Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ο μονος λογος που ισως το αλλαξουν λιγο ειναι γιατι ολοι θα το ριξουν στα Indestructible και θα χαλασει το παιχνιδι.
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Απορια για οποιον εχει ΣΗΚΩΣΕΙ λεφτα απο την Paypal για πουλημενο αντικειμενο στο ΑΗ. Χρησιμοποιεισατε prepaid Η τραπεζικο λογοριασμο?
jim777 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Τωρα σοβαρα μιλατε για τα repair costs? Εχετε δει πλεον το loot που παιρνεις σε 2ωρες μετα απο ενα act1-2 full clear? Οι πιθανοτητες να βγαλεις ενα item 200k-10m εχουν αυξηθει εις το απειρο με το νεο patch και συζητατε για 20k repair? Εχει 2μερες τωρα βγαζω 15m σε 3ωρες ανα μερα χωρις extreme drops (mara's kalidoscope ηταν το καλυτερο) Doug σε ολο το πλανητη παιζει μονο εσυ να παιζει με indestructible οτι class και να εισαι. Συνελθετε και προσπαθηστε να καταλαβετε επιτελους το παιχνιδι. Πλεον δε φαρμαρεις act3. Αντιθετα ξεκινας στο start του act1/2 (οπου νιωθεις ανετα) και το πας μεχρι τελος (δε κανεις απλα belial αν εισαι tank barb). Αυτος ειναι ο τροπος farming και υποθετω ειναι αρκετα δυσκολο να ψοφησεις πανω απο 10ρια φορες. Ξεχαστε τα siegeruns. Ειναι pointless να φας 5 elites και το boss για να βγαλεις 1-4 rares at best. Κανε ενα clear οποιο act γουσταρεις με 15-20 elite packs+2bosses για κοντα στα 30 rares με ελαφρως χειροτερες πιθανοτητες απο siegerun και χωρις να παιρνουν πανω απο το 2πλασιο χρονο.
Locko Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Απορια για οποιον εχει ΣΗΚΩΣΕΙ λεφτα απο την Paypal για πουλημενο αντικειμενο στο ΑΗ. Χρησιμοποιεισατε prepaid Η τραπεζικο λογοριασμο? Prepaid. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει διαφορά.
mphxths Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 @jim Δεν συμφωνω απολυτως.. Οκ να κανω φουλ run act1 ..το χω θα το βγαλω αερα. Επισης θεωρω , αν ειμαι λιγο προσεκτικος με το "περιβαλλον" και τα γκρουπς οτι εχω και το act2...να στο βγαλω ολο δηλ. με καμμια δεκαρια θανατους μεχρι τον belial (belial not included ) Τι να το κανω ?Αφου θα χω πεθανει στα ελιτε γκρουπς 20 φορες σε καθε ενα απο αυτα?Και μην μου πεις οτι τα gold drops ειναι τοσα ωστε να καλυψεις τα εξοδα σου εκτος και αν εχεις 200+ % GF. Απο την αλλη εχω αρκετα αξιολογα κιτρινα στο stash εδω και καιρο...και οταν λεω αξιολογα εννοω με +xx all resist (30-40-50 και πανω)...αλλα με +xx critical dmg (30 και πανω)..και καποια αλλα γενικα με καλα stats...και ομως δεν λενε να πουληθουν επουδενι...εχω υιοθετησει φλατ τιμες... 35-45k ο,τι παρεις.... εεεε και να πουλαω 1-2 στις 2 μερες... ισως δεν ειμαι καλος εμπορος..τι να πω....
altair Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 18k dps η μαγισσούλα και σπρώχνω προς τα πάνω μπας και καθαρίσει το act 2 (έχουμε και δουλειες γκρρ)... παιδια με τις ύδρες τι παίζει πλέον? τζάμπα αγόρασα όπλο με 2500hp on mobkill? θα δείξει...
