Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ερωτηση .... ανοιξα το rainbow lvl χθες μεσα σε 1 ωρα farming . Μπηκα σε ΝΟΡΜΑΛ αφου δεν υπαρχουν gold για nightmare + hell και για χαβαλε σε 2 run σηκωσα 2 legendary....βεβαια οτι νανε legendary ενα burger και μια αλλη αηδια αλλα εκει πεφτουν items καλα ; Ποσα gold / run βγαζεις σε nightmare / hell ? μαλλον ηταν καθαρα τυχη. δεν αξιζει καθολου. το ΜΟΝΟ που βλεπω (προσωπικα) να αξιζει ειναι το οτι δεν εχει ελιτε (οσο θετικο μπορει να ειναι αυτο μετα το πατς)
Xorxhs! Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=isZ4n-iaueo αντε λεβελαρετε οι νερφαρισμενοι
aleilo03 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Παιδες τα φωτα σας..Εχω φτασει 30lvl με Wizard και εχω αρκετα Rare Items τα οποια δε βλεπω να φυεγουν με ευκολια στο ΑΗ..Τι λετε να τα κανω salavage η να τα πουλαω σε Vendors?Επισης εχω μαζεψει ενα καρο essenses απο τα salavage των μοβ..Και κατι ακομα, αυτη τη στιγμη σαν 30lvl εχω γυρω στα 160κ χρυσο..Ειναι λιγα η νορμαλ?
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Παιδες τα φωτα σας..Εχω φτασει 30lvl με Wizard και εχω αρκετα Rare Items τα οποια δε βλεπω να φυεγουν με ευκολια στο ΑΗ..Τι λετε να τα κανω salavage η να τα πουλαω σε Vendors?Επισης εχω μαζεψει ενα καρο essenses απο τα salavage των μοβ..Και κατι ακομα, αυτη τη στιγμη σαν 30lvl εχω γυρω στα 160κ χρυσο..Ειναι λιγα η νορμαλ? λοιπον, 1)πρωτα προσπαθησε να τα πουλησεις για πολυ χαμηλοτερα ποσα. νομιζω οτι τα κιτρινα που θα βρισκεις εσυ ειναι λογικο να φευγουν για 5-6κ. μια χαρα ειναι 2) επειτα κανεις ολα τα 60αρια salvage. τα υπολοιπα δεν αξιζει 3) αν τα essences δεν ειναι exquisite τοτε δεν αξιζουν (για πουλημα) 4) το ποσα λεφτα εχεις ετσι απλα δε λεει κατι. απο gear εισαι οκ? γιατι αν οχι θα πρεπει να τα ξοδεψεις εκει. αν ναι και δεν εχεις τι να τα κανεις, ε οκ ειναι. αλλα τι ρολο παιζει αν δεν εχεις καπου να τα ξοδεψεις? στο lvl σου δεν πρεπει να εχεις και πολλα εξοδα παντως
aleilo03 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δυστυχως τα κιτρινα δε μου φυεγουν ακομα και σε τιμες γυρω στα 1-2κ Οταν λες τα 60αρια εννοεις οταν θα εχω Items 60lvl? Απο Gear δεν μπορω να πω οτι ειμαι οκ αλλα γενικα οπως ειπες κι εσυ σε αυτα τα επιπεδα δεν εχω εξοδα ουτε εχει και νοημα να επενδυσω σε gear ακομα.. Το Blacksmith το εχω LVL3 αξιζει να το ανεβασω απο τωρα η μολις παω 60?
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δυστυχως τα κιτρινα δε μου φυεγουν ακομα και σε τιμες γυρω στα 1-2κ Οταν λες τα 60αρια εννοεις οταν θα εχω Items 60lvl? Απο Gear δεν μπορω να πω οτι ειμαι οκ αλλα γενικα οπως ειπες κι εσυ σε αυτα τα επιπεδα δεν εχω εξοδα ουτε εχει και νοημα να επενδυσω σε gear ακομα.. Το Blacksmith το εχω LVL3 αξιζει να το ανεβασω απο τωρα η μολις παω 60? να μη φευγουν με 1-2κ πολυ περιεργο μου φαινεται. πουλα τα να ησυχασεις. 60αρια εννοουμε required lvl 60. γιατι αυτα δινουν exquisite essence Που πουλαει για 1700 χρυσο το κομματι ΑΜΕΣΩΣ. το blacksmith Το ανεβασα λιιιιγο μονο και μονο επειδη βαριομουν. δε νομιζω οτι αξιζει ποτε να ανεβει αλλο παλι και τουτο, τρωω ενα θανατο και μου αποσυνδεεται και πανε τα 5 valor. δε μας @@@ λεω εκει στη blizzard?
xaralas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Παιδια εγω παντως επειδη βλεπω τεραστια πτωση στις πωλησεις στο AH και το μελλον του game αβεβαιο, πουλησα σημερα την stormshield (οχι τπτ σπουδαιο απο stats) 25 ευρω και το 1H axe(825dps,600 LOH) για 35 ευρω και μαζι με κατι ψιλα προηγουμενα κοντευω στα 70 ευρω (οσο αγορασα το εισητηριο για βαρκελωνη)! Νot bad
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 νομιζω ολα αυτα ειναι τυχερα. εχω πουλησει δυο αντικειμενα που δε θα επιαναν ουτε 5κ χρυσο για 7 ευρω και δεν εχει φυγει σουπερ τοξο που το εβαλα για 3. ολα γινονται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 super τόξο με τι stats & dps?
Sayan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Παντως ειναι γεγονος οτι δεν πουλας ευκολα πια στο ah, δεν ξερω αν ευθυνεται το real ah αλλα ειναι πλεον γεγονος. Φυσικα μιλαμε για τις λογικες τιμες οχι ακραιες περιπτωσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 μήπως δεν είναι τόσο καλά τα items ή η διαφορά τους με τα καλύτερα είναι μικρή και στα stats και σε gold?
Doug21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 super τόξο με τι stats & dps? 855 με 270 Intelligence και 245 vitality. οταν λεμε σουπερ δε λεμε να παει για εκατομμυρια αλλα χαλια δεν ειναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 αρκετά κακό imho...
Sayan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 μήπως δεν είναι τόσο καλά τα items ή η διαφορά τους με τα καλύτερα είναι μικρή και στα stats και σε gold? Οχι ρε συ, δεν αναφερομαι σε σκουπιδια, μιλαω για αντικειμενα με strength(η intelligence) + all resistance + vitality που ειναι πρωτης προτιμησης. Εξαλλου δεν το λεω μονο εγω οτι δεν φευγουν πλεον ευκολα τα κομματια στο ah
Προτεινόμενες αναρτήσεις