KilliK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καιρός λοιπόν να ανεβάσουμε Barbs/Monks... Τα ξαναλέμε με τον DH στο 1.0.5 1.1 θες να πεις.εκει θα γινουν οι μεγαλες αλλαγες στα classes συμφωνα με την Bliz.
paularas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 εκεί θα nerfaroun το άλλο ability που βγάζει dmg, θα έχει chance να πνιγείς απο τον καπνό όταν πατάς smoke screen trololololol
BlackScorpionX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Mmmmm pretty much... Απορώ, αν αφού νερφάρανε τα πλοκάμια, γιατί τα έχουν να κινούνται ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΤΟΤΕ αν δεν ήθελαν να βαράνε πάνω από μία φορά; Νομίζω ότι (θα το δούμε με σιγουριά αύριο βέβαια) ότι τα πλοκάμια τα lightning που πάνε εξίσου αργά ότι δεν τρώνε Nerf αλλά νομίζω ότι βαράνε max 2 φορές... Και μετά έχεις τους barbs να κλαίνε την στιγμή που barb έβγαλε HARDCORE INFERNO. Μην ξανακούσω κανένα βάρβαρο να κλαίγεται, μόνο αυτό λέω. Από εδώ και στο εξής όσοι βάρβαροι έχουν θέμα, τότε απλά είναι noobia και δεν σηκώνω κουβέντα. Πλέον το inferno γίνεται για να μπορούν και η κουτσές Μαρίες να κάνουν progress, με ταυτόχρονο nerf στον DH απλά για να σταματήσουν τα κλάματα οι noobάδες ότι "ουυυ αυτοί μπορούν γιατί δε μπορώ εγώ; δεν είμαι εγώ noobas αυτοί είναι OP". Από όλους τους DH ένα μεγάλο ευχαριστώ που πλέον μας καταστρέψατε το class. Δεν έφταναν οι άπειροι ψόφοι σε κάθε hit πλέον δεν θα μπορούμε να σκοτώνουμε το παραμικρό. Πείτε μου επίσης, ποιος τρώει πέος που ο Siegebreaker θα έχει reflect dmg; Οι wiz με το diamond skin; Οι monk/barb με τα life on hit/30% damage reduction απο την μάνα τους; Έ; Ποιους; Α ναι σωστά, τους DH. Και το mortar; Ποιους; Μάλλον το μόνο class που δεν έχει defencive abilities; Μήπως; Πάμε για monk/barb λοιπόν, εφόσον αυτό πλέον είναι το trend. Υ.Γ. Κανένας δε μιλάει για τους WD ε; Το ποιο op class που επειδή δε το παίζει πολύς κόσμος δεν το ακουμπάνε ε; Μαζί με το force armor που ισοδυναμούσε με invincibility νερφάρανε και το SS από 2sec (3sec me lingerning fog) σε 1sec(1.5sec w/ lingering fog). Πάλι μας είχε πάρει η μπάλα τότε αλλά δε μιλήσαμε... Το post σου έχει πλάκα γιατί έχεις δίκιο! Δεν ξέρω τις συνέπειες σε DH αλλά γενικά δεν πρέπει να υπάρχει ούτε standard build που να τα λιώνει όλα και δε θα έπρεπε να υπάρχουν καθαρά DPS / tank classes. DPS / tank builds, το δέχομαι με το σκεπτικό ότι (για dps) σκοτώνω κάπως πιο γρήγορα γιατί ούτως ή άλλως αντέχω να φάω 1-2 και (για tank) παίζω πιο αμυντικά γιατί δεν προλαβαίνω να σκοτώσω πριν πεθάνω Νομίζω ότι έτσι το είχαν στο μυαλό τους για όλα τα classes και δεν τους βγήκε αυτό στην πράξη και τώρα το διορθώνουν. Όπως και αυτό με το force armor που (αν και έχω wiz) ήταν τελίως OP. Προφανώς ΔΕΝ ήθελαν να λειτουργεί έτσι. Αν πάντως αναγκάσουν τους DH να αλλάξουν σε πιο αμυντικό στυλ τότε πρέπει να δώσουν κάποιες καλύτερες εναλλακτικές αμυντικές επιλογές (αν δεν υπάρχουν ήδη). Σε κάθε περίπτωση επειδή υπάρχουν πολλοι dh (είναι cool class, ό,τι και να λέμε) θα πέσει το σχετικό qq αν δεν είναι viable και θα τους ανεβάσουν πάλι. Θα δούμε στην πράξη!
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Χαλαρώστε. Δεν θα κάνετε τον Siegebreaker, θα κάνετε τα Elites. Τα Droprates είναι βελτιωμένα για όλους. Σας χάλασε που χάσατε την παιδική χαρά σας? Μια χαρά θα είστε. Φίλος με DH (αναγκάστηκε και αυτός βλέπετε) με 500+resistances 50k+ΗΠ, μια χαρά φαρμάρει Pony και δεν ανησυχεί. Chill the fuck out.
Doug21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 οοοοο yeah!!! γιναμε πλουσιοι! 0.84 ευρω στο Paypal! yes yes yes! λοιπον, παω διακοπες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Χαλαρώστε. Δεν θα κάνετε τον Siegebreaker, θα κάνετε τα Elites. Τα Droprates είναι βελτιωμένα για όλους. Σας χάλασε που χάσατε την παιδική χαρά σας? Μια χαρά θα είστε. Φίλος με DH (αναγκάστηκε και αυτός βλέπετε) με 500+resistances 50k+ΗΠ, μια χαρά φαρμάρει Pony και δεν ανησυχεί. Chill the fuck out. still προσωπικά δεν μου φαίνεται ωραίο το tanky build στο συγκεκριμένο class, οut of character...
Cyberdemon87 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δεν μπαινει, λεει τα κλασσικα για καινουριο patch οταν παταω login (ενω το εχει ηδη κανει install απο το αρχικο παραθυρο στα windows) και οταν παει να κανει restart crashαρει. Κατι που εκανε και με ολα τα προηγουμενα patches, σε εμενα τουλαχιστον (2 pc, 2 διαφορετικα accounts).
Doug21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δεν μπαινει, λεει τα κλασσικα για καινουριο patch οταν παταω login (ενω το εχει ηδη κανει install απο το αρχικο παραθυρο στα windows) και οταν παει να κανει restart crashαρει. Κατι που εκανε και με ολα τα προηγουμενα patches, σε εμενα τουλαχιστον (2 pc, 2 διαφορετικα accounts). το πατς μπαινει αυριο οποτε δεν παιζει αυτο που λες. κατι αλλο θα φταιει
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αν το πήρες με Digital Dl και κατέβασες τον US client τότε αυτό φταίει γιατί εκεί κάνουν update οπότε... Αν είναι όντως αυτό κατέβασε τον EU(UK? δν θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται)
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 still προσωπικά δεν μου φαίνεται ωραίο το tanky build στο συγκεκριμένο class' date=' οut of character...[/quote'] ^this Αν ήθελα tanky έπαιζα barbarian. Vayne με atmogs φάση.
paularas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ^this Αν ήθελα tanky έπαιζα barbarian. Vayne με atmogs φάση. 3 natalyas μας βλέπω να είναι η μοναδική λύση...
Sugizo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 diablo παίζουμε όχι wow, εάν ήθελες έκανες sorc στο D2 που δεν ένιωθε μια από τίποτα... τι θα πει tanky χαρακτήρας? μήπως μπερδέψαμε τα μπούτια μας? καλά κάνουν! να είναι viable όλοι σε όλα(με διαφορετικό play-style πάντα), δεν έκανα monk για να healaro.. dps class, support class, tank class... this is diablo ffs.
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Χαχαχα οχι απλά νερφαραν τον Dh τον κάνανε σκουπίδι...αντε γειά Στα @@ μας όμως ας έχουμε και παραπάνω challenge.
Προτεινόμενες αναρτήσεις