Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ αυτό πάθαινα γι αυτό τώρα το μόνο που κάνω είναι να ανοίγω το Inventory και να πατάω το F1 ... ή οπουδήποτε άλλο κουμπί θέλω να του βάλω να μου αλλάζει το gear.

Όποιος θέλει additional info μπορεί να ψάξει σχετικά video στο Youtube...ή να με βρεί σε Quakenet / Nickname LuNaTiC-7 ... μέσω του game... ή στο chat του Stream κτλ... Απλά έχετε υπομονή αν δεν απαντάω ίσως είμαι afk ή δεν κοιτάζω την συγκεκριμένη οθόνη... *( έχω κάμποσες)

δεν μπορεις να ανεβασεις το script code στο pastebin?

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια χαρά το κάνεις αρκεί να είσαι γρήγορος, ο range/kiter έχει μεγαλύτερη ευκολία στην αλλαγή gear

επεξηγηση παρακαλω γιατι ΔΕΝ γινεται αν εισαι 1 hit

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό κρατάς απόσταση και αλλάζεις σε MF gear λίγο πριν σκοτώσεις το τελευταίο mob από το elite/champion pack...

Δημοσ.

ωραια, μεχρι εκει καλα. ΟΜΩΣ

1) πως αλλαζεις gear μεσα σε λιγα δευτερολεπτα?

2) τι κανεις οταν οι ελιτε εχουν αυτο που σε τραβαει η ακινητοποιει?

ετσι για την ιστορια, απο αρχη ΑΚΤ 1 μεχρι και που σκοτωσα σκελετον κινγκ, περιπου 20 κιτρινα, ΟΥΤΕ ενα της προκοπης! YEAH!

Δημοσ.

1) με δεξί κλικ ένα ένα όσο πιο γρήγορα μπορώ

2) smokescreen

1) οποτε δεν υπαρχει καποιο τρικ, δυσκολο...

2) κι αν δεν εχεις dh?

Δημοσ.

Doug μη χολοσκας ιδιαιτερα για το MF switch. Αν μπορεις να το κανεις εχει καλως αλλα ουτως η αλλως με NV5 εχεις 1-2 rares ανα elite pack και πολυ λιγα blue οποτε μη σκοτιζεσαι. Βοηθαει μεν αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικο οσο παλιοτερα.

Δημοσ.

α και μια ερωτηση, ποσο % dodge εχει ενας 60αρης dh?

Doug μη χολοσκας ιδιαιτερα για το MF switch. Αν μπορεις να το κανεις εχει καλως αλλα ουτως η αλλως με NV5 εχεις 1-2 rares ανα elite pack και πολυ λιγα blue οποτε μη σκοτιζεσαι. Βοηθαει μεν αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικο οσο παλιοτερα.

απλα εμενα μου φαινεται δυσκολο. τι να πω, βγαζω λιγοτερα απο ολους, πουλαω χειροτερα απο ολους δεν ξερω τι φταιει!

Δημοσ.

Edited

Δεν συμφωνούσα με τον εαυτό μου :mrgreen:

Doug στα @@ σου και το gear switch με 5NV είσαι gg κυνηγώντας ότι elites υπάρχουν.

Όσο για τα 20 κίτρινα που βρήκαν όλα χάλια,τι να κάνουμε έτσι είναι το game,το καλό πράμα αργεί.

Δημοσ.

αν ειναι ετσι οπως τα λες οντως (σορρυ δεν τα ξερω αυτα) ειναι σχεδον χ4 περισσοτερες πιθανοτητες. τι να πω.. μακαρι να μπορεσω να βρω αντικειμενα με Mf!

Δημοσ.

Γράψε άκυρο στο εξήγησα λάθος,το MF επηρρεάζει το quality του item magic/rare/legendary etc και όχι το ilvl.

Αν υποθετικά ένα rare έχει 2% πιθανότητα να πέσει τότε με 5ΝV και +200%MF γίνεται 7.5%

To να πέσει αυτό το rare όμως με ilvl63 το chance θα παραμείνει 2% εφόσον βρίσκεσαι στο Act1

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι 4χ πιθανοτητες για καλυτερο αντικειμενο. Ειναι 4χ πιθανοτητες white>blue>yellow>set>legendary αν με καταλαβαινεις αλλα για set/legendary ειναι πολυ μικρες οι πιθανοτητες ουτως ή αλλως. Σαν να παιζεις 4 δελτια τζοκερ οποτε κλαιν.

Με το νεο συστημα και τα guaranteed yellow items εγω δε θα ασχολιομουν με το MF.

Δημοσ.

ερωτηση

το mf γενικα ειτε ειναι απο valor, απο οπλα η απο οπουδηποτε, ανεβαζει πιθανοτητες να βρεις περισσοτερα αντικειμενα η ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

Δημοσ.

Λοιπόν έκατσα να δοκιμάσω να δώ πρακτικά τι γίνεται με το act 1 που είναι πολύ της μόδας τώρα με τα repair.

1:20 λεπτά με υπερβολικά χαλαρό ρυθμό.

50k σύνολο σε repairs - 7 deaths (απο molten σκάσιμο και απροσεξία, μπορεί να βγεί και με 0)

140k καθαρό gold gain

15pots+ αν αυτό θεωρείται gain :P

Διαδρομή ψιλοrandom όπου μου ερχόταν να πάω με τα waypoints

Festering woods>fields of misery>northern/southern highlands>halls of agony 1-2-3>cursed hold>butcher.

Items το αποτέλεσμα του screenshot. Μπλέ σήκωνα μόνο όταν δε βαριόμουν και αν ήταν πάνω απο 500g στον vendor.

Mf 120% (μετά το πόστ του stavraka θα κάνω το ίδιο run με mf gear που είμαι περίπου στα 250%)

Ilvl

55-59:27

60:5

61:9

62:6

63:1

Pretty much στα rates που λέει η blizz. Θα κάνω id και αν δεν κάτσει τίποτα πάνω απο 1m δεν ξαναπατάω act1 παρα μόνο με full mf για να δοκιμάσω αυτό που λέει ο stavrakas.

9Y6yX.jpg

Δημοσ.

Πόσο ωραία φαίνονται τα rare unidentified ε? :mrgreen:

@Doug Θεωρητικά το MF επηρρεάζει το quality όπως σου είπα δηλαδή αν το item θα πέσει magic/rare/legend.

Πρακτικά όμως αν το game σου rollarei 2-3 rares σε ένα elite group τότε παίρνεις περισσότερα και καλύτερα items(π.χ rare αντί για magic)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...