Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια βλεπω στο forum τησ blizzard στα hardcore section κατι να λενε Trading my HC Gold for your SC gold

Τι εννοουν ; Μπορει καποιος να μου εξηγησει ?

Στο Hardcore ειναι αλλα gold ?!?!?

Items, gold και γενικότερα ό,τι μπορεί να μπει στο stash δεν γινεται share στους softcore & hardcore characters του ίδιου account.

Δημοσ.

Από το 1.03 patch και μετά, οι νέοι χρήστες που αγοράζουν την ψηφιακή έκδοση του Diablo 3, ΔΕΝ θα έχουν πρόσβαση στο πλήρες παιχνίδι για τις πρώτες 72 ώρες.

Περιορίζονται στο περιεχόμενο της Starter Edition.

Πιό συγκεκριμένα:

- Act I up to the Skeleton King is available

- Level 13 cap

- Matchmaking available only with other Starter Edition players

- No Auction House access (Real Money or Gold)

- Global Play is not available. Players attempting to connect to Diablo III Starter Edition in a region other than their Battle.net Account's home region will receive Error 12. See the Global Play support article for more information.

Δημοσ.

Φιλε εχω την αισθηση οτι καποιο προβλημα εχουν το build/items σου. Πως πεθαινεις στο act 1??? Τι class εισαι? Σε ολο το act1 υπαρχουν γυρω στα 30 elite grps και φανταζομαι θα πετυχεις 3 περιπου goblins οποτε μιλαμε για 50 rares για πλακα. Δε θα ειναι ουτε τα μισα καλα προφανως απλα εσυ κυνηγας το 1 το καλο.

To θεωρειτε αδυνατο να πεθανεις δηλ στο act1 ?for real ? 4-5 deaths φυγανε σε γκρουπ με invicible minions.+ ο,τι αλλα affixes ειχε το γκρουπ.Και οπως ειπα τα μισα deaths ηταν βλακεια δικια μου.Ναααα θα προλαβω το τελευταιο hit , ας μην σκασω smoke ..εε του κατσε του elite το hit...γνωστη ιστορια μετα.

Ή μην μου πει οτι κανεις δεν εχει παει να μαζεψει τα αντικειμενα και ξεχναει οτι παιζει explosion και την παταει ....

Παιζω DH και εχω ~90k dps με sharpshooter..συνηθιζα να εχω 110k-120k dps και ειχα τα ελιτες στο 1 10-15 δευτερολεπτα οτι συνδυασμος affixes και να ειχανε...

Τωωρα μερικοι συνδυασμοι θα με φιλοδωρησουν 2-3 deaths.

Δημοσ.

κανενα καλο σετ για dh παιζει να μου δωσει κανεις? ειμαι 26 lvl και δεν μπορω με τιποτα να περασω σολο τον belial

• Super Moderators
Δημοσ.

To θεωρειτε αδυνατο να πεθανεις δηλ στο act1 ?for real ?

μόνο με lag πλέον ή αν φοράω MF gear...

Δημοσ.

Ενταξει οκ παω πασο με glasscannon εχω καιρο να παιξω (χαιρομαι ιδιαιτερα γι αυτο ;p) αλλα κ παλι για να χεις αυτο το dps λογικα εχεις καλουτσικα items οποτε θα σου προτεινα να παιξεις act2.

Παιζει κανας σοβαρος βαρβαρος στο forum να τον ρωτησω με pm κανα 2 πραγματα λιγο πιο πολυπλοκα απο "τι κανει το armor?"?

Δημοσ.

εχει κανενας προβλημα στην συνδεση? λεει οτι κανουν rr τους servers και ισως για αυτο να μην μπορω να μπω

Δημοσ.

Ενταξει οκ παω πασο με glasscannon εχω καιρο να παιξω (χαιρομαι ιδιαιτερα γι αυτο ;p) αλλα κ παλι για να χεις αυτο το dps λογικα εχεις καλουτσικα items οποτε θα σου προτεινα να παιξεις act2.

Παιζει κανας σοβαρος βαρβαρος στο forum να τον ρωτησω με pm κανα 2 πραγματα λιγο πιο πολυπλοκα απο "τι κανει το armor?"?

Στο 2 τα ελιτες δεν πολυπαλευονται...και γενικοτερα νοιωθω "glass" περισσοτερο απο "cannon"...αν ανεβασω dps ...ισως ασχοληθω με το 2.

Το να εισαι στην τσιτα σε καθε στροφη , δεν ειναι διασκεδαση απο ενα σημειο και μετα...(εκτος και αν παιζεις hardcore).

Δημοσ.

κανενα καλο σετ για dh παιζει να μου δωσει κανεις? ειμαι 26 lvl και δεν μπορω με τιποτα να περασω σολο τον belial

Το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα καλο weapon στα λεβελ σου απο το ΑΗ+ quiver με dexterity και σοκετ,ακομα βαλε λιγο vitality μην πηγαινεις με 500life,τουλαχιστον 1500+ ..

Δημοσ.

Εφτασα 2-3 dungeons πριν τον butcher πριν φαω ακυρο απο την επανεκκινηση των σερβερς.

200-250k gold κερδος

2-3 κιτρινα που θα δοκιμαστουν στο ΑΗ

1 upgrade (amulet me 63% crit dmg...εδωσε ρεστα απλα +6000 dps προσθεσε το μπαγασικο)

Ενταξει πλεον οπως το ειπε ο τζιμ , κυνηγας το 1-2 καλα αντικειμενα που θα αποτελεσουν upgrades και κανα δυο που θα φυγουν σε καλα λεφτα στο ΑΗ.

Μπορει να σου κατσουν , μπορει και να φας ακυρο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...