Doug21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Με σάλιο και υπομονή ναι αυτο το ξερω αλλα βασικα μιλαω κυριολεκτικα! ας πουμε εγω απεναντι τους πεθαινω πριν πεθανουν μιας και μου κανουν αναλογικα περισσοτερη ζημια ανα δευτερολεπτο απο οτι κανω εγω! εκει τι κανουμε ειναι το θεμα! σου το δίνει και εσύ του δίνεις gold, τόσο απλά μπορεις να ριξεις ενα ποσο χρυσου κατω η υπαρχει καποιος αλλος τροπος? με φωτιά καλα πολυ πετυχημενο
ultralisk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 υπάρχει ένα μαγικό skill που ονομάζεται trade...use it
Doug21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 υπάρχει ένα μαγικό skill που ονομάζεται trade...use it λες να ξερω τι και που ειναι αυτο και να ρωταω ετσι για πλακα? δεν εχω ιδεα τι ειναι το Trade. τωρα αν για καποιο λογο σε κουραζει να απαντας σε ερωτησεις του φορουμ (γιατι να φτιαχτηκαν αυτα τα φορουμ δεν εχω ιδεα) καλυτερα να μην μου απαντας εμενα. αν εχεις κατι να βοηθησεις με χαρα να το ακουσω. ____________ πισω στα σημαντικα, πρωτη αλλαγη skills μπας κι αλλαξει κατι, εβγαλα τον ΑΡΧΟΝΤΑ τον archon κι εβαλα το φαμιλιαρ για ενα 12% (4κ περιπου) εξτρα dmg μπας και φτιαξει τιποτα
ultralisk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 αναρωτιέμαι αν έχεις ψάξει το οτιδήποτε μόνος σου ή αμέσως μπαίνεις εδώ και ρωτάς anyway κάνεις τον άλλον invite στο group σου, δεξί click στο πορτραίτο του παίκτη πάνω αριστερά και trade PS...σαφώς και θα παίξεις Inferno χωρίς Archon
Doug21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 αναρωτιέμαι αν έχεις ψάξει το οτιδήποτε μόνος σου ή αμέσως μπαίνεις εδώ και ρωτάς anyway κάνεις τον άλλον invite στο group σου, δεξί click στο πορτραίτο του παίκτη πάνω αριστερά και trade PS...σαφώς και θα παίξεις Inferno χωρίς Archon δεν ξερω αν εχεις παιξει με archon αλλα ο μονος λογος που δεν ειναι MUST στο ινφερνο ειναι επειδη ΕΙΝΑΙ must το diamond skin το οποιο και φυσικα δεν εχει. οσο για την προηγουμενη ερωτηση σου, φυσικα και ψαχνω, εδω μεσα. αυτος ειναι και ο λογος του φορουμ. στο ξαναειπα, αν σου τη σπαω η δε σου αρεσει η παρουσια μου, απλα πας στο προφιλ σου, διαχειρηση χρηστων και με κανεις Ignore. ετσι δε θα με ξαναδεις ΠΟΤΕ.
ultralisk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 όχι είμαι level 60 και δεν ξέρω τι είναι αυτό το archon?είναι skill?τι cooldown έχει?κάνει damage ή δίνει κάποιο armor?
Doug21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 όχι είμαι level 60 και δεν ξέρω τι είναι αυτό το archon?είναι skill?τι cooldown έχει?κάνει damage ή δίνει κάποιο armor? μα αφου μυρισα τα νυχια μου και δεν μου ειπαν οτι παιζεις wizard. μαλλον εχω καιρο να τα κοψω. ΧΙΛΙΑ συγνωμη. νιωθω τετοια ντροπη Σουπερ μπλιζαρντ. απλα κολλησε το παιχνιδι και δεν προχωραει ο παικτης κι αναγκαστικα exit και χασαμε ta 5 valor....
zeniath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 μου θυμίζει koularasss στο League of Legends thread
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ τον φίλο nevermore για το guest pass !!
Doug21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 επιχειρηση "ignores durability loss" μολις ξεκινησει γιατι δεν παει αλλο bracers DONE gloves DONE
nevermore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 πάντως να παίζω act1 συνέχεια δεν λέει βαρέθηκα... στο act2 στα κωλο dungeon για τον Kulle πέφτει μνήμα... και κοστίζει πλέον το άτιμο...
Tmark Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Θα το φτιάξουν με κάποιο hotfix αυτό με το repair cost, δεν παίζει..
Locko Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Θα το φτιάξουν με κάποιο hotfix αυτό με το repair cost, δεν παίζει.. Σύμφωνα με blue post θα fixάρουν να μην χάνεις τόσο πολύ durability από τα hits. Όσον αφορά τα deaths θα τα αφήσουν στο ίδιο επίπεδο γιατί όπως απλά είπαν (και έχουν εν μέρει δίκιο) ο θάνατος πρέπει να είναι κάτι που πραγματικά προσπαθείς να αποφύγεις και όχι να κανεις suicide missions συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις