Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

με το damage scale των mobs στο coop,τι εγινε το βγαλανε τελικα οπως λεγανε; δεν το βλεπω στo patch notes να αναφερεται.

η το βγαλανε με καποιο Hotfix πριν το Patch?

στο 1.02b ή στο 1.02c αν δεν κάνω λάθος..

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον χωρις κλαψες λιγες σοβαρες παρατηρησεις (DH , 89k dps , 30k hp)

1.Το ινφερνο απο το 2 και περα εγινε πιο ανθρωπινο..και οταν λεω ανθρωπινο δεν εννοω ευκολο.Παλι πεθαινεις σε ντε-τε , αλλα τουλαχιστον τρως παραπανω απο μια μεχρι να ψοφησεις.Αρα εχεις την ευκαιρια να το παλεψεις καπως.

Παρολα αυτα παραμενει difficulty που πρεπει να εχεις τα ματια ανοιχτα και να παιζεις το class οσο το δυνατον στην εντελεια

2.Οι μειωμενες τιμες στο gem crafting ειναι λιγο μια απατη.Μειωσανε το crafting tou flawless στα 100gold αλλα τι να το κανεις...flawless πεφτουν αραδα στο ινφερνο.Το θεμα ειναι να μειωνανε σε ανθρωπινα επιπεδα το κοστος των παραπανω gems . 20k /30k/80k για μενα δεν ειναι και τοσο προσιτες τιμες :)

3.Δεν ξερω τι παιζει τελικα με τα πλοκαμια...παλι με αυτα παιζω παρολο το νερφ.Ειμαι οπτικος τυπος και με τα πλοκαμια βλεπω μεγαλυτερα νουμερα απο οτι κατι αλλο.Ισως ειναι και πλασματικο αυτο που βλεπω. π.χ. το balls of lightning ισως να βαραει λιγοτερο αλλα πιο γρηγορα..τι να πω....ας μιλησει καποιος που το μελετησε καλυτερα απο μενα.

4.τα repairs στον θεο.Κοκκινιζεις και χτυπας 30k repair bill.Ειναι σαν να σου λεει κομενα τα fast runs και σε acts που δεν σε παιρνει.Πηγαινε εκει που σε παιρνει και φουλ run για να βγαλεις κανα κερδος.

5.Με 5 stacks valor buff πλεον ναι κυνηγας τα ελιτε γκρουπς..πεφτουν στανταρ 2 κιτρινα και 3-4 μπλε.

Αυτα προς το παρον...

Ετσι ακριβως, δεν εγινε easy mode που πιστευανε πολλοι, αλλα πιο ανθρωπινο. Μπορει να nerfarane το dmg απο τα mobs, αλλα μην ξεχναμε οτι nerfarane και το δικο μας μεσω του Atk. Speed. Επεσα απο 24k dps σε 18k, για βαρβαρο η διαφορα αυτη ειναι σημαντικη.

Δοκιμασα λιγο τα elites στο Keep του αct3 και επιτελους τα soul κατι δεν με ριξανε με 3-4 hits. Ισα ισα πρωτη φορα εριξα soul fire chains χωρις να τα παω στο spawn και χωρις death.

Πηγα να δοκιμασω και τον Siege, δεν με ακουμπαει πλεον, αναψα τσιγαρακι και απλα left click, επεσε σε 3 λεπτα :-D

Δημοσ.

με το damage scale των mobs στο coop,τι εγινε το βγαλανε τελικα οπως λεγανε; δεν το βλεπω στo patch notes να αναφερεται.

η το βγαλανε με καποιο Hotfix πριν το Patch?

μπα μην το λες.στο act3 που εισαι στο υπογειο του καστρου,με τις πολλες πορτες και τα μικρα δωματια,κανει εξαιρετικη δουλεια με το καταλληλο build.

γενικα καποια skills αποδιδουν καλυτερα αναλογα με την περισταση.

ισως, αν εχεις στηθει ΓΙΑ την υδρα. αλλιως απλα προχωρω και πυροβολω!

παιδια, για οσους εχετε παιξει ηδη με το νεο πατς, αξιζει να τα χωσουμε για indestructible items?

ωχωχωχωχωχωχωωχωχ τι ακριβως εχασα? μου κατεβηκε το damage απο 45κ στα 33κ.....

Δημοσ.

αχ ναι ρε ******** πω πωωωωωωωω. σορρυ μαλλον δεν το διαβασα αυτο το σημειο... ξερουμε ποσο nerfaristike αυτο το πραγμα? για τα Indestructible τι λες?

Δημοσ.

50% μειωμένο Attack speed σε όλα τα items εκτός από τα quivers. Μ αρεσει που σου έδωσα χτες τα patch notes για να διαβάσεις..

Επισκέπτης
Δημοσ.

patch ξε-patch, o Butcher πάλι ένα κίτρινο μου πέταξε και τεντα μπλε. Τα ελιτ δώσανε απλόχερα και μάλιστα και ring ilvl61 ωραιο upgrade.

τερμα το oneshot που τρωγα act1. τερμα, δλδ οκ αλλά συγχωρεί και την μλκια.

Δημοσ.

είναι ψέματα αυτό το 50% μείον, σε όπλα είναι περισσότερο, εγώ στο όπλο έφαγα 60% μείον και έχασα από το όπλο 109dmg (από 1109.8 στα 1001.5).

lunatic είσαι απλά τραγικός δεν έχω να προσθέσω κάτι

Δημοσ.

50% μειωμένο Attack speed σε όλα τα items εκτός από τα quivers. Μ αρεσει που σου έδωσα χτες τα patch notes για να διαβάσεις..

καλα, δεν τα θυμαμαι κι ολα απ'εξω! αν ηταν με ενα διαβασμα να θυμαμαι τα παντα θα ημουν ηθοποιος η πρυτανης ηδη. με λιγα λογια αφηνουμε αυτα τα αντικεμνα και παμε για Indestructible kai intelligence Γιατι αλλιως δε βγαινει .. 25κ και ειμαι κιτρινος οι ζημιες...

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι κανει κατι αξιολογο

καλά όταν σε κυνηγάνε τα elite packs και τρέχεις πανικόβλητος το πιο ασφαλές και με καλό dmg είναι η hydra :)

Δημοσ.

καλα, δεν τα θυμαμαι κι ολα απ'εξω! αν ηταν με ενα διαβασμα να θυμαμαι τα παντα θα ημουν ηθοποιος η πρυτανης ηδη. με λιγα λογια αφηνουμε αυτα τα αντικεμνα και παμε για Indestructible kai intelligence Γιατι αλλιως δε βγαινει .. 25κ και ειμαι κιτρινος οι ζημιες...

όχι μην με παρεξηγείς δεν λέω εσένα ψεύτη, την blizzard λέω που ενώ είπε ότι είναι 50%, σε οπλα (τουλάχιστον) είναι και παραπάνω

Δημοσ.

Γιατι; Εγω ποτε δεν επαιξα με υδρα. Δεν νομιζω οτι κανει κατι αξιολογο

lol wat?...το βασικό σου damage από εκεί θα προέρχεται αν θες να έχεις μέλλον μετά στο ACT 3 και μετά...και όχι δεν υπάρχει built για hydra αλλά βοηθάει το attack speed

Δημοσ.

καλά όταν σε κυνηγάνε τα elite packs και τρέχεις πανικόβλητος το πιο ασφαλές και με καλό dmg είναι η hydra :)

τους μποκαρει και τον δρομο? αλλιως χαλια dmg κανει.

όχι μην με παρεξηγείς δεν λέω εσένα ψεύτη, την blizzard λέω που ενώ είπε ότι είναι 50%, σε οπλα (τουλάχιστον) είναι και παραπάνω

οχι δε το λεγα σε σενα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...