Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προφανώς είναι μέσα στο dps του weapon, το ίδιο ισχύει και για το IAS του

ναι ειναι μεσα, το εχω βρει αυτο αλλα το θεμα ειναι ΠΟΙΟ το νοημα να υπαρχει απο κατω αφου ετσι κι αλλιως δεν αλλαζει κατι αλλο πια. γιατι να εχουν ενα εξτρα στατιστικο το οποιο ειναι ηδη μετρημενο και δεν προστιθεται πουθενα?

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν αρχαριος κι εγω να κανω μερικες ερωτησεις(lvl 12)..Το Blacksmith αξιζει να το αναβασουμε η θα κοστισει πολυ?Επισης αξιζει να πουληθουν με πραγματικα χρηματα yellow items αλλα χαμηλων lvl?Μεχρι στιγμης πουλαω magic και yellow με gold και φευγουν σχετικα ευκολα και σκεφτομαι οτι ισως τα δινω πολυ φτηνα..

Δημοσ.

Lunatic προσπάθησε λίγο τώρα με το inferno που είναι παιδική χαρά να κάνεις αυτό που όλοι οι υπόλοιποι βάρβαροι που actually έχουν δάχτυλα κάνουν εδώ και καιρό. Go go go μπορείς. Streamαρε το κιόλας να γουστάρουμε να σου δώσουμε και βραβείο :)

Τι κρίμα που έχω φάει Belial πριν το όλο σκηνικό τον "δακρύων" σου... και ναι δεν είναι κάτι το σπουδαίο απλά το έκανα με τα δικά μου @@ χωρίς imbalances τριφασικά dps με 10k hp και 50million gold ...

Και ναι μπορείς να το δεις και κάπου στο stream... που τόσο καψούρα το έχεις μιας και το αναφέρεις συνέχεια.... αλήθεια δεν έχεις βγάλει ήδη 1000 ευρώ απο το RMAH να πάρεις κανα streaming computer επίσης? Αν δεν το κάνες ήδη μη το ψάχνεις... ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ και δυστυχώς τώρα πρέπει να μάθεις να παίζεις :(

Δημοσ.

Πωπω ρε παιδί μου κανονική κονταρομαχία e-peen.

Η μάχη έχει @@,μπηχτές,δάκρυα.

μιλάμε για μάχη κανονική.

Δημοσ.

Τι κρίμα που έχω φάει Belial πριν το όλο σκηνικό τον "δακρύων" σου... και ναι δεν είναι κάτι το σπουδαίο απλά το έκανα με τα δικά μου @@ χωρίς imbalances τριφασικά dps με 10k hp και 50million gold ...

Και ναι μπορείς να το δεις και κάπου στο stream... που τόσο καψούρα το έχεις μιας και το αναφέρεις συνέχεια.... αλήθεια δεν έχεις βγάλει ήδη 1000 ευρώ απο το RMAH να πάρεις κανα streaming computer επίσης? Αν δεν το κάνες ήδη μη το ψάχνεις... ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ και δυστυχώς τώρα πρέπει να μάθεις να παίζεις :(

και εγω εφαγα diablo inferno πριν το patch με βαρβαρο και δεν καταλαβενω γιατι σπαζεστε που σας nerfarane τον dh..που ειναι το σωστο να εχεις 200κ dps και να πεφτεις one shot απο skeletons στο αct1 kai ενας barb που αντεχει 3groups elite να μιν μπορει να προχωρισει act 2-3-4? εσυ ειστε κλαψιαριδες..
Δημοσ.

Πωπω ρε παιδί μου κανονική κονταρομαχία e-peen.

Η μάχη έχει @@,μπηχτές,δάκρυα.

μιλάμε για μάχη κανονική.

Καλα κατσε να μπει το pvp και να αρχιζει η Blizzard το balancing στα classes.

Εκει να δεις κλαμα και rage που εχει να πεσει.

Επειδη το παιχνιδι δεν με κρατησε και επαιξα μονο μια βδομαδα, εχω μια απορια.

Ετσι οπως ηταν ο DH, αν εμπαινε για pvp θα τα ξεκωλιαζε ολα ή τα αλλα classes θα μπορουσαν να τον αντιμετωπισουν με τα δικα τους skills?

