Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω ποσο τυχαιο ηταν αλλα αφησα archon και force armor και πηρα Teleport και mirror για να τα δοκιμασω. επεσα σε εναν ελιτε ο οποιος δεν με εφτασε καν και τον εφαγα πανευκολα. ελπιζω να μην ηταν τυχαιο! παω για δοκιμες!

update 1: ισως και τα δυο μαζι (mirror και teleport) να μην ειναι οτι καλυτερο.

Δουλεύουν μια χαρά μαζί και με το illusionist για passive. Σε συμφέρει να τα έχεις παρέα αν παίζεις με arcane orb. Αν παίζεις με blizzard, δεν τα χρειάζεσαι, οπότε πετάς τα images για hydra ξέρω ΄γω.

Εγώ έπαιζα με shock pulse, orb, tele, images και είχε αρκετή τρεχάλα αλλά ήταν μια χαρά viable. Όταν δοκίμασα blizzard, pulse, tele, hydra ήταν σχετικά πιο ξεκούραστο. Και έτσι παίζω ακόμα. Όχι ότι δεν τρέχεις (όπως ξέρεις προφανώς) αλλά λόγω του slow δεν καίγεσαι κιόλας.

Δημοσ.

Μάλλον μόνο εσύ το είδες έτσι...

το να μου απανταει σε ολες τις ερωτησεις "ναι πολλοι το ειπαν αυτο αλλα θεωρησαμε καλο..." εμενα παιδιαστικο μου φαινεται. τωρα αν εσενα σου αρεσαν οι αλλαγες....

Δουλεύουν μια χαρά μαζί και με το illusionist για passive. Σε συμφέρει να τα έχεις παρέα αν παίζεις με arcane orb. Αν παίζεις με blizzard, δεν τα χρειάζεσαι, οπότε πετάς τα images για hydra ξέρω ΄γω.

Εγώ έπαιζα με shock pulse, orb, tele, images και είχε αρκετή τρεχάλα αλλά ήταν μια χαρά viable. Όταν δοκίμασα blizzard, pulse, tele, hydra ήταν σχετικά πιο ξεκούραστο. Και έτσι παίζω ακόμα. Όχι ότι δεν τρέχεις (όπως ξέρεις προφανώς) αλλά λόγω του slow δεν καίγεσαι κιόλας.

χωρις προστασια δηλαδη?

Δημοσ.

ακομα δεν καταλαβαινω που χρησιμευει η υδρα

Δημοσ.

Με αυτό παίζω μέχρι siegebreaker. Τα δύσκολα σημεία όπως το keep ή τον belial δεν έκατσα να τα βγάλω solο. Act 2 magda, kulle, και act 3 siegebreaker δουλεύει μια χαρά. Το extra που έχω είναι 37k life και 600 regen (πάει 970 με το passive), 350-430 res, 27k dps.

Κάθε φορά που τρως hit κάνεις tele και απλώς ρίχνεις συνεχώς blizzard, hydra και αν έχεις περιθώριο να αναπνεύσεις πετάς 2-3 pulses. Πεθαίνω μερικές φορές από fast, mortar grps, αλλά γενικώς τα αποφεύγω ή μου κάθονται mobs με λίγο life. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα (deaths) είναι να καθαρίσω το waypoint είτε του act 2 (desolate sands) ή τα δύο waypoints του siegebreaker. Τις περισσότερες φορές βρίσκω strong grp να κάθεται δίπλα τους.

edit: Η hydra με το acid κάνει pool εκεί που βαράει. Αυτό μαζί με το slow του blizz αποδίδει αρκετά καλά. Παίζεις με dps spells που κάνουν την δουλειά αντί για σένα, αφού εσύ έτσι κι αλλιώς τρέχεις σαν το κατσίκι.

post-161950-0-77093100-1340451597_thumb.png

Δημοσ.

Με αυτό παίζω μέχρι siegebreaker. Τα δύσκολα σημεία όπως το keep ή τον belial δεν έκατσα να τα βγάλω solο. Act 2 magda, kulle, και act 3 siegebreaker δουλεύει μια χαρά. Το extra που έχω είναι 37k life και 600 regen (πάει 970 με το passive), 350-430 res, 27k dps.

Κάθε φορά που τρως hit κάνεις tele και απλώς ρίχνεις συνεχώς blizzard, hydra και αν έχεις περιθώριο να αναπνεύσεις πετάς 2-3 pulses. Πεθαίνω μερικές φορές από fast, mortar grps, αλλά γενικώς τα αποφεύγω ή μου κάθονται mobs με λίγο life. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα (deaths) είναι να καθαρίσω το waypoint είτε του act 2 (desolate sands) ή τα δύο waypoints του siegebreaker. Τις περισσότερες φορές βρίσκω strong grp να κάθεται δίπλα τους.

edit: Η hydra με το acid κάνει pool εκεί που βαράει. Αυτό μαζί με το slow του blizz αποδίδει αρκετά καλά. Παίζεις με dps spells που κάνουν την δουλειά αντί για σένα, αφού εσύ έτσι κι αλλιώς τρέχεις σαν το κατσίκι.

δεν εισαι ενα χιτ εσυ ομως ετσι? δεν νομιζω! εγω ειμαι! οποτε χωρις προστασια δε νομιζω να μου βγει!

Δημοσ.

μετα απο 10 ελιτε με teleport and blizzard...

υπερ

σιγουρα πεθαινεις λιγοτερο ΕΑΝ συνηθισεις να το χειριζεσαι

κατα

πρεπει να προσεχεις διαρκως το arcane, μου ετυχε να χτυπαω με disintegrate και να θαλεω να τελε και δεν ειχα πια...

θελει πολυ περισσοτερο χειρισμο απο το απλο click click που επαιζα ως τωρα

ελιτε με reflect ειναι δυσκολοι

Δημοσ.

xbow 1200 dps + socket + 50% crit hit dmg = 10m και ΕΝΟΕΙΤΑΙ το έχασα μπροστά στα μάτια μου... το επόμενο κοντινό είναι ένα 1160 με τα ίδια στα 100 μύρια

Δημοσ.

Τι απλά ρε αδερφέ...

@paularas με autoit είναι μερικές 100αδες κόσμος στο ah οπότε μέχρι να σκεφτείς να δεις τα stats μετά το price και να πατίσεις buy out κάνει φτερά.

Δημοσ.

συγκριση κανω, ας πουμε με 1000 dps, crit dmg δε θα εφευγε για πανω απο 500κ. τοση διαφορα τα 200dps και το socket?

Δημοσ.

ερωτηση .... ανοιξα το rainbow lvl χθες μεσα σε 1 ωρα farming . Μπηκα σε ΝΟΡΜΑΛ αφου δεν υπαρχουν gold για nightmare + hell και για χαβαλε σε 2 run σηκωσα 2 legendary....βεβαια οτι νανε legendary ενα burger και μια αλλη αηδια αλλα εκει πεφτουν items καλα ; Ποσα gold / run βγαζεις σε nightmare / hell ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...