jim777 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Φιλε ξεχαστε τα gold runs που ηταν μια παπαρια ουτως ή αλλως. Πλεον φαρμαρεις οπου και να φαρμαρεις για top tier items που ειτε θα κανεις upgrade η θα βγαλεις τα μαλλια σου σε πωληση. Αν ψοφησεις 20 φορες στο act2 (που μου φαινεται λιγο υπερβολικο) το κοστος των repairs ειναι 100k max. Σου βαζω και 20k για pots. Αυτα τα βγαζεις μεσες ακρες μονο απο το gold που πεφτει και μετα σου μενουν 30 rares με αξια 2k-20m. Προσωπικα μου ακουγονται καλες οι πιθανοτητες να βγαλεις κατι (σε συγκριση με πριν παντα) Αν καποιος για καποιο λογο ψοφαει 300φορες στο act2 δε τρεχει κατι το να παιξει act1 και να μη πεθανει ποτε. Απλα half drops. Απλα παιδια ξεχαστε τα gold runs.Τελειωσαν. Δεν επρεπε να ειχαν αρχισει ποτε. Πλεον ψαχνεται items και δε σπατε βαζα. Ειναι η πρωτη φορα που το παιχνιδι εχει καποιο νοημα για μενα.
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Τωρα σοβαρα μιλατε για τα repair costs? Εχετε δει πλεον το loot που παιρνεις σε 2ωρες μετα απο ενα act1-2 full clear? Οι πιθανοτητες να βγαλεις ενα item 200k-10m εχουν αυξηθει εις το απειρο με το νεο patch και συζητατε για 20k repair? Εχει 2μερες τωρα βγαζω 15m σε 3ωρες ανα μερα χωρις extreme drops (mara's kalidoscope ηταν το καλυτερο) Doug σε ολο το πλανητη παιζει μονο εσυ να παιζει με indestructible οτι class και να εισαι. Συνελθετε και προσπαθηστε να καταλαβετε επιτελους το παιχνιδι. Πλεον δε φαρμαρεις act3. Αντιθετα ξεκινας στο start του act1/2 (οπου νιωθεις ανετα) και το πας μεχρι τελος (δε κανεις απλα belial αν εισαι tank barb). Αυτος ειναι ο τροπος farming και υποθετω ειναι αρκετα δυσκολο να ψοφησεις πανω απο 10ρια φορες. Ξεχαστε τα siegeruns. Ειναι pointless να φας 5 elites και το boss για να βγαλεις 1-4 rares at best. Κανε ενα clear οποιο act γουσταρεις με 15-20 elite packs+2bosses για κοντα στα 30 rares με ελαφρως χειροτερες πιθανοτητες απο siegerun και χωρις να παιρνουν πανω απο το 2πλασιο χρονο. Δε μας δειχνεις και τα αντικειμενα που πουλας για 15Μ το τριωρο; Να μιλαμε ξερουμε ολοι. Καλα εσυ μπορει να εισαι και παιχτουρα.... Και για να τελειωνουμε με το αστειο που μερικα παιχτρονια βγαζουν τα κερατα τους... Ο εξοπλισμος μου ολος μαζι αγοραστηκε για συνολικα 600κ χρυσο. Να σε δω εσενα με μαγο και τετοιο εξοπλισμο να πεθαινεις σε 2 ολοκληρα ακτ ινφερνο μονο 10 φορες...
mphxths Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ειμαι εν μεσω full run act1 Μολις εβγαλα τον σκελετον κινγκ ( 1ωρα περιπου μου πηρε) Μερικα στατιστικα : 1.exploration = 80-85% (πιανει και η βαρεμαρα ωρες ωρες...) 2.deaths = ~15 (τα μισα απροσεξια μου , τα αλλα μισα κατι περιεργα ελιτε γκρουπς....) 3.drops = αμετρητα μπλε και κιτρινα εκ των οποιων ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ πηγαν vendor.Σαβουρες απο τις λιγες.Μονο ενα τοξο κρατησα που μου φανηκε καλο (919.6 dps , 182 min / 326 max dmg / 25% dmg / 1307 life after kill / critical hit dmg 93% / cost of zombie charger -2 mana (witch doctors)) 4.Κερδος σε golds (μετα απο σπρωξιμο σαβουρας και repair) = 85-90k Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μην ολοκληρωσω το run .Πολυ βαρεμαρα και κερδος μηδαμηνο...
