manost Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 χρειαζονται pages of jewelcrafting μιας και περιμενα ως τωρα για να τα αναβαθμισω ολα! που πεφτουν αυτες? Άπειρες στο Nightmare. νομίζω ότι μιλάς για HELL...αν ναι μπορείς να δοκιμάσεις αρκετούς συνδυασμούς...η lightning όντως κάνει περισσότερο damage αλλά δεν έχει dotες που θα σε βοηθήσουν στο Inferno...κράτα Diamond skin, Magic Weapon και μετά δοκίμασε και το knockback ή ότι άλλο θες...με decent gear το βγάζεις το Hell άνετα Είμαι στα μέσα του Act4, Nightmare. Ok, θα παίξω με τα skills και ό,τι μου φανεί καλύτερο. Thanks.
Doug21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 είσαι inferno και δεν έχεις συναντήσει ακόμα? παρα πολλες αλλα οπως ειπα περιμενα ως τωρα που πεσαν οι τιμες να αναβαθμισω τα διαμαντια. ε και φυσικα (φυσικα για μενα!) ειχα πουλησει ολες οσες ειχα βρει! παμε να μαζεψουμε τωρα! Άπειρες στο Nightmare. thanks! οποιος θελει μια ωραια run Nightmare ας πει!
starmanwarz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 2 πράγματα κάνουν αυτό το thread συναρπαστικό-τα qq και ο doug.
paularas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Και νέα βιβλία από τις εκδόσεις Πατάκη: 1) "Πως να κάνετε Progress με τον Βάρβαρό σας μετά το Act 1 χωρίς να χρησιμοποιείτε το Johnsons "όχι ποια δάκρυα" 2) "Υπάρχει παιχνίδι μετά το Act1?" Οι αποκαλυπτικές και δίχως φόβο μαρτυρίες του πρώτου βαρβάρου που πέρασε το ακατόρθωτο" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 3) "The dark side of Diablo 3" πως να πας εκεί που κανείς βάρβαρος ποτέ δεν πήγε και δεν μπόρεσε να πάει, χέρι χέρι βοήθεια + βοηθητικές ρόδες για τα πρώτα σας βήματα 4) The Good - The Bad and the Ugly: Πως να κλαίτε μόνος σας σε forums για τις αδικίες του παιχνιδιού και να flamarete για ότι πιστεύετε ότι είναι άδικο χωρίς να το τεκμηριώνετε ποτέ σωστά "5 βήματα που θα σας βοηθήσουν να συντάξετε πρόταση με πάνω από 3 λέξεις όπου δεν περιέχουν δάκρυα" 5) Οι κρυφές πτυχές του ΑΗ - "ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" πως θα βγείτε απο την βούρκο του act 1 6) Μυγάκια του ACT 2... Δεν χρειάζεται πάντα να τρακέρνετε επάνω τους... Εάν τα αποφύγεις, μπορεί να ζήσεις...
Doug21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 2 πράγματα κάνουν αυτό το thread συναρπαστικό-τα qq και ο doug. ευχαριστω (μιας και δεν μπαινω σε αψιμαχιες το παιρνω απλα σαν κοπλιμεντο μιας και ειναι οτι καλυτερο μπορει να κανει κανενας)
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 2 πράγματα κάνουν αυτό το thread συναρπαστικό-τα qq και ο doug. Ίσως το καλύτερο post εδώ και μέρες! Απλό, περιεκτικό, αληθινό!
