Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε εχω την αισθηση οτι καποιο προβλημα εχουν το build/items σου. Πως πεθαινεις στο act 1??? Τι class εισαι? Σε ολο το act1 υπαρχουν γυρω στα 30 elite grps και φανταζομαι θα πετυχεις 3 περιπου goblins οποτε μιλαμε για 50 rares για πλακα. Δε θα ειναι ουτε τα μισα καλα προφανως απλα εσυ κυνηγας το 1 το καλο.

Doug μια συμβουλη. Συνεχισε να διαβαζεις και να postαρεις εδω αλλα για την πλακα σου. Δυστυχως δεν εχεις ιδεα για το game σ αυτο το thread αναθεμα αν υπαρχουν 2-3 χρησιμα posts να σε βοηθησουν. Υπαρχει το official forums το diablofans και ακομη και στο reddit μπορεις να βρεις και να μαθεις πολλα πραγματα απο builds μεχρι οτιδηποτε.

Με αυτες τις τιμες στο ΑΗ ειναι πανευκολο να πουλησεις τα παντα και ενα καλο αντικειμενο τη βδομαδα αρκει για 20m πραγματικα. Εγω δε μπορω να βρω upgrade για μενα με 15m και δεν εχω και τιποτα σοβαρα items.

Τωρα αυτη την ιστορια με το indestructible ειλικρινα δε καταλαβαινω που σε βοηθαει. Με 2 items που πηρες πληρωσες Χ' date=' εχασες Υ stats και σωζεις 3k καθε 10 deaths. Για να φτασεις 15m σωζοντας gold απο repair χρειαζεσαι κυριολεκτικα 50000deaths. Good call m8.

Μηπως...λεω μηπως να farmαρες το act που μπορεις γρηγορα χωρις deaths?[/quote']

Ωραια ξερεις τι; Επειδη αν οντως εισαι παιχτερας (χωρις ειρωνια) ΘΕΛΩ να μαθω απο σενα, μπορουμε να τα πουμε το απογευμα μεσα σε παιχνιδι; Γιατι αν οντως υπαρχουν κολπα, θελω να τα μαθω. Οποτε θες στειλε μου πμ

Για πρώτη φορά πουλησα κάτι πάνω απο 1 μυριο' date='2.4 για την ακρίβεια.Ας είναι καλα το act 3.Τουλάχιστον τώρα έχω για repairs.

Ps.μερικοί έχουν καταντήσει πολύ κουραστικοι (tip-το 21 μήπως έπρεπε να είναι 12?)[/quote']

Αχ με πληγωνεις. Με ειπες 12χρονο; Πως θα κοιμηθω τωρα; Κανε με ενα ignore ρε φιλε να ησυχασεις κι εσυ να ησυχασουμε κι εμεις. Ετσι κι αλλιως κατι ουσιαστικο ποτε δε λες.

Εσεις που βρισκετε καλα αντικειμενα, εχετε υψηλο mf?

Δημοσ.
Μου έχει πέσει legendary με 0 mf' date=' ενώ με 250 mf ποτέ. :P[/quote']

Μια φορα εχει γινει τυχει και βρηκες σουπερ αντικειμενο η πολλες; Κοιταω να δω αν αξιζει να ανεβασω mf η οχι

Δημοσ.

Έχω gear που αλλάζω πριν φάω τα elites με 250 mf και συνήθως μαζεύω ένα κίτρινο παραπάνω απ ότι θα μάζευα αν δεν άλλαζα σε mf. Όποτε κάνε την πράξη.

Δημοσ.

Και εγώ δεν ψοφάω για κανένα λόγο ACT1 μόνο όταν αλλάζω το MF Gear και άν γίνεται της Πόπης κάτω απο φωτιές poison και άλλα σχετικά

Act2 δεν μου κάνει αίσθηση να δοκιμάσω γιατί ο χάρτης μου φαίνεται απλωμένος και νομίζω οτι χάνω τσάμπα χρόνο τριγυρνώντας...

Act1 είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα route (μιλάω για Imprisoned Angel και κάτω που συνήθως παίζω)

To dps μου είναι αισχρό atm... το έχω ρίξει πολύ χαμηλά για χάρη του HP/Resistances και των λοιπών αμυντικών "συστημάτων" :) Το θετικό είναι ψοφάω πολύ δύσκολα όμως και ότι παίζοντας με καλούς dps'rs σε public games όλα πάνε τέλεια...

Δε ξέρω αν αξίζει απο την άλλη να μοιράζω το mf μου με όλο το group ...

Όσοι ψήνεστε για runs με MF ας πούμε τουλάχιστον κοντά στο 300% μαζί με τα 5 stack να κανονίσουμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας

Add LuNaTiC#2883 γιατί δεν είμαι στο σπίτι τώρα.

Υγ. Έχω φτιάξει μέσω του AutoHotKey macro για να αλλάζω το Gear μου σε λίγα second... γιατί manually όλο ατυχήματα είχα :)

Δημοσ.

Εφτασα 2-3 dungeons πριν τον butcher πριν φαω ακυρο απο την επανεκκινηση των σερβερς.

200-250k gold κερδος

2-3 κιτρινα που θα δοκιμαστουν στο ΑΗ

1 upgrade (amulet me 63% crit dmg...εδωσε ρεστα απλα +6000 dps προσθεσε το μπαγασικο)

Ενταξει πλεον οπως το ειπε ο τζιμ , κυνηγας το 1-2 καλα αντικειμενα που θα αποτελεσουν upgrades και κανα δυο που θα φυγουν σε καλα λεφτα στο ΑΗ.

Μπορει να σου κατσουν , μπορει και να φας ακυρο...

Αυτο ακριβως λεμε αδερφε. Το upgrade που βρηκες μπορει να κοστιζει millions οποτε τι καθομαστε ασχολουμαστε με repair costs. Απ αυτα που λες εβγαλες κανα 500αρι στο νερο + οσο παει το amulet που θα μπορουσε να ειναι και 2-3millions σε κανα 2ωρο?

Doug δε ξερω αν με ειρωνευεσαι αλλα αν βρω χρονο θα σου στειλω κανα msn/skype να τα πουμε αν και πιο πολυ θα σε παραπεμψω σε αλλα forums τα οποια ανεφερες και θα βρεις πολυ καλυτερα πραγματα απο τις πιπες που λεει ενας jim777/klainmaingr/paularas/zeniath κτλ.

Δημοσ.

Υγ. Έχω φτιάξει μέσω του AutoHotKey macro για να αλλάζω το Gear μου σε λίγα second... γιατί manually όλο ατυχήματα είχα :)

Δώσε καμιά λεπτομέρεια ρε παληκάρι! Ακουγεται πολυ καλό αυτό! Υποτιθεται πως έχω ξεχωρίσει το MF & GF στο inventory για να τα αλλάζω ευκολα, αλλά καταλήγω να φοράω ότι ναναι πάνω στην αλλαγή..

Δημοσ.

Χρεωκοπήσαμε από ευρώ χρεωκοπήσαμε και από gold αφού η Blizzard στην αγωνιώδη προσπάθεια της να στρέψει τους παίχτες στο RMAH ανέβασε στα ύψη το repair cost.

Απλά γελοία.

Βρήκα κάτι όμως που μου αρέσει και είναι το παρακάτω track

http://www.youtube.com/watch?v=ND94Hq5dovo

Δημοσ.

Και εγώ αυτό πάθαινα γι αυτό τώρα το μόνο που κάνω είναι να ανοίγω το Inventory και να πατάω το F1 ... ή οπουδήποτε άλλο κουμπί θέλω να του βάλω να μου αλλάζει το gear.

Όποιος θέλει additional info μπορεί να ψάξει σχετικά video στο Youtube...ή να με βρεί σε Quakenet / Nickname LuNaTiC-7 ... μέσω του game... ή στο chat του Stream κτλ... Απλά έχετε υπομονή αν δεν απαντάω ίσως είμαι afk ή δεν κοιτάζω την συγκεκριμένη οθόνη... *( έχω κάμποσες)

Δημοσ.

Εγώ έχω το Logitech G11 και προσπαθώ να βρω πως γίνεται να ανοιγω το inventory και να αλλάζω σε MF χωρίς επιτυχια μέχρι τώρα

To έκανες με ξεχωριστό πρόγραμμα ? ή του Keyboard/Mouse σου ?

Δημοσ.

Έχω gear που αλλάζω πριν φάω τα elites με 250 mf και συνήθως μαζεύω ένα κίτρινο παραπάνω απ ότι θα μάζευα αν δεν άλλαζα σε mf. Όποτε κάνε την πράξη.

με μαγο? :blink:

• Super Moderators
Δημοσ.

μια χαρά το κάνεις αρκεί να είσαι γρήγορος, ο range/kiter έχει μεγαλύτερη ευκολία στην αλλαγή gear

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...