Tmark Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 15 deaths μέχρι skeleton king κάτι δεν πάει καλά αγορίνα..
paularas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 festering woods 4-5 stacks -> cemetery -> 3 caves x 3 packs -> leorics mansion και πίσω 2 packs -> lvl 1,2 απ εξω -> 3, 4 -> kill bucher for the lolz -> proffit. lvl 60 και κάτω ventor , lvl 60 και πάνω ah or dis . 1 φορά την ημέρα αυτό είναι ΣΙΓΟΥΡΑ 200κ gold + mats + μαλακίες και ΙΣΩΣ και ένα καλό αντικειμενάκι... follow the path και θα βγείτε κερδισμένοι... και δεν βάζω μέσα act 2,3,4 που θα φάτε (θεωρητικά) κάσες. Άσε που τα 3,4 είναι ΑΚΟΜΑ bugarismena και δεν πετάνε loots (unofficial post)... όσο για την δυσκολία τους περάσαμε αέρα πατέρα 2,3 και μισό 4 με ούτε 50 κάσες ο κάθε ένας στο σύνολο... (ναι 50 είναι λίγες για 3 act να καθαρίσεις παρέα με βλαμένους φίλους σου) btw 60κ w/o ss , 145 k με ss
jim777 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Φιλε εχω την αισθηση οτι καποιο προβλημα εχουν το build/items σου. Πως πεθαινεις στο act 1??? Τι class εισαι? Σε ολο το act1 υπαρχουν γυρω στα 30 elite grps και φανταζομαι θα πετυχεις 3 περιπου goblins οποτε μιλαμε για 50 rares για πλακα. Δε θα ειναι ουτε τα μισα καλα προφανως απλα εσυ κυνηγας το 1 το καλο. Doug μια συμβουλη. Συνεχισε να διαβαζεις και να postαρεις εδω αλλα για την πλακα σου. Δυστυχως δεν εχεις ιδεα για το game σ αυτο το thread αναθεμα αν υπαρχουν 2-3 χρησιμα posts να σε βοηθησουν. Υπαρχει το official forums το diablofans και ακομη και στο reddit μπορεις να βρεις και να μαθεις πολλα πραγματα απο builds μεχρι οτιδηποτε. Με αυτες τις τιμες στο ΑΗ ειναι πανευκολο να πουλησεις τα παντα και ενα καλο αντικειμενο τη βδομαδα αρκει για 20m πραγματικα. Εγω δε μπορω να βρω upgrade για μενα με 15m και δεν εχω και τιποτα σοβαρα items. Τωρα αυτη την ιστορια με το indestructible ειλικρινα δε καταλαβαινω που σε βοηθαει. Με 2 items που πηρες πληρωσες Χ, εχασες Υ stats και σωζεις 3k καθε 10 deaths. Για να φτασεις 15m σωζοντας gold απο repair χρειαζεσαι κυριολεκτικα 50000deaths. Good call m8. Μηπως...λεω μηπως να farmαρες το act που μπορεις γρηγορα χωρις deaths?
LuNaTiC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Που είναι το πινακάκι που έλεγε πριν τα ποσοστά και ισχύει τώρα? droprates κτλ
starmanwarz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Για πρώτη φορά πουλησα κάτι πάνω απο 1 μυριο,2.4 για την ακρίβεια.Ας είναι καλα το act 3.Τουλάχιστον τώρα έχω για repairs. Ps.μερικοί έχουν καταντήσει πολύ κουραστικοι (tip-το 21 μήπως έπρεπε να είναι 12?)
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ρε παιδια βλεπω στο forum τησ blizzard στα hardcore section κατι να λενε Trading my HC Gold for your SC gold Τι εννοουν ; Μπορει καποιος να μου εξηγησει ? Στο Hardcore ειναι αλλα gold ?!?!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις