Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά μετά το 1.0.3 μειώθηκαν οι πιθανότητες για fiery brimstone από rare...

Δημοσ.

Οντως να ισχυει γιατι δε μου εχει βγει απο τοτε. ξερουμε ομως αν ειναι απλα θεμα τυχης η αν καπως μπορουμε να αυξησουμε πιθανοτητες;

Δημοσ.

τα φωτα σας λιγο.

εχω μαγο και με το τωρινο build/gear που χρησιμοποιω φτανω σχεδον ανετα μεχρι και τον Diablo σε Ηell difficulty και παντα σε coop.

το σοβαρο προβλημα ξεκιναει οταν μας στελνει στο Nightmare dimension.εχει χανω σχεδον αμεσως απο τα mirror mobs.εχω προσεξει οτι το ιδιο παθαινουν και οι συμπαιχτες μου.

καμια συμβουλη πως να βγαλω το συγκεκριμενο διαολεμενο σημειο του boss fight? τι gear να βαλω,τι build να χρησιμοποιησω,κτλ.

ευχαριστω.

Δημοσ.

τα φωτα σας λιγο.

εχω μαγο και με το τωρινο build/gear που χρησιμοποιω φτανω σχεδον ανετα μεχρι και τον Diablo σε Ηell difficulty και παντα σε coop.

το σοβαρο προβλημα ξεκιναει οταν μας στελνει στο Nightmare dimension.εχει χανω σχεδον αμεσως απο τα mirror mobs.εχω προσεξει οτι το ιδιο παθαινουν και οι συμπαιχτες μου.

καμια συμβουλη πως να βγαλω το συγκεκριμενο διαολεμενο σημειο του boss fight? τι gear να βαλω,τι build να χρησιμοποιησω,κτλ.

ευχαριστω.

Δεν έχω ιδιαίτερη ιδέα απο wizard μιας και τώρα ανεβάζω το toonάκι μου αλλα ας πώ και γώ τη βλακεία μου μέχρι να εμφανιστεί κάποιος που actually παίζει wizard.

Diamond skin με prism ή το x2, venom hydra που kitάρεις γύρω της, burst arcane πλανήτες,nova αν δεν έχεις κατεβάσει ήδη το clone όταν τελειώνει το diamond skin, ξανάμανά diamond skin στα cooldown και rinse and repeat. Meanwhile και ένα slow time δεν θα ήταν κακό για αυτό το phase μιας και είναι τρομερά antimissile και φαντάζομαι και teleport με wormhole αν τα βρείς σκούρα και περιμένεις cd reset. Για signature spell το πρώτο με το homing missile rune.

Μιας και βασίζεσαι πολύ στα cd θα πήγαινα στο αντίστοιχο evocation passive και spell runes. Μετά μάλλον unstable anomally αν βλέπω οτι ψοφάω πολύ εύκολα απο το clone ώστε να δώσω λίγο χρόνο στα defensive spells μου αν πάω να ψοφολογήσω και χμ ή glass cannon ή temporal flux για το slow ή για το λίγο παραπάνω dmg αν δεν μου φτάνει το burst.. Normally δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα με το clone σου στο hell νομίζω οπότε αν δείς οτι δεν πιάνει τίποτα κάνε και μια βόλτα απο το ah και κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη.

Υπενθυμίζω οτι όλα τα παραπάνω είναι παπαριές απο κάποιον που δεν ξέρει καλά καλά τα πολύ βασικά του wiz. Αλλα δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Θα χαιρόμουν να ακούσω τι είναι σωστό και τι λάθος στο παραπάνω για να αποκτάω και γω σιγά σιγά μια καλύτερα ιδέα του class.

Δημοσ.

Blizzard Agrees That Act 3/4 Drop Rates Are Low

Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums)

I unfortunately don't have any specifics to share just yet, but we agree they are low and are looking at adjusting them. We should have more details early next week.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ TROLARAN.... Άιντε όλοι act 1 και στο τσακίρ κέφι 2...

Δημοσ.
0.1% για Rares και 0.8% για magic εννοείται το ilvl τουλάχιστον 61

Σε τι ειναι απαντηση αυτο; Στο brimstone? το lvl required δεν παιζει ρολο ;

τα φωτα σας λιγο.

