η & Off-hand που βγάζουν παραπάνω dps και αξίζει περισσότερο η "επένδυση" gold σε αυτά... οχι φιλτατε δεν υπαρχουν! κανενα 1-hand δε βγαζει μεγαλυτερο dps (μαζι με το off hand) απο οτι ενα 2-hand. μιλαμε παντα για τα ιδια λεφτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 checkαρα τώρα bow και crossbow, βρίσκεις μπλε bow/crossbow με int και vit που έχει 970+ DPS με 35000 gold και πολλά με κάτω από 100k gold που έχουν λίγο παραπάνω dps...
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 αλλο Int + vit κι αλλο απο 250+ Το καθενα.... τελοσπαντων.. για αυτο που λεγαμε για 1 η 2 Hand... αυτη τη στιγμη εχω απλα ενα 2hand με 1039 dps και 217 int. ακομα κι αν το αλλαξω με 1hand (843dps, Μικροτερο int, +49% crit dmg) & off-hand ασπιδα με 10% crit chance + Int βγαινω μια η αλλη και εχω ξοδεψει 4Μ οποτε δε λεει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις