Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχει 4-5 διαφορετικά goblins μην το ξεχνάμε αυτό

αυτο δεν το ηξερα καν! δεν προλαβαινω να διαβασω και ονομα! το παιρνω στο κυνηγι! ασε που ο τεμπλαρ μου το χαλαει γιατι πεταγεται και τον χτυπαει και αυτο τρεχει!

ερωτηση παιδια, για το exquisite essence μιλαμε lvl 60 required ετσι? οχι lvl 60 το Item.σωστα?

κι αλλη ερωτηση. υπαρχουν κιτρινοι εχθροι που δεν ειναι ελιτε?

Δημοσ.

κι αλλη ερωτηση. υπαρχουν κιτρινοι εχθροι που δεν ειναι ελιτε?

Ναι κατι quest-related mini boss , που ειναι σε επιπεδο εφαμιλλο των ελιτε , αλλα με μωβ χρωματακι στο ονομα τους.Και προφανως δεν συνυπολογιζονται στο valor buff.

Δημοσ.

χμ οπως dargon εννοεις? δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν κατι τετοιο γιατι βρεθηκε τυχαια και δε μου εδωσε κανενα κιτρινο κι ας ειχα 5 στακ.

μπορει τωρα καποιος να μου εξηγησει τι παιζει με το public chat στο παιχνιδι μεσα? εκτος απο κατι **** που υπαρχουν. αυτο που λενε WTS (want to sell) ολη την ωρα και ποσταρουν ενα αντικειμενο, τι ακριβως ειναι?

Δημοσ.

Αν έπαιζες το παιχνίδι αντί να γράφεις εδώ όλη την ώρα, θα τις είχες λύσει όλες αυτές τις απορίες που έχεις παραθέσει στις τελευταίες 50 σελίδες..

Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Είστε κακοί. -_-

Με το να θέτουμε ερωτήματα στο φόρουμ, πρώτα από όλα ικανοποιούμε κοινωνικές μας ανάγκες, επικοινωνόντας με άτομα ίδιων ενδιαφερόντων. Εν συνεχεία μπορεί να καλύπτουμε και γνωστικές μας ανάγκες.

Κατα τα άλλα το έχετε κάψει τελείως με το παιχνίδι αυτό. :P

Πού να βγεί και το Τorchlight 2. Εκεί είναι που θα τρελάνετε τελείως ;)

Δημοσ.

Αφιερωμένο στον Doug21, το βρήκα σε άκυρη φάση και δεν άντεξα να μην το βάλω :D

LSJ9Y.jpg

Και ένα για τον jim777 (σοβαρά δε ξέρω πως πέφτω πάνω σε αυτά

ldRbY.jpg

Δημοσ.

ναι αυτο το εγραψα κι εγω.... το θεμα ειναι πως

σου το δίνει και εσύ του δίνεις gold, τόσο απλά

μιας και το ανεφερες ειχα την απορια. ΠΩΣ σκοτωνουμε αυτα με το reflect dmg?

με φωτιά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...