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι ειναι μεσα, το εχω βρει αυτο αλλα το θεμα ειναι ΠΟΙΟ το νοημα να υπαρχει απο κατω αφου ετσι κι αλλιως δεν αλλαζει κατι αλλο πια. γιατι να εχουν ενα εξτρα στατιστικο το οποιο ειναι ηδη μετρημενο και δεν προστιθεται πουθενα?

Γιατι είναι affix που ρολλάρει random (όπως +dex πχ) και μπένει στην λίστα των affixes του αντικειμένου.

Διαδικαστικά δλδ :Ρ Επίσης, αν δεν υπολογιζόταν αυτόματα, θα τρέχανε ολοι να δούν πόσο % παραπάνω θα δώσει. εκτος αν είναι + ταδε dmg δεν θυμάμαι δεν το κοιτάζω ποτέ.

Δημοσ.

και εγω εφαγα diablo inferno πριν το patch με βαρβαρο και δεν καταλαβενω γιατι σπαζεστε που σας nerfarane τον dh..που ειναι το σωστο να εχεις 200κ dps και να πεφτεις one shot απο skeletons στο αct1 kai ενας barb που αντεχει 3groups elite να μιν μπορει να προχωρισει act 2-3-4? εσυ ειστε κλαψιαριδες..

Ε αυτό λέμε...και εγώ Barbarian εχω...τεσπα

Δημοσ.

To begin with αδιαφορώ παντελώς για το ias nerf. Μου έκοψε 5k real/ss dps και χέστηκε η φοράδα στο αλόνι. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν τα nethers αλλα πάει και αυτό την βγάλαμε την άκρη μας.

Τώρα. Θεωρητικά το χθεσινό patch δίνει ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ δυνατότητες για skill variation, έξυπνα builds και gameplay mechanics. Εμμέσως πλήν σαφώς ακυρώνει το kiting εντελώς και σου λέει πως ΟΤΙ σκατά class και να είσαι θα πρέπει να πάς melee στο mob και spray and pray. Why?

*Mortar range increase. Σε πιάνουν ακόμα και αν είσαι off screen. Ο μόνος τρόπος να το παίξεις είναι τέρμα melee. Good luck with that.

*Monsters regen when they go off screen. Καλή φάση. Να μήν τρέχω/τραπάρω/burstάρω/dodgάρω. Μαλακία. ΠΡΕΠΕΙ να παίξω το mob στα μούτρα μην τυχόν και το χάσω απο τα μάτια μου και κάνει reset. Που οδηγεί αυτό; Σε resistance builds? Γιατί; Πλέον αντέχω 3-4 hits αν είμαι τυχερός με το dmg nerf (act 3-4). Τι να τα κάνω τα resist? Έχω 35k hp, αξιοπρεπές armor, 42% dodge, δυνατότητα για 2-3 hits και το ss μου να παίξω. No reason.

Οπότε;

MOAR DPS.

Lunatic επειδή είσαι αδαής επιμένεις να μιλάς για το "μάθε να παίζεις" παρόλο που προφανώς δεν έχεις ιδέα για το class το οποίο νομίζεις οτι επιτυχημένα flamάρεις. Καμία στροφή δεν έγινε προς αυτό. Τουναντίον ένα απο τα λίγα class που ΙΣΩΣ έκανε ένα κλικ παραπάνω για να dodgάρει τίποτα(ο μέσος dh όχι αυτός που έδωσε 150m στο ah και είχε και τον jay wilson μονόhito), τώρα το γυρνάνε και αυτό εν μέρη στο gear check και κατ επέκταση στο rmah. Gear check όσο shocking και να είναι για σένα αυτό είναι το moar dps και το class είναι ίδιο και απαράλλαχτο αλλα με λίγο περισσότερα million/$ στο ah(τα οποία μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν έρθει στα γνωστά χαμηλά επίπεδα). Serious bsns. Δουλειά δεν είχε ο διάλος γ@μούσε τα παιδιά του και τέλος πάντων να μην πάρει κάνα φράγκο απο κάνα braindead dh στο rmah η blizzard; Κρίμα είναι έχει servers να συντηρήσει.