Locko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Και νέα βιβλία από τις εκδόσεις Πατάκη: 1) "Πως να κάνετε Progress με τον Βάρβαρό σας μετά το Act 1 χωρίς να χρησιμοποιείτε το Johnsons "όχι ποια δάκρυα" 2) "Υπάρχει παιχνίδι μετά το Act1?" Οι αποκαλυπτικές και δίχως φόβο μαρτυρίες του πρώτου βαρβάρου που πέρασε το ακατόρθωτο" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 3) "The dark side of Diablo 3" πως να πας εκεί που κανείς βάρβαρος ποτέ δεν πήγε και δεν μπόρεσε να πάει, χέρι χέρι βοήθεια + βοηθητικές ρόδες για τα πρώτα σας βήματα 4) The Good - The Bad and the Ugly: Πως να κλαίτε μόνος σας σε forums για τις αδικίες του παιχνιδιού και να flamarete για ότι πιστεύετε ότι είναι άδικο χωρίς να το τεκμηριώνετε ποτέ σωστά "5 βήματα που θα σας βοηθήσουν να συντάξετε πρόταση με πάνω από 3 λέξεις όπου δεν περιέχουν δάκρυα" 5) Οι κρυφές πτυχές του ΑΗ - "ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" πως θα βγείτε απο την βούρκο του act 1 6) Μυγάκια του ACT 2... Δεν χρειάζεται πάντα να τρακέρνετε επάνω τους... Εάν τα αποφύγεις, μπορεί να ζήσεις... Απλά κλαίω...!!!
Doug21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 χαχαχαχαχαχχαχαχα εβαλα 100 exquisite essence Για πουλημα για 200k gold Κι εφυγαν σε 3 δευτερολεπτα!
jim777 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Και νέα βιβλία από τις εκδόσεις Πατάκη: 1) "Πως να κάνετε Progress με τον Βάρβαρό σας μετά το Act 1 χωρίς να χρησιμοποιείτε το Johnsons "όχι ποια δάκρυα" 2) "Υπάρχει παιχνίδι μετά το Act1?" Οι αποκαλυπτικές και δίχως φόβο μαρτυρίες του πρώτου βαρβάρου που πέρασε το ακατόρθωτο" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 3) "The dark side of Diablo 3" πως να πας εκεί που κανείς βάρβαρος ποτέ δεν πήγε και δεν μπόρεσε να πάει, χέρι χέρι βοήθεια + βοηθητικές ρόδες για τα πρώτα σας βήματα 4) The Good - The Bad and the Ugly: Πως να κλαίτε μόνος σας σε forums για τις αδικίες του παιχνιδιού και να flamarete για ότι πιστεύετε ότι είναι άδικο χωρίς να το τεκμηριώνετε ποτέ σωστά "5 βήματα που θα σας βοηθήσουν να συντάξετε πρόταση με πάνω από 3 λέξεις όπου δεν περιέχουν δάκρυα" 5) Οι κρυφές πτυχές του ΑΗ - "ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" πως θα βγείτε απο την βούρκο του act 1 6) Μυγάκια του ACT 2... Δεν χρειάζεται πάντα να τρακέρνετε επάνω τους... Εάν τα αποφύγεις, μπορεί να ζήσεις... Εκει που σταματαει το humour ξεκιναει ο paularas. Πες μας αλλη μια φορα ποσο dps εχασες. Μας ενδιαφερει αληθεια.
aliakas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Και νέα βιβλία από τις εκδόσεις Πατάκη: 1) "Πως να κάνετε Progress με τον Βάρβαρό σας μετά το Act 1 χωρίς να χρησιμοποιείτε το Johnsons "όχι ποια δάκρυα" 2) "Υπάρχει παιχνίδι μετά το Act1?" Οι αποκαλυπτικές και δίχως φόβο μαρτυρίες του πρώτου βαρβάρου που πέρασε το ακατόρθωτο" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 3) "The dark side of Diablo 3" πως να πας εκεί που κανείς βάρβαρος ποτέ δεν πήγε και δεν μπόρεσε να πάει, χέρι χέρι βοήθεια + βοηθητικές ρόδες για τα πρώτα σας βήματα 4) The Good - The Bad and the Ugly: Πως να κλαίτε μόνος σας σε forums για τις αδικίες του παιχνιδιού και να flamarete για ότι πιστεύετε ότι είναι άδικο χωρίς να το τεκμηριώνετε ποτέ σωστά "5 βήματα που θα σας βοηθήσουν να συντάξετε πρόταση με πάνω από 3 λέξεις όπου δεν περιέχουν δάκρυα" 5) Οι κρυφές πτυχές του ΑΗ - "ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" πως θα βγείτε απο την βούρκο του act 1 6) Μυγάκια του ACT 2... Δεν χρειάζεται πάντα να τρακέρνετε επάνω τους... Εάν τα αποφύγεις, μπορεί να ζήσεις... παιδιά επειδή μας σπάσατε τα @@ κάντε πρώτα re roll σε βάρβαρο και μετά μιλήστε για το class ναι το nerf που φάγανε τα dps class και ιδικά οι DH ήταν άδικο αλλά οι melee τι σας φταίνε και μας τα σπάτε ?
