Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ρε καμαρι μου αλλα και η πιθανοτητες να βρεις gold στη μεση του δρομου μεχρι 100% μπορει να ειναι θεωρητικα αλλα στο παιχνιδι παει στα υψη! αυτο ρωταω!

Δημοσ.

ωραια οποτε οπως μου τα λες αν παω το crit chance στο 50% οι μισες επιθεσεις μου θα ειναι critical. μια χαρα

Δημοσ.

Σορρυ ρε παιδια, αλλα κανεις δεν ειχε προβλημα με την ενεργοποιηση του RMAH ??

Εμενα δε με αφηνει γιατι ειναι λεει ενεργοποιημενο το Parental Controls (ΕΛΕΟΣ), που φυσικα ποτε δεν εβαλα εγω!

Του βαζω να μου στειλει το email για να το αλλαξω και δεν ερχεται ποτε email !!!

Τους εχω ανοιξει τικετ αλλα φυσικα με εχουνε γραμμενο 3μερες τωρα....

Καμια ιδεα ??????

Δημοσ.

εγω εχω αλλο προβλημα... μολις μπηκα σπιτι και ειπα να κατεβασω το patch .....ξεκινησε κανει update παει να κατεβασει κατι και μου πεταει μυνημα οτι δεν ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι και να το κανω digital download.........ενω ολα ειναι στην θεση τους το Pc δεν το χρησιμοποιει κανεις αλλος εκτος απο εμενα οποτε δεν παιζει καποιος να εσβησε κατι....

οκ διορθωθηκε ... μπηκα μεσα παταω /leave general και μου πεταει το εξης μυνημα : There was an error leaving the channel ( error 10001 ) .....................................

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ BLIZZARD

Δημοσ.

Btw πριν φυγω για δουλεια ειπα να κανω ενα τελευταιο run στον Butcher,μπαμ μπαμ χωρις mf gear, και το πρωτο pack που βρηκα μου πεταξε ενα 2H Axe -->1200DPS <--/50%dmg/210 str/150 vit :o Act 1 etsi :o Επειτα αφου πουλησα στο μαγαζακι τα 53,54 και 57 lvl rare του Butcher,βγηκα -.-

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι ειναι αυτο;

δείχνει τα frames per second...

ρε συ Doug η ηλικία του profile σου ισχύει? ^_^

Δημοσ.

οχι λεω ψεμματα. ειμαι στα αληθεια 5,5 ετων και αγχωνομαι γιατι τον Σεπτεμβρη αρχιζω δημοτικο και μου ειπανε οτι εναι δυσκολα....

σα του diablo τωρα... εγω δεν καταλαβαινω κατι... ενα οπλο λεει ας πουμε 800 dmg κι απο κατω στα στατιστικα του λεει +30% dmg. αφου αυτο το +30% ειναι ΗΔΗ μεσα στα 800, γιατι το γραφουν κι απο κατω?

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς είναι μέσα στο dps του weapon, το ίδιο ισχύει και για το IAS του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...