Εσείς συνεχίστε να νομίζετε οτι είναι balance nerfs/fixes και όχι bliz $$ boosts.

Όσο για το pvp. ΟΠΟΤΕ και να βγεί και όσο θεϊκό balance και να έχει.. πάντα θα έχει το μέγιστο rmah inbalance και εκεί τελειώνει και το παραμύθι.

@gamiotis. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλα με αναγκάζετε. Εσύ αντέχεις τον diablo να σου ρίχνει μπουνίδια στα μούτρα και να κάνεις τσιγάρο. Μπορεί να πάρει λίγη ώρα αλλα χαλαρός θα τον ρίξεις μετά απο λίγο. Εγώ ότι και να ανεβάσω σε survivability δεν έχω τίποτα που να συνάδει με αυτό. Λέγε με vitality->armor, λέγε με one with everything, λέγε με 34823048% armor buffs etc. Κανένα incentive να πάς προς συγκεκριμένο build. Οπότε αν θέλω να παίξω πρέπει να πάω προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση που η γαμωblizzard αποφάσισε να πάω η οποία είναι το dps. Και θα το λέω μέχρι να πεθάνω. 45-65k έχει το 99% των καλοντυμένων dh ανα τον κόσμο. Τα 200-300k είναι που μας φάγανε που πιο εικονικά πεθαίνεις ενώ το real είναι max 80-90k για κάτι τέτοια παραφουσκωμένα με ias/crit dmg νούμερα. Ας αφαιρέσουν το sharpshooter απο το παιχνίδι να τελειώνουμε με αυτή τη μαλακία. Ο καθένας που δεν έχει αγγίξει ποτέ dh νομίζει οτι το 150-200k ss είναι effective και καταλήγουμε σε τέτοιες καθυστεροσυζητήσεις/flamαρίσματα και μηδενικά επιχειρήματα πέραν του 8k hp-300k dps zomg nerf που δείχνει την επαφή με το game.

Δημοσ.

Τι ωραία που είναι να χάνεις το 1/3 του dps σου.Απο 30κ σε 21κ και πλέον δε σκότωνω ούτε goblins in time.μου έτυχαν 3 χτες και ξέφυγαν όλα.Και τα repairs...450k act 3 και σύνολο μάζεψα λιγότερα απο 100.. Ωραία πράματα.

Δημοσ.

Το μεγάλο πρόβλημα ήταν τα nethers αλλα πάει και αυτό την βγάλαμε την άκρη μας.

Για πες μου και μενα τι ακρη εβγαλες..γιατι εγω ακομα με πλοκαμια παιζω..γιατι οπως εγραψα και χθες...σαν οπτικος τυπος..βλεπω μεγαλυτερα νουμερα με τα πλοκαμια παρα με καποιο αλλο rune.Μπορει να κανω λαθος...οποτε...enlight .

Οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως.Οπως εγραψα και πριν , η μπλιζ προωθει το παιξιμο "φατο γρηγορα και φατο απο κοντα".Πως προκυπτει αυτο?

-out of time dot

-το mortar πλεον σε βρισκει οπου και αν πας.

-regen hp.

Δεν υπαρχει kiting-παιξιμο πλεον στον hunter.

Και ναι ημαρτον πλεον με το sharpshooter..υπαρχει το realdps/ss dps .Το 2ο γινεται reset στο 1ο critical και σε καθε critical .Αρα 80% της μαχης παιζεις με το realdps και 20% της μαχης με τα criticals (που εχουν να κανουν περισσοτερο με το +x critical dmg παρα με το sharpshooter dps)

Δημοσ.

ερωητηση.....

Διαβαζω κατι 450 k repair ..... Δηλαδη αν κανεις πως εχεις μεγαλο προβλημα και εχεις στην ακρη ξερω γω 500k gold ....και ψοφας τοσο ωστε να τα δωσεις στο repair....μετα ? Αν κοκκινησεις ; πως ακριβως ξανα μαζευεις λεφτα για να κανεις το repair αφου δεν εχεις items ? Μηπως ειναι λιγο υπερβολικο αυτο που εκανε η blizzard ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...