καμια συμβουλη πως να βγαλω το συγκεκριμενο διαολεμενο σημειο του boss fight? τι gear να βαλω' date='τι build να χρησιμοποιησω,κτλ.

ευχαριστω.[/quote']

Καταρχην να πας μονος σου η παμε μαζι! Κατα δευτερον ποιο ειναι το build και τα στατιστικα σου;

Δημοσ.

Ενα tip σε ολους.

Καντε switch σε melee class. Ειναι απλα απειρα more fun.

Ναι οκ εχει αυτα τα γ@μημενα τα gear checks(που ειναι πολυ χαμηλα πλεον) αλλα επειδη κατ'εμε δε προκειται να switchαρετε ευκολα το full-dps glasscannon σας σε κατι πιο balanced θα προτεινα barb/monk. Απορω πως την παλευετε με αυτα τα 1hit deaths.

Πλεον το game σε θεμα farming τουλαχιστον ειναι οπως πρεπει να ειναι (με εξαιρεση προφανως τα bug σε act3/4 loot) με full act runs. Προσωπικα βγαζω full act2 σε 1ωρα tankαροντας τα παντα ολα ακομη και 2-3 grps μαζι αν τυχει. Επισης πλεον more fun melee builds ειναι viable με πολυ παραπανω dps σε σχεση με το παλιο 10k full defence.

Καλως η κακως τα melee builds παντα ηταν πιο δυσκολα να τα ντυσεις αλλα απαξ και το κανεις απλα κανεις faceroll ολο το game με 5 deaths και αν.

Σας το λεω απλα σαν συμβουλη γιατι ειναι κριμα να εχετε 50-150m chars που ψοφανε πιο ευκολα απο τα creeps. Μπορει να βγαζετε τα act bosses 10 φορες πιο γρηγορα/ευκολα αλλα πλεον αυτο δεν ειναι αποδοτικο οταν τα μισα elite grps εχουν ενα affix που τα κανει unkillable. Εκτος βεβαια αν εχετε το κουραγιο να πεσετε σε κανα 60k dps με 500AR και 40-50k hp.

Σορρυ για το ξεκαρφωτο post απλα τελευταια με καποια νεα items και το νεο patch νιωθω για πρωτη φορα οτι παιζω diablo με τον barb μου σε σχεση με την αηδια που επαιζα πριν (ειτε με barb η με DH) και απλα θεωρω οτι ειναι κριμα επι της παρουσης να παιζεται glasscannons που ενας θεος ξερει πως σκατα τα ευχαριστιεστε.

Δημοσ.

καποιος που παιζει wizard, ξερετε αν το mirror και το teleport δουλευουν καλα στο ινφερνο? δεν εχω τολμησει να τα δοκιμασω εκτενως

Δημοσ.

@jim

Προσωπικα δεν εχω το κουραγιο να λεβελιασω τον βαρβαρο μου...

Απο κει και περα το glass cannon στησιμο εχει εννοια και πετυχημενη πορεια οταν υπαρχει ΠΟΛΥ dps. Μειωνεται δραστικα το 1-hit death.Απλα τα σκοτωνεις πριν ακομα τα δεις.

Παντως συμφωνω οτι με μελεε πρεπει να ειναι πιο διασκεδαστικο , τουλαχιστον τοσο οσο με τον hunter / mage ηταν το κιτε στα normal/nightmare/hell...

Δημοσ.

δεν ξερω ποσο τυχαιο ηταν αλλα αφησα archon και force armor και πηρα Teleport και mirror για να τα δοκιμασω. επεσα σε εναν ελιτε ο οποιος δεν με εφτασε καν και τον εφαγα πανευκολα. ελπιζω να μην ηταν τυχαιο! παω για δοκιμες!

update 1: ισως και τα δυο μαζι (mirror και teleport) να μην ειναι οτι καλυτερο.

Δημοσ.

οι απαντησεις τις blizzard ειναι για γελια. λες και μιλαει ενα 10χρονο που επειδη παραπονιουνται μερικοι χαλασε το παιχνιδι "για να μας δειξει και καλα να παθουμε"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...