Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι αλλα αμεσως καταστρεφει τους ranged. As to σταματησουν η να πιανει αν εισαι πολυ κοντα μονο η σε πολυ αδυναμους η κατι τελοσπαντων!

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

NERFARANE ΤΑ πλοκάμια ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ?

χαχαχα εγω σκεφτομαι σοβαρα να πιασω αλλον char..την μαγισσουλα μου που φαινεται promising....

εγω επαιζα DH μονο και μονο για τα πλοκαμια....τωρα νοιωθω...γυμνος....ευθραυστος....αδυναμος....γατακι....γιουσουφακι....

Δημοσ.

ας βάλουν, όταν βάζουμε traps κάτω να κάνουν mulfunction και να πιαστούμε εμείς μέσα... ας βάλουν να σπάει η χορδή του τόξου και να μας βγαίνει το μάτι ή να τρώμε το βέλος πίσω...

ας βάλουν όταν πατάμε ss να υπάρχει η πιθανότητα επειδή δεν μας βρίσκουν τα mobs να resetaroun τα hp τους και όταν θα μας βρούνε επειδή θα έχουν νευριάσει να μεγαλώνει το μόριό τους τόσο ώστε να έρχονται και να μας γ@μ@νε

αλλά τους wd δεν τους ακουμπάνε που φωνάζουν την ζούγκλα όλη ούτε ότι φτύνανε τα βελάκια λες και ήταν F16. τους wizard που πατάν archon + την μαλακία την κόκκινη ή άφηναν τις ύδρες στο πάτωμα που stackarane μέσα απο ντουβάρια δεν τους πειράζουν. τους πείραξαν οι dh τους μικροτσούτσουνους... πάω να ανεβάσω monk να κυκλοφωρώ σαν μαλάκας αριστερά και δεξιά και να προσπαθήσω να μαζέψω 1 ressistance για να έχω όλα ψηλά ΑΛΛΑ πάντα ότι θα μαζεύω θα μου κάθετε το άλλο

Δημοσ.

NERFARANE ΤΑ πλοκάμια ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ?

^this

IAS nerf + nether nerf + mortar range increase = Ένα τεράστιο κωλοδάχτυλο στους dh.

Απλά τα πράγματα.

ΑΛΛΑ το ias nerf δεν είναι τόσο τραγικό όσο το παρουσίαζαν αλλα 50%. Οπότε ΚΑΤΙ γίνεται (φίου)

Κατα τα άλλα blizzard άντε και γαμήσου. Δεν τους έφτασε να buffάρουν τα class που πρέπει (πρέπει; hc inferno anyone? ) αλλα nerfάραν στο θεό το μόνο actual dps class του παιχνιδιού.

Μαιμούδες που πατάνε κουμπιά και αλλάζουν stats.-

Δημοσ.

όχι ρε μλκ... ας αυξήσουν και το dmg στους κολοδάχτυλους να το βάλουν εκεί που ξέρουν ποιο καλά... πείτε τι class θα παίξουμε... κάνουμε reroll monk και φοράμε το dh gear?

Δημοσ.

Λολ ο siegebreaker έχει reflect dmg!

Άχαχαχαχαχ. Ωραία δεν πειράζει τώρα με τις οδοντογλυφίδες που θα φτύνουν τα crossbow μας θα τον πάμε σιγά σιγά.. Χεράκια έχουμε παρόλο που είμαστε one hit θα τον kitάρουμε...

Wait what? Έχει enrage timer? World of diablo :D

Η μόνη safe επιλογή μέχρι το next patch είναι ο wizard afaic. Τον άφησαν στην ησυχία του και μόνο ias έχασε.

Δημοσ.

βασικά ο Wiz έφαγε μεγάλη ήττα με το nerf στο force armor παλιότερα αλλά ναι φαντάζει ο πιο safe atm...πάντως έχω δει monks και barbs να κάνουν παπάδες (με UBER gear βεβαίως βεβαίως)

επίσης το enrage, EPIC FAIL

Δημοσ.

1.Spam SS

2.Spam elemental arrows

???

PROFIT

Αχα. Reflect damage - mortar anything. Try spamming ss/nethers να δούμε τι θα πρωτοαποφύγεις με τα ss που έχεις για όλο το fight.

protip:

ss cost 14disc

base disc pool 30disc (normally +10 απο κάποιο gear)

όχι ρε μλκ... ας αυξήσουν και το dmg στους κολοδάχτυλους να το βάλουν εκεί που ξέρουν ποιο καλά... πείτε τι class θα παίξουμε... κάνουμε reroll monk και φοράμε το dh gear?

Εγώ λες και το ήξερα έχω mid lvl όλα σχεδόν τα class. You name it και πάμε εναλλάξ boost lvl up. Το gearing μια χαρά εύκολο είναι μετά.

Δημοσ.
κάνουμε reroll monk και φοράμε το dh gear?

Mmmmm pretty much...

Απορώ, αν αφού νερφάρανε τα πλοκάμια, γιατί τα έχουν να κινούνται ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΤΟΤΕ αν δεν ήθελαν να βαράνε πάνω από μία φορά;

Νομίζω ότι (θα το δούμε με σιγουριά αύριο βέβαια) ότι τα πλοκάμια τα lightning που πάνε εξίσου αργά ότι δεν τρώνε Nerf αλλά νομίζω ότι βαράνε max 2 φορές...

Και μετά έχεις τους barbs να κλαίνε την στιγμή που barb έβγαλε HARDCORE INFERNO.

Μην ξανακούσω κανένα βάρβαρο να κλαίγεται, μόνο αυτό λέω.

Από εδώ και στο εξής όσοι βάρβαροι έχουν θέμα, τότε απλά είναι noobia και δεν σηκώνω κουβέντα.

Πλέον το inferno γίνεται για να μπορούν και η κουτσές Μαρίες να κάνουν progress, με ταυτόχρονο nerf στον DH απλά για να σταματήσουν τα κλάματα οι noobάδες ότι "ουυυ αυτοί μπορούν γιατί δε μπορώ εγώ; δεν είμαι εγώ noobas αυτοί είναι OP".

Από όλους τους DH ένα μεγάλο ευχαριστώ που πλέον μας καταστρέψατε το class. Δεν έφταναν οι άπειροι ψόφοι σε κάθε hit πλέον δεν θα μπορούμε να σκοτώνουμε το παραμικρό.

Πείτε μου επίσης, ποιος τρώει πέος που ο Siegebreaker θα έχει reflect dmg; Οι wiz με το diamond skin; Οι monk/barb με τα life on hit/30% damage reduction απο την μάνα τους; Έ; Ποιους; Α ναι σωστά, τους DH. Και το mortar; Ποιους; Μάλλον το μόνο class που δεν έχει defencive abilities; Μήπως;

Πάμε για monk/barb λοιπόν, εφόσον αυτό πλέον είναι το trend.

Υ.Γ. Κανένας δε μιλάει για τους WD ε; Το ποιο op class που επειδή δε το παίζει πολύς κόσμος δεν το ακουμπάνε ε;

βασικά ο Wiz έφαγε μεγάλη ήττα με το nerf στο force armor παλιότερα αλλά ναι φαντάζει ο πιο safe atm...πάντως έχω δει monks και barbs να κάνουν παπάδες (με UBER gear βεβαίως βεβαίως)

επίσης το enrage, EPIC FAIL

Μαζί με το force armor που ισοδυναμούσε με invincibility νερφάρανε και το SS από 2sec (3sec me lingerning fog) σε 1sec(1.5sec w/ lingering fog). Πάλι μας είχε πάρει η μπάλα τότε αλλά δε μιλήσαμε...

Δημοσ.

είχαμε το ss όπου έπαιζες με τα miliseconds να φας κάσα και οι wizards είχαν την ασπίδα που έκανε ΑΠΕΙΡΟ absorb dmg... fair game true story bro! μπήκα να παίξω τον baba μου αλλά είναι σαν κουράδα με πόδια... fuck this shit, θα πάω σουκου χαλκιδική για μπάνια και δευτέρα που θα γυρίσω θα δω τι θα κάνω...

Δημοσ.

ας βάλουν, όταν βάζουμε traps κάτω να κάνουν mulfunction και να πιαστούμε εμείς μέσα... ας βάλουν να σπάει η χορδή του τόξου και να μας βγαίνει το μάτι ή να τρώμε το βέλος πίσω...

ας βάλουν όταν πατάμε ss να υπάρχει η πιθανότητα επειδή δεν μας βρίσκουν τα mobs να resetaroun τα hp τους και όταν θα μας βρούνε επειδή θα έχουν νευριάσει να μεγαλώνει το μόριό τους τόσο ώστε να έρχονται και να μας γ@μ@νε

αλλά τους wd δεν τους ακουμπάνε που φωνάζουν την ζούγκλα όλη ούτε ότι φτύνανε τα βελάκια λες και ήταν F16. τους wizard που πατάν archon + την μαλακία την κόκκινη ή άφηναν τις ύδρες στο πάτωμα που stackarane μέσα απο ντουβάρια δεν τους πειράζουν. τους πείραξαν οι dh τους μικροτσούτσουνους... πάω να ανεβάσω monk να κυκλοφωρώ σαν μαλάκας αριστερά και δεξιά και να προσπαθήσω να μαζέψω 1 ressistance για να έχω όλα ψηλά ΑΛΛΑ πάντα ότι θα μαζεύω θα μου κάθετε το άλλο

Το ότι σας γαμήσανε είναι αλήθεια αλλά το πιο overpowered class του game μέχρι πρότινος δεν χρειάζεται να ρίχνει τόσο δάκρυ!

Δημοσ.

Τεσπά no reason for qq δεν είναι οτι δεν ξέρουμε την blizzard.

Go lvl οτιδήποτε άλλο πλέον και πάλι μια χαρά θα παίρνουμε τα loot μας.

Ή θα βρούμε εναλλακτικά builds και στα @@δια μας.

Αν κρεμόμασταν απο τα τέτοια ενός nether καλά να πάθουμε.

Lightning ball λοιπόν και θα βρούμε και κάνα τρελό bola combo θα γίνει χαμός.

Just wait for it.

Δημοσ.

Το ότι σας γαμήσανε είναι αλήθεια αλλά το πιο overpowered class του game μέχρι πρότινος δεν χρειάζεται να ρίχνει τόσο δάκρυ!

ναι νίκο overpowered... wizard + hydra + aoe , baba 2h + resistances , wd + intel + eas , αλλά ο dh ήταν το μπουρί.... ξέχασες μαλάκα brutalus που με κόντραρες εγώ με dual glaives και εσύ με τον lock + skull πατούσες 2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2, και έβγαζες 10% λιγότερο :P

Τεσπά no reason for qq δεν είναι οτι δεν ξέρουμε την blizzard.

Go lvl οτιδήποτε άλλο πλέον και πάλι μια χαρά θα παίρνουμε τα loot μας.

Ή θα βρούμε εναλλακτικά builds και στα @@δια μας.

Αν κρεμόμασταν απο τα τέτοια ενός nether καλά να πάθουμε.

Lightning ball λοιπόν και θα βρούμε και κάνα τρελό bola combo θα γίνει χαμός.

Just wait for it.

elemental arrow + frost παπαρια που σπάει + παπαρια για increased dmg @ frozen... ελα μπάλες τώρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...