Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέσα, η ώρα της αλήθειας.

Από 945DPS Wand, στο 870. Από 18% IAS στο 8%. Περαστικά μου. Νέες επιλογές στα Shadows στα Video Options .

Έβγαλαν το event sta festeting woods.

Δεν βρήκα τον παπάρα που πουλάει αντικείμενα στη γέφυρα πριν το cursed hold

Δημοσ.

και εγω μπηκα πριν 1 λεπτο ... κατω το ΑΗ unavailable γραφει και ΞΑΝΑ auto join στο general ..... ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ GENERAL ...... ΕΛΕΟΣ απλα

Δημοσ.
Βασικα εγω μπηκα Οο

Ανοιχτο ειναι και με το νεο πατς; Εγω δεν μπορω να τσεκαρω ετσι κι αλλιως ακομα απλα χτες λεγαμε τις ωρες

Δημοσ.

Doug21, μόλις μου έπεσε ένα wand για την wiz.

Το θέμα είναι το χρησιμοποιείς ή όχι; Δίνει μεγαλύτερο damage από αυτό που έχω, αλλά χάνω αρκετά σε life.

Και η δεύτερη ερώτηση είναι τί gem θα πρέπει να βάλεις. Tο μωβ gem για να παίρνεις +15 life/hit ή κάποιο κόκκινο/κίτρινο για επιπλέον damage, θυσιάζοντας το life σου;

post-126766-0-09870700-1340183884_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι φιλε μανο θα το χρησιμοποιουσα στη θεση σου! Βαλε καποιο dmg πετραδι. Αν θες εγω τα flawless square να σου δωσω ανδ δεν εχεις.

Α και βγαλε την υδρα και βαλε magic weapon!

Δημοσ.

Doug21, μόλις μου έπεσε ένα wand για την wiz.

Το θέμα είναι το χρησιμοποιείς ή όχι; Δίνει μεγαλύτερο damage από αυτό που έχω, αλλά χάνω αρκετά σε life.

Και η δεύτερη ερώτηση είναι τί gem θα πρέπει να βάλεις. Tο μωβ gem για να παίρνεις +15 life/hit ή κάποιο κόκκινο/κίτρινο για επιπλέον damage, θυσιάζοντας το life σου;

την hydra δεν την χρειάζεσαι τώρα...χώσε full attack skills...στα 60 όμως θα την "παντρευτείς" :mrgreen:

Δημοσ.

Τι κρίμα που δε θα σκοτώνουμε τα πάντα ez mode και το class μας επιτέλους θα έχει παραπάνω τρόπου παιξίματος παρά το "πυροβολάω τα πάντα χωρίς να βλέπω καν τι είναι και περιμένω να lootάρω" ...

Και επειδή ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ είναι ΑΜΠΑΛΟΙ και δε τερματίζουν το game με 15κ hp... θα θελα πολύ να ξεκινούσε ΤΩΡΑ το παιχνίδι και να δώ πόσο παιχταράδες είστε.

Γιατί προφανώς και τόσο καιρό Impalance έχετε ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ τα ΑΠΕΙΡΑ και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα είναι EZPZ ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξετε itemization και stats priorities...

Και ναι ο Kripp τερμάτισε το Inferno. Ένας τύπος που δεν ήταν μόνος του ... Είχε την βοήθειa αρκετών (και μαγκιά του) για ότι έκανε και στην τελική την μελέτη που έχει ρίξει για το Class δεν το χει κάνει κανείς άλλος και ειδικά DH που απλά stackarei Dexterity και σκοτώνει τα πάντα βλέποντας συγχρόνος και με τα δύο μάτια EURO2012 ή όποιο Τούρκικο σίριαλ γουστάρει.

Grats... Nerf Barbarian

Δημοσ.

Λοιπον χωρις κλαψες λιγες σοβαρες παρατηρησεις (DH , 89k dps , 30k hp)

1.Το ινφερνο απο το 2 και περα εγινε πιο ανθρωπινο..και οταν λεω ανθρωπινο δεν εννοω ευκολο.Παλι πεθαινεις σε ντε-τε , αλλα τουλαχιστον τρως παραπανω απο μια μεχρι να ψοφησεις.Αρα εχεις την ευκαιρια να το παλεψεις καπως.

