ultralisk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 τους μποκαρει και τον δρομο? αλλιως χαλια dmg κανει. ναι κάνει screen...δλδ δεν την έχεις δοκιμάσει καν και λες ότι δεν κάνει damage
manost Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ναι φιλε μανο θα το χρησιμοποιουσα στη θεση σου! Βαλε καποιο dmg πετραδι. Αν θες εγω τα flawless square να σου δωσω ανδ δεν εχεις. Α και βγαλε την υδρα και βαλε magic weapon! την hydra δεν την χρειάζεσαι τώρα...χώσε full attack skills...στα 60 όμως θα την "παντρευτείς" Σας ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω το magic weapon. Η αλήθεια είναι ότι όταν είχα low health και έτρεχα σα τρελός στην οθόνη για να μη δεχτώ το final hit και να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το potion, η Ύδρα έκανε δουλειά...
Tmark Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 καλα, δεν τα θυμαμαι κι ολα απ'εξω! αν ηταν με ενα διαβασμα να θυμαμαι τα παντα θα ημουν ηθοποιος η πρυτανης ηδη. με λιγα λογια αφηνουμε αυτα τα αντικεμνα και παμε για Indestructible kai intelligence Γιατι αλλιως δε βγαινει .. 25κ και ειμαι κιτρινος οι ζημιες... Την βασικότερη αλλαγή ξέχασες, για αυτό στο λέω
nevermore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ρε συ doug δοκίμασέ την και δεν θα χάσεις μιλάμε για μεγάλη βοήθεια... πάντως σκριν δεν κάνει
ultralisk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Σας ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω το magic weapon. Η αλήθεια είναι ότι όταν είχα low health και έτρεχα σα τρελός στην οθόνη για να μη δεχτώ το final hit και να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το potion, η Ύδρα έκανε δουλειά... magic weapon αν δεν έχεις καλό damage το χρειάζεσαι και πάντα μιλάμε για Venom Hydra e
Doug21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ναι κάνει screen...δλδ δεν την έχεις δοκιμάσει καν και λες ότι δεν κάνει damage ρε συ doug δοκίμασέ την και δεν θα χάσεις μιλάμε για μεγάλη βοήθεια... πάντως σκριν δεν κάνει Φυσικα και την εχω δοκιμασει αλλα εμενα δε μου εκανε ποτε screen. μηπως κανει μονο η venom σκριν για καποιο λογο? αυτη με το τελευταιο rune χρησιμοποιουσα αλλα δε μου εκανε και πολλα. παντως μιας και τους ελιτε τους εχω 5'' (αν δε με σκοτωσουν με τη μια) νομιζω δε μου χρειαζεται. τελοσπαντων, πειραματα θα κανω σιγουρα! εχω μια απορια. καλα, δεν μπορουμε να πουλησουμε στο ΑΗ μονο αντικειμενα με full durability? εγω γιατι βρισκω παντου με μειωμενο στο ΑΗ να πουλανε αλλοι?
ultralisk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Φυσικα και την εχω δοκιμασει αλλα εμενα δε μου εκανε ποτε screen. μηπως κανει μονο η venom σκριν για καποιο λογο?
LuNaTiC Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Τραγικός είναι αυτός που κλαίει γιατί δεν είναι πλέον Imbalanced... και αναγκαστικά θα περνάει ότι περνάνε όλα τα άλλα class. It's time to "L2P"
manost Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 magic weapon αν δεν έχεις καλό dmaage το χρειάζεσαι και πάντα μιλάμε για Venom Hydra e Το damage μου είναι 2626, ενώ την Ύδρα την χρησιμοποιούσα με το lightning rune (σαν να μου φάνηκε καλύτερο). Μ' αυτό το damage, μου προτείνεις το magic weapon ( με force weapon run; ) ή να κρατήσω την Ύδρα, αλλάζοντας το rune σε venom;
nevermore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Φυσικα και την εχω δοκιμασει αλλα εμενα δε μου εκανε ποτε screen. μηπως κανει μονο η venom σκριν για καποιο λογο? αυτη με το τελευταιο rune χρησιμοποιουσα αλλα δε μου εκανε και πολλα. παντως μιας και τους ελιτε τους εχω 5'' (αν δε με σκοτωσουν με τη μια) νομιζω δε μου χρειαζεται. τελοσπαντων, πειραματα θα κανω σιγουρα! εχω μια απορια. καλα, δεν μπορουμε να πουλησουμε στο ΑΗ μονο αντικειμενα με full durability? εγω γιατι βρισκω παντου με μειωμενο στο ΑΗ να πουλανε αλλοι? δεν κάνει σκριν!για πλάκα το είπα απλά σε βοηθάει το dmg στα elite όταν τρέχεις....
zeniath Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Τραγικός είναι αυτός που κλαίει γιατί δεν είναι πλέον Imbalanced... και αναγκαστικά θα περνάει ότι περνάνε όλα τα άλλα class. It's time to "L2P" Καλά τραγούδα
ultralisk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Το damage μου είναι 2626, ενώ την Ύδρα την χρησιμοποιούσα με το lightning rune (σαν να μου φάνηκε καλύτερο). Μ' αυτό το damage, μου προτείνεις το magic weapon ( με force weapon run; ) ή να κρατήσω την Ύδρα, αλλάζοντας το rune σε venom; νομίζω ότι μιλάς για HELL...αν ναι μπορείς να δοκιμάσεις αρκετούς συνδυασμούς...η lightning όντως κάνει περισσότερο damage αλλά δεν έχει dotες που θα σε βοηθήσουν στο Inferno...κράτα Diamond skin, Magic Weapon και μετά δοκίμασε και το knockback ή ότι άλλο θες...με decent gear το βγάζεις το Hell άνετα
LuNaTiC Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 "Και δεν το ξανακάνω σε Autobianchi.... ποτέ ξανά ποτέ οτι και αν πειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίς" Δεν έχω και μεγάλο ρεπερτόριο συγχώρα με
Doug21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 χρειαζονται pages of jewelcrafting μιας και περιμενα ως τωρα για να τα αναβαθμισω ολα! που πεφτουν αυτες?
ultralisk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 είσαι inferno και δεν έχεις συναντήσει ακόμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις