Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και αν ισχύει αυτό που λένε 2 deaths=15k repair cost άλλος ένας λόγος για να πηδήξουν τα glass cannon που πεθαίνουν σα παρθένες...

Δημοσ.

diablo παίζουμε όχι wow, εάν ήθελες έκανες sorc στο D2 που δεν ένιωθε μια από τίποτα... τι θα πει tanky χαρακτήρας? μήπως μπερδέψαμε τα μπούτια μας?

καλά κάνουν! να είναι viable όλοι σε όλα(με διαφορετικό play-style πάντα), δεν έκανα monk για να healaro..

dps class, support class, tank class... this is diablo ffs.

Αυτό πές το στα skills και στα passive των classes.

Ο dh τουλάχιστον έχει ΑΣΤΕΙΟ survivability και σε καμία περίπτωση δεν ωφελείται απο το να στακάρει life/armor/resist. To μόνο απο το οποίο μπορεί να ωφεληθεί αυτή τη στιγμή statwise είναι το dps. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Δεν παίζουμε δυστυχώς d2 οπότε ο παραλληλισμός είναι λανθασμένος.

Δεν έφτιαξα εγώ τα class ούτε αποφάσισα οτι τα stats θα μπαίνουν μόνα τους...

Όπως είπε ο stavrakas απλά σκότωσαν ένα class σε αυτό το patch χωρίς λόγο μιας και boostaran όλα τα υπόλοιπα.

ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα buff στα mobs απευθύνονται εκεί(παρόλο που υποτίθεται θα ήταν inferno nerf patch). Λέγε με reflect dmg/mortar/enrage (μιας και αν μπεί enrage το boss άντε να κρυφτείς με τον dh). Συνδύασε το με το IAS nerf και το MAJOR nerf στο nether tentacles που ήταν το main dps skill και θα καταλάβεις γιατί υπάρχει τόσο qq. Τέλος πάντων εγώ ότι ήταν να κάνω με τον dh το έχω κάνει ούτως η άλλως. Όσους ακόμα το παλεύουν για act3-4 λυπάμαι. Ούτως η άλλως blizzard είναι αυτή σε 5-6 patch πάλι μπουρδέλο θα τα κάνει.

και αν ισχύει αυτό που λένε 2 deaths=15k repair cost άλλος ένας λόγος για να πηδήξουν τα glass cannon που πεθαίνουν σα παρθένες...

^και αυτό φυσικά.

"Fuck the demon hunters" patch. Simple.

Δημοσ.

Καλά το PvM πιστέυω παλεύεται απλά τώρα ο Azmodan πλέον δεν πέφτει...Τέλος

Ας ελπίσουμε ότι τα rare drops των elite θα αντισταθμίσουν κάπως το κάζο.

Δημοσ.

Ρε παιδια act 2 inferno με βαρβαρο δεν μπορω ουτε να κουνηθω στα elites

750-850 all resistance (buffed)

40K hp

13K dps

9000 armor (buffed)

Παιζω με one hand + shield (14% block) και δεν εχω επενδυσει καθολου Life regeneration και life on hit

Skills και passives ειναι για tank build πανω κατω οτι παιζουν ολοι οι βαρβαροι.

Θεωρω οτι τα στατιστικα μου ειναι αξιοπρεπη αν μη τι αλλο απο αυτα που ακουω για act 2 και δεν καταλαβαινω γιατι δεν προλαβαινω ουτε να κλασω!!!

Ας βοηθησει καποιος γιατι μαλλον το παραταω...

Δημοσ.

Μιλάμε επικό rage από Χριστάρα και παίζει να νιώθω ακριβώς το ίδιο,ειδικά για την κάμερα του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Καλά ρε πάτε καλά ? Με 12000HP Demonhunter στο Inferno (να τερματίζει κιόλας) με μόνο Dex+Ias από stats είναι λογικό? ¨Ηταν καλό class? Ισορροπημένο? Και όλοι οι άλλοι ψάχνουν 3-4 stats στο αντικείμενο? Και στην τελική ακόμα δεν τον είδατε Γιάννη τον είπατε .

Και Γιώργο δεν είναι λογικό το ένα Hit να σε σκοτώνει. Ας αντέξεις και 2, ας παίξεις και λίγο MS και Tactical . Που παίζανε όλοι με το crit για e-peen. Έλεος.

Δημοσ.

Είναι όταν είχες απέναντι σου το τίμημα να ψοφάς με την μία,δηλαδή ντε και καλά όλα τα classes να έχουν resistances και vita? Τι φάση?

Μια χαρά tactical ήταν ο Dh τώρα θα τον κάνουμε και melee σε λίγο μπας και ζήσουμε.

PvM παλεύεται αλλά τα bosses μιλάμε και ειδικά ο SB κλαίω απο τα γέλια ρε :mrgreen:

Δημοσ.

Ρε παιδια act 2 inferno με βαρβαρο δεν μπορω ουτε να κουνηθω στα elites

750-850 all resistance (buffed)

40K hp

13K dps

9000 armor (buffed)

Παιζω με one hand + shield (14% block) και δεν εχω επενδυσει καθολου Life regeneration και life on hit

Skills και passives ειναι για tank build πανω κατω οτι παιζουν ολοι οι βαρβαροι.

Θεωρω οτι τα στατιστικα μου ειναι αξιοπρεπη αν μη τι αλλο απο αυτα που ακουω για act 2 και δεν καταλαβαινω γιατι δεν προλαβαινω ουτε να κλασω!!!

Ας βοηθησει καποιος γιατι μαλλον το παραταω...

Και γω μολις μπηκα ακτ 2 με παρομοια στατιστικα και δε μπορω να περπατησω, ασε που δε εχω αντιμετωπισει ακομα ελιτ.

Μηπως εχουμε και κανα stealth build για βαρβαρο και δεν το ξερω?

Δημοσ.

Και γω μολις μπηκα ακτ 2 με παρομοια στατιστικα και δε μπορω να περπατησω, ασε που δε εχω αντιμετωπισει ακομα ελιτ.

Μηπως εχουμε και κανα stealth build για βαρβαρο και δεν το ξερω?

Βρηκα αυτο. Ο τυπος εχει τελειωσει solo inferno barb καθως επισης και Hardcore

Δημοσ.

Για όσους χαίρονται που Nerfαρίστικε ένα class για χάρη του δικού τους τι να πω, μπράβο σας. Άντε qq σας τώρα που δε μπορείτε να πάτε πέρα από act 1 την στιγμή που άλλοι βγάζουν Inferno Hardcore με τo class σας και μετά πείτε μας αν είστε τα αποπαίδια ή όχι.

Δημοσ.

ρε παιδια, χαζοι δεν ειναι και κατι παραπανω ξερουν. ας λαβουμε ολες τις αλλαγες ως θετικες και οτι παει να γινει κατι καλο με το παιχνιδι και θα το ευχαριστηθουμε. Ας πουμε αν οντως ισχυει οτι με 2 θανατους 15κ χρυσαφι, τοτε απλα δεν ξαναπαταμε ινφερνο και το χελ γινεται ο προορισμος του καλοκαιριου. τι να κανουμε, οκ

Δημοσ.

NetherTentacles bugged

Jagged Spikes bugged

Smokescreen bugged

Shapshooter bugged

Attack Speed bugged

σε λίγο θα πουν ότι ο DH ήταν ένα bug και αντί για follower βγήκε σαν κανονικό class

Υ.Γ. h0aha0ha0ha0ha "We're currently planning to address the +Attack Speed affix bug for existing Legendary items in patch 1.0.4." σιγά μην τα έφτιαχναν!

Δημοσ.

σε λίγο θα πουν ότι ο DH ήταν ένα bug και αντί για follower βγήκε σαν κανονικό class

ενταξει εισαι θεος :-) χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Τι λες ρε zeniath τωρα θα μας τρελανεις? Μιλας για τον profesional gamer? Σοβαρεψου. Αν ειναι και οι αλλοι να μιλαν για athene που σκοτωνει bosses σε 3sec σε invincibility mode. To ειπες 10 φορες ελεος.

Το μονο που εγινε ηταν απλα θα υπαρχει και μια παραλλαγη σε ποιο attack θα χρησιμοποιουν οι DH. Ανεκαθεν εγω στον δικο μου προτιμουσα τo lightning που βαραει και 3 φορες. Σοβαρο nerf.

Καθομαστε σαν τους μαλακες και φαρμαρουμε butcher για 60k για να κλαιγονται αυτοι που φτασαν να φαρμαρουν siegebreaker με 3M items.

Ποσα butcher runs κανατε ολοι οι DH ΜΑΖΙ για να βγαλετε το act 2? Στανταρ λιγοτερα απο 1 και μονο barb που εβγαλε εν τελη act 2.Ποιο ηταν το gear check σας για act 2? Γιατι το δικο μου κατεληξε να ειναι 900res 9k arm 40k hp 12k dps και παλι το παρατησα στο act 3 γιατι μετα ηθελα ΚΑΙ block ΚΑΙ LoH και γαμησε με. Και γω θελω smokescreen ξερεις.

Οκ ουτε εγω βρισκω το προβλημα στο skill που nerf-αραν αλλα αν εν τελη nerf-αρουν το most OP skill ever τοτε να δω αντιδρασεις.

Και αδερφε στη vayne αν ξερεις να παιζεις στο end game υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να μη χρειαστεις warmogs αλλα θα χρειαστεις QSS και GA σε πολλα games.

Το balance ειναι για το αναθεμα και θελει πρακτικα wipe και remake. Το μισο progress εχει γινει απο items που βρηκαν καποιοι στο inferno που δεν επρεπε να βρουν γιατι δεν επρεπε να φτασουν εκει μεσω dodge SS εκεινο το armor skill του wiz, big chests, golems στο ιδιο μερος κτλ.

Απλα μη μας τρελαινετε ολοι οι DH που εχετε invincibility mode για καμια 10sec και σκατε τα κερατα σας σε DPS (γτ να εχεις res armor και hp σε invincibility mode????) και μετα πετατε μαλακιες σε φαση "το inferno δεν ειναι για ολους".

ΥΓ. Σορρυ για το rage. Το game κατ'εμε ειναι τραγικο και δεν αξιζει να διαφωνουμε μεταξυ μας. Ειναι απλα broken ΟΛΟ το inferno απο τα skills τα items τα minions ΟΛΑ. Ολα μου φαινονται λαθος. Ειναι απλα ενα μετριο προς καλο παιχνιδι. Δεν ειναι Diablo.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...