Παρολα αυτα παραμενει difficulty που πρεπει να εχεις τα ματια ανοιχτα και να παιζεις το class οσο το δυνατον στην εντελεια

2.Οι μειωμενες τιμες στο gem crafting ειναι λιγο μια απατη.Μειωσανε το crafting tou flawless στα 100gold αλλα τι να το κανεις...flawless πεφτουν αραδα στο ινφερνο.Το θεμα ειναι να μειωνανε σε ανθρωπινα επιπεδα το κοστος των παραπανω gems . 20k /30k/80k για μενα δεν ειναι και τοσο προσιτες τιμες :)

3.Δεν ξερω τι παιζει τελικα με τα πλοκαμια...παλι με αυτα παιζω παρολο το νερφ.Ειμαι οπτικος τυπος και με τα πλοκαμια βλεπω μεγαλυτερα νουμερα απο οτι κατι αλλο.Ισως ειναι και πλασματικο αυτο που βλεπω. π.χ. το balls of lightning ισως να βαραει λιγοτερο αλλα πιο γρηγορα..τι να πω....ας μιλησει καποιος που το μελετησε καλυτερα απο μενα.

4.τα repairs στον θεο.Κοκκινιζεις και χτυπας 30k repair bill.Ειναι σαν να σου λεει κομενα τα fast runs και σε acts που δεν σε παιρνει.Πηγαινε εκει που σε παιρνει και φουλ run για να βγαλεις κανα κερδος.

5.Με 5 stacks valor buff πλεον ναι κυνηγας τα ελιτε γκρουπς..πεφτουν στανταρ 2 κιτρινα και 3-4 μπλε.

Αυτα προς το παρον...

Δημοσ.

την hydra δεν την χρειάζεσαι τώρα...χώσε full attack skills...στα 60 όμως θα την "παντρευτείς" :mrgreen:

Γιατι; Εγω ποτε δεν επαιξα με υδρα. Δεν νομιζω οτι κανει κατι αξιολογο

Δημοσ.

με το damage scale των mobs στο coop,τι εγινε το βγαλανε τελικα οπως λεγανε; δεν το βλεπω στo patch notes να αναφερεται.

η το βγαλανε με καποιο Hotfix πριν το Patch?

Γιατι; Εγω ποτε δεν επαιξα με υδρα. Δεν νομιζω οτι κανει κατι αξιολογο

μπα μην το λες.στο act3 που εισαι στο υπογειο του καστρου,με τις πολλες πορτες και τα μικρα δωματια,κανει εξαιρετικη δουλεια με το καταλληλο build.

γενικα καποια skills αποδιδουν καλυτερα αναλογα με την περισταση.

Δημοσ.

Τι κρίμα που δε θα σκοτώνουμε τα πάντα ez mode και το class μας επιτέλους θα έχει παραπάνω τρόπου παιξίματος παρά το "πυροβολάω τα πάντα χωρίς να βλέπω καν τι είναι και περιμένω να lootάρω" ...

Και επειδή ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ είναι ΑΜΠΑΛΟΙ και δε τερματίζουν το game με 15κ hp... θα θελα πολύ να ξεκινούσε ΤΩΡΑ το παιχνίδι και να δώ πόσο παιχταράδες είστε.

Γιατί προφανώς και τόσο καιρό Impalance έχετε ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ τα ΑΠΕΙΡΑ και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα είναι EZPZ ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξετε itemization και stats priorities...

Και ναι ο Kripp τερμάτισε το Inferno. Ένας τύπος που δεν ήταν μόνος του ... Είχε την βοήθειa αρκετών (και μαγκιά του) για ότι έκανε και στην τελική την μελέτη που έχει ρίξει για το Class δεν το χει κάνει κανείς άλλος και ειδικά DH που απλά stackarei Dexterity και σκοτώνει τα πάντα βλέποντας συγχρόνος και με τα δύο μάτια EURO2012 ή όποιο Τούρκικο σίριαλ γουστάρει.

Grats... Nerf Barbarian

http://www.youtube.com/watch?v=1tYgaGxBc2c

Δημοσ.

με το damage scale των mobs στο coop,τι εγινε το βγαλανε τελικα οπως λεγανε; δεν το βλεπω στo patch notes να αναφερεται.

η το βγαλανε με καποιο Hotfix πριν το Patch?

Έχει γίνει hotfix περίπου μια εβδομάδα τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...