Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ball lightning είτε χτυπάει πάνω απο μία φορά στο hitbox είτε μπαίνει στη μέση το extra lightning dmg αλλα όπως και νά χει βαράει συχνά 2 νούμερα (3 κάποιες φορές) σε ένα mob. Δεν είναι nether αλλα είναι ανεκτό μέχρι να ανακαλύψουμε κάποιο άλλο hatred dump που να αξίζει τα λεφτά του (το cluster με τα bombs κάνει καλό dmg αλλα τρώει υπερβολικό hatred). Για single target μαζί με κάνα mortal enemy/bat ίσως και να το χρησιμοποιούσα για progress. Αλλα για farm nv με 50hatred cost με τίποτα.

ερωητηση.....

Διαβαζω κατι 450 k repair ..... Δηλαδη αν κανεις πως εχεις μεγαλο προβλημα και εχεις στην ακρη ξερω γω 500k gold ....και ψοφας τοσο ωστε να τα δωσεις στο repair....μετα ? Αν κοκκινησεις ; πως ακριβως ξανα μαζευεις λεφτα για να κανεις το repair αφου δεν εχεις items ? Μηπως ειναι λιγο υπερβολικο αυτο που εκανε η blizzard ?

20-30κ per δυνατό κιτρίνισμα είναι. Δεν είναι τόσο άσχημα αλλα αν ψοφάς εύκολα δεν είναι ότι καλύτερο. Μπορείς είτε με άλλο char μετά είτε να σε έχει κόψει να έχεις κάποιο βασικό durability loss gear και να φαρμάρεις με εκείνο κάνα act 1 μέχρι να έρθεις στα ίσα σου. Αλλα όποιος φτάσει να μην έχει 30k για τα repairs ενώ φαρμάρει ινφέρνο λογικά έχει κάνει κάτι πολύ λάθος.

Δημοσ.

Πως παει παιδες; Εχουν μειωθει πολυ τα εσοδα... Εχω φτασει σε σημειο να κραταω ΜΟΝΟ ενα δυο κιτρινα προς πωληση απο μπουτσερ ραν και τιποτα αλλο μιας και ο χρυσος παει σε επιδιορθωσεις.... Ισως ignores durability loss ειναι μονοδρομος

Δημοσ.

Πως παει παιδες; Εχουν μειωθει πολυ τα εσοδα... Εχω φτασει σε σημειο να κραταω ΜΟΝΟ ενα δυο κιτρινα προς πωληση απο μπουτσερ ραν και τιποτα αλλο μιας και ο χρυσος παει σε επιδιορθωσεις.... Ισως ignores durability loss ειναι μονοδρομος

Το ειπα και πριν , πλεον δεν συμφερει "butcher run" , "belial run" και δεν ξερωγω τι.Πλεον συμφερει πιο "πληρη" runs , ετσι ωστε με τα 5x valor να μαζευεις συνολικα περισσοτερα κιτρινα αντικειμενα και χρυσο.

Δημοσ.

Μπήκα Act1 Inferno με DH. Μια σφαλιάρα και ξάπλα το παλικάρι.

Χωρίς να έχω κιτρινίσει ακόμα, χρειάζεται 12000 gold για repair...

Μιας και χρήματα δεν υπάρχουν, που είναι καλύτερα να πάω για λίγο gold farming;

Δημοσ.

Klainmain πόσο Dps έχεις και είναι viable το ball lightning?

Εγώ με 110 δεν το βρήκα και ότι πιο εύκολο να φαρμάρω έτσι στο A3

Δημοσ.

Μπήκα Act1 Inferno με DH. Μια σφαλιάρα και ξάπλα το παλικάρι.

Χωρίς να έχω κιτρινίσει ακόμα, χρειάζεται 12000 gold για repair...

Μιας και χρήματα δεν υπάρχουν, που είναι καλύτερα να πάω για λίγο gold farming;

ε λογικα στο hell. τι build / stats εχεις ?

Δημοσ.

Το ειπα και πριν ' date=' πλεον δεν συμφερει "butcher run" , "belial run" και δεν ξερωγω τι.Πλεον συμφερει πιο "πληρη" runs , ετσι ωστε με τα 5x valor να μαζευεις συνολικα περισσοτερα κιτρινα αντικειμενα και χρυσο.[/quote']

Μα ο μπουτσερ δε με σκοτωνει. Οι ελιτε με σκοτωνουν κι εκει γινεται η χασουρα. Να γυρισω χελ δεν αξιζει γιατι θα πεφτουν χαζα αντικειμενα

Δημοσ.

Μα ο μπουτσερ δε με σκοτωνει. Οι ελιτε με σκοτωνουν κι εκει γινεται η χασουρα. Να γυρισω χελ δεν αξιζει γιατι θα πεφτουν χαζα αντικειμενα

Ναι αλλα δεν ξερω ποσες φορες ακομα θα το πουμε..η μπλιζ προωθει το σκοτωμα των ελιτες.Με 5x valor buffs εχεις εξασφαλισμενα 2 κιτρινα απο τα ελιτες...ενω οχι στα bosses.

Αρα σκεψου να ξεκινησεις full run act1.Μετα απο τα πρωτα 5 ελιτε γκρουπς...σε καθε ελιτε γκρουπς θα εχεις στανταρ 2 κιτρινα.....σκεψου το...

Δημοσ.

Τελικα 1 ή 2; Και ναι δεν ειπε κανεις οχι. Αλλα αφου τα ελιτε με σκοτωνουν ( 1 θανατος ανα ελιτε περιπου και μερικες φορες δυο) α λεφτα θα φυγουν γρηγορα. Αν δεν ηταν τα exquisite essence που πουλανε καλα ισως γυρνουσα χελ

Δημοσ.

Τα patch notes -> http://eu.battle.net/d3/en/blog/5238315/6457499#monsters

Λεει οτι τα elite/champ groups ριχνουν ενα "επιπλεον" αντικειμενο για τους παιχτες με 5αρι valor , το οποιο ειναι εγγυημενα κιτρινο.

Συνηθως ριχνουν ενα κιτρινο (οχι παντα ειναι η αληθεια) ..αλλα οι πιθανοτητες να σκανε 2 κιτρινα με 5αρι valor ειναι πλεον μεγαλες.

Δημοσ.

Indeed. Επίσης το goblinάκι με 5nv δίνει τουλάχιστον 2 rares (ή ήμουν πολύ τυχερός αλλα 5/5 ρίξανε 2-3 rares.)

Doug αν ψοφάς ακόμα στο act1 μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά στο skill build/gearing. Ρίξε μια ματιά σε κάνα vidεάκι και κάναν οδηγό για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναί πετάει συχνά 2-3 το κάθε pack, αλλά δεν είναι εγγύημένο/εξασφαλισμένο...

Δημοσ.

Indeed. Επίσης το goblinάκι με 5nv δίνει τουλάχιστον 2 rares (ή ήμουν πολύ τυχερός αλλα 5/5 ρίξανε 2-3 rares.)

Doug αν ψοφάς ακόμα στο act1 μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά στο skill build/gearing. Ρίξε μια ματιά σε κάνα vidεάκι και κάναν οδηγό για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη.

το γκομπλινακι εχει τυχει να μου δωσει 1 κιτρινο με 5αρι και κανενα οταν δεν ειχα στακ. τι να πω...

δεν κανω κατι λαθος μαλλον. απλα εχω το γνωστο glass cannon. πριν νερφαρουν το attack speed ημουν σχετικα οκ μιας και εβγαζα ραν μπουτσερ και χωρις να πεθανω. τα πραγματα λιγο πολυ ειναι απλα. αν με φτασουν με σκοτωνουν! να ανεβασω resistance κτλ δεν αξιζει μιας και θελει πολλα εκατομμυρια και το πολυ πολυ να χρειαζομαι δυο χτυπηματα να πεσω. απλα προσπαθω να ανεβασω πανω απο 50κ αθροιστικα dmg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...