KilliK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Και εγώ αυτό πάθαινα γι αυτό τώρα το μόνο που κάνω είναι να ανοίγω το Inventory και να πατάω το F1 ... ή οπουδήποτε άλλο κουμπί θέλω να του βάλω να μου αλλάζει το gear. Όποιος θέλει additional info μπορεί να ψάξει σχετικά video στο Youtube...ή να με βρεί σε Quakenet / Nickname LuNaTiC-7 ... μέσω του game... ή στο chat του Stream κτλ... Απλά έχετε υπομονή αν δεν απαντάω ίσως είμαι afk ή δεν κοιτάζω την συγκεκριμένη οθόνη... *( έχω κάμποσες) δεν μπορεις να ανεβασεις το script code στο pastebin?
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 μια χαρά το κάνεις αρκεί να είσαι γρήγορος, ο range/kiter έχει μεγαλύτερη ευκολία στην αλλαγή gear επεξηγηση παρακαλω γιατι ΔΕΝ γινεται αν εισαι 1 hit
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 για αυτό κρατάς απόσταση και αλλάζεις σε MF gear λίγο πριν σκοτώσεις το τελευταίο mob από το elite/champion pack...
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ωραια, μεχρι εκει καλα. ΟΜΩΣ 1) πως αλλαζεις gear μεσα σε λιγα δευτερολεπτα? 2) τι κανεις οταν οι ελιτε εχουν αυτο που σε τραβαει η ακινητοποιει? ετσι για την ιστορια, απο αρχη ΑΚΤ 1 μεχρι και που σκοτωσα σκελετον κινγκ, περιπου 20 κιτρινα, ΟΥΤΕ ενα της προκοπης! YEAH!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 1) με δεξί κλικ ένα ένα όσο πιο γρήγορα μπορώ 2) smokescreen
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 1) με δεξί κλικ ένα ένα όσο πιο γρήγορα μπορώ 2) smokescreen 1) οποτε δεν υπαρχει καποιο τρικ, δυσκολο... 2) κι αν δεν εχεις dh?
jim777 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Doug μη χολοσκας ιδιαιτερα για το MF switch. Αν μπορεις να το κανεις εχει καλως αλλα ουτως η αλλως με NV5 εχεις 1-2 rares ανα elite pack και πολυ λιγα blue οποτε μη σκοτιζεσαι. Βοηθαει μεν αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικο οσο παλιοτερα.
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 α και μια ερωτηση, ποσο % dodge εχει ενας 60αρης dh? Doug μη χολοσκας ιδιαιτερα για το MF switch. Αν μπορεις να το κανεις εχει καλως αλλα ουτως η αλλως με NV5 εχεις 1-2 rares ανα elite pack και πολυ λιγα blue οποτε μη σκοτιζεσαι. Βοηθαει μεν αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικο οσο παλιοτερα. απλα εμενα μου φαινεται δυσκολο. τι να πω, βγαζω λιγοτερα απο ολους, πουλαω χειροτερα απο ολους δεν ξερω τι φταιει!
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Edited Δεν συμφωνούσα με τον εαυτό μου Doug στα @@ σου και το gear switch με 5NV είσαι gg κυνηγώντας ότι elites υπάρχουν. Όσο για τα 20 κίτρινα που βρήκαν όλα χάλια,τι να κάνουμε έτσι είναι το game,το καλό πράμα αργεί.
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 αν ειναι ετσι οπως τα λες οντως (σορρυ δεν τα ξερω αυτα) ειναι σχεδον χ4 περισσοτερες πιθανοτητες. τι να πω.. μακαρι να μπορεσω να βρω αντικειμενα με Mf!
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Γράψε άκυρο στο εξήγησα λάθος,το MF επηρρεάζει το quality του item magic/rare/legendary etc και όχι το ilvl. Αν υποθετικά ένα rare έχει 2% πιθανότητα να πέσει τότε με 5ΝV και +200%MF γίνεται 7.5% To να πέσει αυτό το rare όμως με ilvl63 το chance θα παραμείνει 2% εφόσον βρίσκεσαι στο Act1
jim777 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Οχι δεν ειναι 4χ πιθανοτητες για καλυτερο αντικειμενο. Ειναι 4χ πιθανοτητες white>blue>yellow>set>legendary αν με καταλαβαινεις αλλα για set/legendary ειναι πολυ μικρες οι πιθανοτητες ουτως ή αλλως. Σαν να παιζεις 4 δελτια τζοκερ οποτε κλαιν. Με το νεο συστημα και τα guaranteed yellow items εγω δε θα ασχολιομουν με το MF.
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ερωτηση το mf γενικα ειτε ειναι απο valor, απο οπλα η απο οπουδηποτε, ανεβαζει πιθανοτητες να βρεις περισσοτερα αντικειμενα η ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Λοιπόν έκατσα να δοκιμάσω να δώ πρακτικά τι γίνεται με το act 1 που είναι πολύ της μόδας τώρα με τα repair. 1:20 λεπτά με υπερβολικά χαλαρό ρυθμό. 50k σύνολο σε repairs - 7 deaths (απο molten σκάσιμο και απροσεξία, μπορεί να βγεί και με 0) 140k καθαρό gold gain 15pots+ αν αυτό θεωρείται gain Διαδρομή ψιλοrandom όπου μου ερχόταν να πάω με τα waypoints Festering woods>fields of misery>northern/southern highlands>halls of agony 1-2-3>cursed hold>butcher. Items το αποτέλεσμα του screenshot. Μπλέ σήκωνα μόνο όταν δε βαριόμουν και αν ήταν πάνω απο 500g στον vendor. Mf 120% (μετά το πόστ του stavraka θα κάνω το ίδιο run με mf gear που είμαι περίπου στα 250%) Ilvl 55-59:27 60:5 61:9 62:6 63:1 Pretty much στα rates που λέει η blizz. Θα κάνω id και αν δεν κάτσει τίποτα πάνω απο 1m δεν ξαναπατάω act1 παρα μόνο με full mf για να δοκιμάσω αυτό που λέει ο stavrakas.
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Πόσο ωραία φαίνονται τα rare unidentified ε? @Doug Θεωρητικά το MF επηρρεάζει το quality όπως σου είπα δηλαδή αν το item θα πέσει magic/rare/legend. Πρακτικά όμως αν το game σου rollarei 2-3 rares σε ένα elite group τότε παίρνεις περισσότερα και καλύτερα items(π.χ rare αντί για magic)
Προτεινόμενες αναρτήσεις