Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά καταστράφικα... απο 170κ έπεσα στα 134 και με 1-2 αντικείμενα πήγα 140 και το βράδυ θα είμαι 160 πάλι...

ε αρα δεν καταστραφηκες :-)

τι να πουμε και εμεις που με το ζορι ειχαμε περασει το ψυχολογικο οριο των 100k και τωρα ειμαστε απο κατω παλι :-)

Δημοσ.

παιδιά καταστράφικα... απο 170κ έπεσα στα 134 και με 1-2 αντικείμενα πήγα 140 και το βράδυ θα είμαι 160 πάλι...

θα προσευχομαστε για σενα....

Δημοσ.
Οπως ειπα πριν λιγο μου ηρθε το παιχνιδι απο Amazon αλλα δεν εχει μεσα guest pass πως γινεται αυτο?

Σε πολλους εχει τυχει

Δημοσ.
Οπως ειπα πριν λιγο μου ηρθε το παιχνιδι απο Amazon αλλα δεν εχει μεσα guest pass πως γινεται αυτο?

Collector's? If so και μένα δεν είχε μέσα guest pass -.-

Δημοσ.

Yup. Btw free farm to act 3-4 και πάλι αν εξαιρέσεις τον siegebreaker που δεν μπαίνω κάν στον κόπο με το reflect dmg/enrage. Ta rares πέφτουν σα κουραδάκια, τα 5nv χαβαλέ ολέ και η ζωή είναι ωραία.

Lunatic προσπάθησε λίγο τώρα με το inferno που είναι παιδική χαρά να κάνεις αυτό που όλοι οι υπόλοιποι βάρβαροι που actually έχουν δάχτυλα κάνουν εδώ και καιρό. Go go go μπορείς. Streamαρε το κιόλας να γουστάρουμε να σου δώσουμε και βραβείο :)

Δημοσ.

Παιδια τις προαλες εφαγα μπελιαλ ινφερνο αλλα δεν ξεκινησα κανενα κουεστ στο α3 και δεν το κρατησε...μπορει καποιος να μου το ανοιξει??Παρακαλαω στο τζενεραλ τσατ αλλα ολοι τους ειναι για μπατσες,εχω βοηθησει τοσο κοσμο με bosses κτλπ και εμενα κανεις,κολοζωα ,πραγματικα με εχουν νευριασει τα τσογλανια.

τεσπα αν καποιος γουσταρει να με βαλει στο γκειμ του για ενα λεπτακι ας με πει. ευχαριστω πολυ. ^_^

εντιτ Παρεπιπτώντως το battle ταγκ μου ειναι : nub#2638

Δημοσ.

Παιδια τις προαλες εφαγα μπελιαλ ινφερνο αλλα δεν ξεκινησα κανενα κουεστ στο α3 και δεν το κρατησε...μπορει καποιος να μου το ανοιξει??Παρακαλαω στο τζενεραλ τσατ αλλα ολοι τους ειναι για μπατσες,εχω βοηθησει τοσο κοσμο με bosses κτλπ και εμενα κανεις,κολοζωα ,πραγματικα με εχουν νευριασει τα τσογλανια.

τεσπα αν καποιος γουσταρει να με βαλει στο γκειμ του για ενα λεπτακι ας με πει. ευχαριστω πολυ. ^_^

εντιτ Παρεπιπτώντως το battle ταγκ μου ειναι : nub#2638

μπορει καποιος να σου ανοιξει επομενο act???

Δημοσ.

Εγώ είχα ξεχάσει με το d3 τι πάει να πει fun σε ένα video game. Το ξαναθυμήθηκα με ένα παιχνίδι league of legends.

I quit too, officially. Άλλο diablo περίμενα όταν έσκασα τα 60 και σε άλλο diablo έπεσα στην πορεία..

Δημοσ.

μπορει καποιος να σου ανοιξει επομενο act???

Και βεβαια..Τεσπα,βρηκα ενα παλικαρι εν τελη στην φρεντ λιστ που επαιζε α3 και τον ρωτησα αν με αφηνει να κανω τζοιν στο γκειμ του...εκανα ενα δευτερολεπτο τζοιν και λιβ και ολα ΟΚ . εχω το παρτ7α3 ανοιχτο τωρα ,και βεβαια μαζι του ανοιξε και το παρτ1 δηλαδη το πρωτο κουεστ του α3.

Anyway εγω θα συνεχισω να βοηθαω :mad: ,οποιος θελει ξεκλειδωμα ξερω γω ας με στειλει ενα πμ.

Εγώ είχα ξεχάσει με το d3 τι πάει να πει fun σε ένα video game. Το ξαναθυμήθηκα με ένα παιχνίδι league of legends.

I quit too, officially. Άλλο diablo περίμενα όταν έσκασα τα 60 και σε άλλο diablo έπεσα στην πορεία..

Και να θελω να το παρατησω το ριμαδι...90 ευρω εδωσα για την κολεκτορς,σαν τους ακριβους παιχτες που σε βγαινουν παλτα,ε θες δε θες θα τους βαλεις να παιξουν . :cry:

Δημοσ.

α ναι, σορρυ μπερδευτικα με παραπανω difficulty

παιδια μερικες ερωτησεις... τωρα που το speed επεσε, ειναι καλο να αυξησουμε critical? το critical chance παει μονο μεχρι 100% η οσο παει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...