Doug21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ημαρτον , λετε και παιζουμε ο ενας εναντιον του αλλου
Sugizo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 γί'αυτούς που μας λένε τραγικούς, κάντε έναν monk/barb και μην χρησιμοποιήσετε ούτε 1 gold από τα gold του DH σας και μην παίρνετε items από φιλαράκια σας... να σας δω εκεί μάγκες pro players μου farmare HC diablo ο άλλος με gear αξιας 10 δις.. κι εγώ πρέπει να είμαι ok που πρέπει να farmaro για κάνα μηνα gold για κάνω το ίδιο στο softcore. τόσο QQ από το nerf στο windfury έχω ν'ακούσω...
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Sigh.. Quitαρε ενα φιλος πριν απο λιγο και δεν ξαναμπαινει λεει H αληθεια ειναι οτι δεν θα του αλλαξω καμια γνωμη,απλα ειμαστε απο τις 2 και ειπαμε να φαμε μια τον SiegeBreaker (inferno μιλαμε παντα) να δουμε τις διαφορες του patch. Dh εγω (απο 77Κ dps στα 57Κ) και αυτος μονκ (21Κ στα 17Κ),μεχρι να μαζεψουμε τα 5 stacks φαγαμε τον ψοφο τις αρκουδας διοτι εμενα καμια σχεση το dps μου με πριν,αρκετα συχνα εμπαιναν τα pack σε enrage και μας τυχανε 3 φορες pack με reflect dmg και αλυσιδες -.- Αντε λεμε επιτελους να ριξουμε το boss.. Καθε hit που του εκανα ετρωγα 2κ dmg πισω στα 25κ life μου... καπου στην μεση του life του μπαινει σε enrage και ψοφαμε... Λεω κατσε θα παιζω με spam το SS .. Παλι μπηκε σε enrage το boss και ψοφος... και οσο και αν το πιστευεται ο λογος που σταματησαμε και το κλεισαμε ηταν επειδη δεν ειχαμε λεφτα για ->REPAIR<- ..ω ναι απο 220κ που ειχα εγω ημουν στα 48κ και αυτος απο 200κ στα 30κ.. εμ αυτα..εμ,δεν θελω να rageαρω η κατι τετοιο απλα ηθελα να πω την σημερινη εμπειρια απο αυτο το AH game που το βαφτισανε Diablo.
aleilo03 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Παιδες μολις παρελαβα κι εγω το παιχνιδι κι ετοιμαζω εγκατασταση..Οποιος εχει χρονο και δε βαριεται ας δωσει κανενα tip με τιποτα βασικα για αρχη..Για Wizard με βλεπω..
Doug21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Παιδες μολις παρελαβα κι εγω το παιχνιδι κι ετοιμαζω εγκατασταση..Οποιος εχει χρονο και δε βαριεται ας δωσει κανενα tip με τιποτα βασικα για αρχη..Για Wizard με βλεπω.. Αφου αρχιζεις τωρα η συμβουλη μου ειναι, παιζε και κανε τους πειραματισμους σου μιας και το νορμαλ ειναι πανευκολο και λογικα δε θα πεθανεις ουτε μια φορα. Απο nightmare αρχισε να το ψαχνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις